A Thor: Love and Thunder második előzetese

A Dr. Strange után most nagyon keveset kell várnunk a következő Marvel filmre, szóval befutott a hosszú előzetese is Thor 4. kalandjának. Ebből már több minden kiderül.

Itt már Bale is ropja, aki a film gonosza.

28 hozzászólás a “A Thor: Love and Thunder második előzetese” bejegyzéshez

  1. jé tényleg, Bale aki most gondolom 8000 évet töltött valami homályzónában, hogy felkészüljön a szerepre. csak miatta megnézem majd a Disneypluszon!

  2. Egyszerűen nem tudom felfogni, hogy a Marvel miért nem tud összehozni egy normális Thor filmet. Már a 4. jön de még egyik sem volt jobb mint 5/10. Erre előveszik a Thor képregény két legjobb sztoriját kb. Jane eredetét ugye, amiből nem úgy tűnik hogy kapunk bármit is pedig eléggé jó kis dráma lehetne amiből nagyjából semmi nem volt eddig az MCU-ban. És itt van Gorr az Istenölő aki úgy néz ki mint Marilyn Manson ahelyett hogy úgy nézne ki mint a képregényekben, ami nagyjából Voldemort csak csápokkal és ha egy 2005-ös Harry Potter film megtudta csinálni nem értem hogy a Marvel miért nem akarja. Szerintem nekem ennyi volt a Thor filmekből és igazából Taika-ból is mert egyszerűen nem akar komoly filmet csinálni pedig itt van neki nem de több Oscar díjas színész is.

    Thor konkrétan a Marvel Aquamanje lett amikor utóbbi még vicc tárgya volt.

  3. Tökre arra számítottam az előző trailer alapján, hogy az a Zeusz szerű figura, aki csak hátulról mutattak, Schwarzenegger lesz, erre csalódnom kellett, hogy az csak Crowe..

    Pedig mekkorát ütött volna+apósként simán bevállalta volna és a superbowlos reklám miatt jól is jött volna ki..

    Na mindegy..

  4. Nem az én világom. Már a ragnarok sem volt igazán. Pedig a Jane Thort szerettem a képregényekben. De ez így kimarad…

  5. A Ragnarök egynek jó volt, bár néhol nagyon túltolták.Ez sem lesz másképp, úgyhogy tanulva a Dr Strange2 csalódásából, ez jó lesz itthon tékából.

  6. Nálam Thor Ragnarök nagyon működött, imádtam és stílusban ez is arra felé halad, szóval nálam kötelező moziban nézés lesz.
    Ez a trailer kicsit már sokat mutatott, nem kellett volna megnéznem, viszont továbbra is tetszik.

  7. majd egy esős szombat délutánon, csakis Bale miatt megnézem:D

    Tiszta Patrick Bateman :D:D:D

  8. Mivel a Ragnarök óriási csalódás volt a számomra és nagyon utáltam, most már nagyon alacsonyak az elvárásaim. Kretén, debil, idióta humorra mindenképp felkészülni. Súlytalan történések, át nem élhető dráma, viccé degradált tragédiák, biztosra vehető. Alig várom, hogy jókat röhögjek karakterhalálok után rögtön!

  9. “Ebből már több minden kiderül.” — éppen ezért ezt már nem nézem meg. :) Waititi neve eleve kötelezôvé teszi a Thor 4-et.

  10. Thor 1 so-so, Thor 2 nagyon nem, de a Ragnarök oltárira bejött. Úgyhogy várom ezt is, simán premier hetes nézés lesz.
    A képregényeket és azok sztorijait nem ismerem, úgyhogy nekem kb mindegy ki hogy néz ki, csak Portman legyen badass.

  11. csomóan, kicsit trollkodásnak érzem a kérdést, amivel el akarod terelni a beszélgetést.

