Kecsap: Rebel Moon, The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes, Black Flies, Wizards!, Nightbitch, Boy Kills World, The Hood, Shots! Shots! Shots!, Fast X, The Kill Room, Wonder Twins, Sister Darkness, The One and Only Sparkella, Alien 3, Law Abiding Citizen, Pussy Island, Stone Mattress, The Beast, Speed Girl

A Hulu filmje lesz a Nightbitch, méghozzá Amy Adams főszereplésével és Marielle Heller rendezésében. A horror-thriller főszereplője meg van róla győződve, hogy lassan kutyává változik.

Ed Skrein, Fra Fee, Rhian Rhees és Cleopatra Coleman is benne lesz a Snyderes Rebel Moonban.

Tom Blyth jött a The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes gárdába.

Bill Skarsgård a Boy Kills World első képén, ami egy disztópikus lázálom akció thriller, ahol egy családját elvesztett srácot kiképeznek a halál hangszerének.

A Jean-Stéphane Sauvaire által rendezett Black Flies szereplőgárdájában Sean Penn és Tye Sheridan által alakított mentősök főnöke Mike Tyson lesz. A helyszín New York, és az életmentő munka iszonyat nyomásáról szól.

David Michôd az A24-nek készíti a Wizards!-t, amiben Pete Davidson, Franz Rogowski, Naomi Scott, és Sean Harris szerepel, akik közül kettő imádja a füvet és egy strandon dolgozik pultosként, de bajba kerülnek, amikor lopott cuccra bukkannak.

Julianne Moore & Sandra Oh lesz Lynne Ramsay (You Were Never Really Here) új filmjének, a Stone Mattress-nek a főszereplő párosa. Egy bosszútörténetről van szó, ami egy a sarkvidéken levő hajón játszódik.

A Paul Greengrass-tól (Bourne 2-3) érkező The Hood főszereplője Benedict Cumberbatch lesz. Kosztümös dráma, és Cumberbatch egy farmert alakít, aki a parasztlázadás vezetője lesz Angliában.

A Shots! Shots! Shots! főszereplője valószínűleg Jason Momoa lesz, az írói pedig Matt Mider és Kevin Burrows. Az Universal csapott le a projektre, ami egy True Lies-szerű családi akció-kalandfilm.

Scott Eastwood is visszatér a Fast X-re.

A fekete komédia Kill Room szereplői között anyja lánya, avagy Maya Hawke és Uma Thurman lesz. Egy bérgyilkos és a főnöke bekeveredik a modern művészet világába.

Az HBO Max lefújta a Wonder Twins filmet.

Bong Joon Ho a Warnernek csinál filmet, a szereplőgárda pedig: Robert Pattinson, Naomi Ackie, Toni Collette, Mark Ruffalo. Az új casting alapján végre készül majd az egyelőre cím nélküli film, ami ilyen klónos sci-fi, és már volt róla szó.

Alex Proyas (The Crow, Dark City) újra horrort csinál Sister Darkness címmel, ami egy bosszúrorrornak tűnik. Az 1930-as évek Angliájában játszódik, ahol egy nő találkozik a hasonmásával, azzal aki az elnyomói ellen lép fel a természetfelettivel teli éjszakában.

Channing Tatum nem csak írt egy gyerekkönyvet The One and Only Sparkella címmel, de az adaptációjában is szerepelni fog. Pamela Ribon (Moana, Ralph Breaks The Internet) írja.

30 éves az Alien 3. Itt egy cikk róla.

Még nem tudni mi a történet és kik lesznek benne, de a Village Roadshow már dolgozik a Law Abiding Citizen folytatásán. Butler producerként biztos ott lesz.

A Zoë Kravitzes thriller, a Pussy Island szereplői Simon Rex-szel bővültek.

Bertrand Bonello sci-fi romantikusa lesz a The Beast, amiben George MacKay és Lea Seydoux szerepel. Egy olyan közeljövőben játszódik, ahogy az erős érzéseknek nincs helye, ezért a főszereplőnő aláveti magát a DNA tisztító eljárásnak, aminek során korábbi életeinek erős érzéseit kell feloldozza.

Jason Keller & Bryan Johnson (Ford v Ferrari) a Speed Girlben megírja annak a nőnek a történetét, aki elsőnek jutott be az Indianapolis 500 és Daytona 500 futamokra versenyzőként.

Elhunyt Vangelis, több legendás filmzene szerzője.