  12. Stranger Ne röhögtess, a Ragnarök az egyik legjobb Marvel film volt, de ne zavarjon.:)

  13. Mozgasban meg viccesebb Portman cgi karja. Ez mar kb egy romcom-nak tűnik nekem. Majd a dinsey + on, egy unalmas esten esetleg

  14. AceKing Ne röhögtess,a Ragnarök az egyik legszarabb Marvel film volt,de ne zavarjon.
    Waititi filmjeit amúgy szeretem.De a Ragnarök az nekem
    katasztrófálisan rossz volt.Még a sokat szidott Sötét Világ is
    jobban tetszett,pedig nem volt egy nagy eresztés az sem.

  15. Ez az istenölős story is megjelent magyarul. Thor: A mennydörgés istene 1. címmel.

  16. Pillager: gyönyörűen ívelt megmunkált szár, amin tökéletes betűtávolságos helvetica fonttal van felírva az Istenölő név. A vágófelület tökéletes súlyelosztású damaszkusz acél, aminek a mintázata az aranymetszést idézi.

  17. AceKing (és zero)
    Mármint “szerinted” az egyik legjobb Marvel film volt. Láthatóan téged tényleg nem zavar, hogy a (kretén) humora miatt az egyik legjobban megosztó Marvel film, nagyon sokan imádják, de sokan gyűlölik is. Ne legyetek már annyira éretlenek, hogy ha nektek nagyon bejön valami, akkor azt gondoljátok, hogy alapvetően mindenkinek hasonlóképpen tetszetős. A Ragnarök tényleg “valamilyen”. Az amilyen, az markáns. Éppen ezért szeretik és utálják.
    Én mondjuk kifejezetten utáltam és negyed magammal úgy álltam föl a székből a moziban miután vége lett, hogy végre véget ért ez az elszabott film.
    Most írjak olyat, hogy ne röhögtessetek, a Ragnarök szerintem az egyik legelrontottam Marvel film?
    De ahogy látom human is tisztában van vele, hogy egy kifejezetten megosztó film, ami nem mindenkinek jött be és vannak akik az egyik legrosszabbnak tartják.

  18. Taika nagyon jo, de sajnalom h az első rész Hangulatát buktuk… nem a földi részre célzok. Kettő is jo lett volna, de hát az meh. 3. Resznel rajottek h nem kell ide Earth, de vigjatek lett

  19. Amennyiben Bale karaktere nem Gorr lenne, hanem mondjuk direkt a film számára kitalált új főgonosz, akkor k.rva jól nézne ki, de mint Gorr katasztrófa. Ez a dizájn teljesen karakteridegen, soha nem találnám ki hogy ez Gorr. Ez olyan, mintha Josh Brolint egyszerűen lilára festették volna a motion capture helyett és eladták volna, mint Thanos. Plusz van egy olyan érzésem, hogy ezek képesek és kinyírják Thort, hiszen úgy sincs már rá nagy szükség, új Asgardnak van egy új diverse királya, van egy új női Thor is, szóva félek, hogy meglépik.

  20. Szerintem bátor lépés lenne kinyírni, +1 pontot dobnék rá.

    Tegnap jött szembe velem először az eredeti Gorr, de nekem nincs azzal gondom, hogy nem rejtették el teljesen Bale-t, sőt! Az is lehet, hogy bizonyos jelenetekben eltorzul még, csak nem lőtték el a poént :)

  21. A Ragnarok nálam benne van a top 5 Marvel filmben. Ha a 2 utóbbi Avengerst nem vesszük, akkor a top 3-ban :)

    Abban az évben, amikor volt emlékszem, hogy nagyon ritkán lehetett ennyire jól kikapcsolódni/szórakozni filmen. Zene/látvány/pörgés, mind 10-es.

    Én azt nem tudom megérteni, hogy miért várnak még ennyi év Marvel dömping után is valami komoly drámát egyesek…..

  22. A Ragnarör bejött, valószínűleg ez mèg jobban befog. Gorr külsejével én sem vagyok kibékülve, mert tényleg nem képregényű, de lehet Bale színészi játékát akarták nagyon kihangsúlyozni, ezért sem lett motion capture, kitudja miért festették le inkább “csak” le fehérre…

  23. Lehet, hogy nem képregényhű, de ha leszedték volna Bale orrát, akkor a fél világ itt voldemortozna. Nemigen van olyan megoldás, ami mindenkit kielégíthetne.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.