18 hozzászólás a “Kecsap: Rebel Moon, The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes, Black Flies, Wizards!, Nightbitch, Boy Kills World, The Hood, Shots! Shots! Shots!, Fast X, The Kill Room, Wonder Twins, Sister Darkness, The One and Only Sparkella, Alien 3, Law Abiding Citizen, Pussy Island, Stone Mattress, The Beast, Speed Girl” bejegyzéshez

  1. Atyaég! 30 éves az ALIEN 3! De jó is volt annó moziban látni. És manapság már úgysem készülnek ilyen éjsötét gótikus remekek,mint A VÉGSŐ MEGOLDÁS: A HALÁL.

  2. Júj, azért az “instrument of death” kifejezést szebben is lehet fordítani, mint “a halál hangszere” :D

  3. Nekem speciel az Alien 3 a kedvencem a frenchise-ból. Remélem itt UK-ben adja majd az Odeon, biztos megyek megnézni.

  4. Nekem az alien3 a franchise mélypontja. Főleg, ha maratont tart az ember és a fantasztikus első és második rész után rögtön ezt a brozalmat kell megnéznie, mintha a minőség hirtelen szakadékba zuhant volna.

  5. Én az Alien3-at túl művészieskedőnek tartottam, anno a moziból is kijöttem. Mondjuk, ebben az is komoly szerepet játszott, hogy már a legelején megutáltam azért, mert ilyen szemét húzással kinyírták Hickset.

    De azóta megkedveltem, ahogy a fentebb említett maratonokban újra és újra megnéztem, de főleg az extra változatnak köszönhetően.

  6. Az első után az Alien 3-nak van a legjobb hangulata, a mélypont a negyedik, amit azóta sem értek, hogy mertek vászonra adni.

  7. Nekem is az Alien3 a kedvenc (rendezői változat), azt veszem elő legtöbbször. Ízlések persze, de a többivel sincs gondom sőt, és még a négyes is elment szódával.

  8. José
    Kivitelezés jó mindekettőnél, mitológia építés és univerzum: felköp és alááll. Covenantban meg mindenki rémnostobára van írva. Szvsz kar volt megcsinálni őket.

    Ha sok az off töröljétek.

  9. José: a Prometheusban én a hangulatot értékelem, hogy idegen bolygón hatalmas épületet találnak, és felfedezgetik, de ennyi, a film eleje utáni részek már nem jók, beleértve a Covenantet is.

  10. @Sparrow:
    Az Alien franchise elleni legnagyobb bűn a Covenant volt eddig. A xenók eredetéről bőven sok volt, ami kiderült az amúgy totál katyvasz Prometheus-ban, amit pont az mentett meg valamennyire, hogy igazából minden nem derült ki, csak hogy a xenóknak valami közük volt az ormányosokhoz. A Covenant viszont végképp meggyalázta a fuvolázó android tenyésztősdijével, és még mint film, is selejt volt.

  11. Még mindig sokan értik félre az Alien eredetével kapcsolatos infókat a Covenant alapján. Nem David teremtette őket, csak felhasználta az Engeneer tudományt és a tervrajzaikat. A xenok már léteztek előtte is, ott voltak a freskók a Prometheusban meg az Alien szobor a falon. Szóval ők hozták létre őket már több ezer évvel ezelőtt, David csak lemásolta az egészet. A Prometheusnak csináltak egy rövid folytatást, amit még anno a Covenant előzetese előtt mutattak be, gondolom sokan vannak akik még nem látták, abban David elmondja, hogy hosszú, utazással telt időt azzal töltötte a Juggernaut fedélzetén, hogy eltanulta a teremtők dolgait.

  12. A Prometheus rendkívül hangulatos, és kedvelem a szereplőket is, sokszor megnéztem már emiatt.
    A Covenantben viszont nagyon unszimpatikus volt mindenki és a hangulat is hiányzott. A Plex sokszor elindította a Prometheus után, de nagyon ritkán ment végig, így egyáltalán nem nőtt hozzám.

  13. Szeretem a Prometheust is és a Covenantot is. Covenant kicsit az előbbi önismétlése és utáltam benne a bambaarcú főszereplő nőcit, de voltak igazán maradandó, emlékezetes pillanatai, amik miatt én még most is várom a folytatást és szeretettel gondolok rá :D Prometheusba pl akármikor botlom bele, ha kapcsolgatom a tévét, sose kapcsolom el:D pedig ki szoktam akadni a szinkronra is..

  14. Törvénytisztelő Polgárt nagyon nem kéne piszkálni és szétbarmolni! Még akkor sem ha teljesen más szereplőkkel más sztorit hoznak. Nem kell!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.