The Gray Man-előzetes

Itt a Netflix nyári blockbusterének az előzetese. Minden pénzt ide öntöttek, leszerződtették akit tudtak, aztán uccu neki. A szürke emberben egy titokzatos legtitkosabb bevetéseken edzett pasit kezd el vadászni a szervezet, akinek dolgozik, mert megtud vagy szerez valamit. Tipikusan elegendő sztori egy akciófilmhez.

A Russo testvérek rendezték, és kicsit bizonyíték arra, hogy nem a Marvel VFX csapat csinálja a Marvel filmeket, mert az utcai harc ugyanolyan semmilyen színű, mint a Winter Soldierben és a Civil Warban voltak a hasonló jelenetek. Azért korrekt így a feliratos előzetes alapján, nyilván blockbuster rajongóként moziba is simán elmennék, de Netflixen aztán főleg könnyen lecsúszik Gosling és Evans párharca, amit Ana De Armas fűszerez meg. Ellenben kiemelkedőnek már itt a reklámkampányban sem tűnik.

human
írta
2022. 05. 24. 17:09
megjelenés
27
hozzászolás


27 hozzászólás a “The Gray Man-előzetes” bejegyzéshez

  1. Moziban azért nem lenne nézős, de egy esti programnak kiváló lesz.
    Ilyenkor eszembe jut faterom megjegyzése bajusz-korszakomból:
    A seggemen különb szőr van és azt is leszarom.

  2. Nagyon semmilyen, nem tudom, ki fényképezte, de az utcai részek nagyon kilógnak, konkrétan gagyi, ahogy kinéz.

  3. Klassz, el fogom indítani. :-) magyar szinkron szempontból érdekesség,h mindkettejüket Zámbori Soma szokta általában szinkronizálni, uh most akkor min. az egyikük új hangot kap.

  4. Valahogy a Netflix nem tud filmet csinálni… Tipikus kelet-Europaban forgatott gagyin fényképezett semmi…
    Nyilván megnézem, mindkét színészt szeretem, de csalódás már a trailer is..

  5. sajnálatos, hogy a kiszivárgás miatt korábban kiadott MI teaser-rel nagyjából egyidőben adták ki ezt az előzetest, mert ahhoz képest ez kb sehol sincs.:(

  6. Tény hogy nem ütött hatalmasat de azért a kedvemet semvette el. ja, és meglepődve láttam Billy bob Thortont, annyira nem követtem a híreket, és ennek azért most megörültem :)

    PS: a poszban érdekes hogy human a civil war akciójelenetit is a semmilyenekhez soroltad (bár persze kérdés melyikeket). Én abban az első két Buckys akciózást (ami a lakásban indul, valamint aztán amikor megszökik) valamint a repülőtereset azokat kimondottan szerettem.
    (a winter soldierben is voltak azért nem rosszak, bár mivel attól a filmtől történetben speciel olyan sokat vártam és ahhoz képest csalódás volt, így az lehúzza az emlékeimet)

  7. Nyilván sablon sztori, plot armour a főszereplőkön, de engem meggyőzött a előzetes, agykikapcsolásnak ez tök jónak tűnik.

  8. Bérgyilkosok + John Wick + a zöld hátteres bohóckodás. Gosling és Evans miatt úgyis megnézem de ez is úgy bűzlik mint a Red Notice.

  9. – Nem esett bajod?
    – Csak az egóm sérült.

    Komolyan, az írók közt vannak, akiknek az ilyen szövegek bejönnek? Nem olvassák legalább fel egymás közt, hogy milyen szarul hangzik? Ilyen röfögések még egy jól felépített hőst is leamortizál egy pillanat alatt. Az a kevés netflixes akciófilm, amit láttam (amibe belekezdtem), mind az ilyen gyökérségek miatt vérzik el, mert egyszer még komolyan akarják venni, pár pillanattal később meg már ez a szekunder szégyen poénkodás megy. Másrészt meg ugye bugyuta klisékre építkeznek. Gosling és Evans hiába ráncolja a szemöldökét, egyik sem az a mentalitás, hogy hiteles legyen egy normális akciófilmben, maximum ilyen bohóckodásban. Fizika meg ebben is akkor lesz, ha öncélúan éppen köll’.

  10. Bűbájos..

    Ebben is kőbunkóval csapkodták meg a dialógusokat:D

    Én egyszer pezsgőt fogok bontani, ha az előzeteseknél leszoknak erről a műdobolásról, rettenetes, utálom.

    Szeretem mindhárom színészt, de kilóg a lóláb, még év elején, mikor abban a sokfilmes csokorban kb 5 mp-ig láthattuk Goslingot futkározni, még nagyon vártam és örültem is, de ezt látva…áhh már temetem, kár érte. Nagyon remélem, hogy Tom Cruise ilyeneket sosem fog elvállalni:D

  11. De amúgy azt vágjátok, hogy nem a névtelen, arctalan “Netflix-entitás” csinálja ezeket a filmeket?

    Igen, őket lehet hibáztatni azért, hogy rosszul válogatnak azokban amiket felvásárolnak, vagy éppen finanszíroznak – viszont nem ŐK készítik a filmet, hanem a felkért író-rendező, VFX company, stb. Ráadásul híresek arról hogy rád hányják a sok pénzt, aztán teljes szabadsággal békén hagynak.

    Igen, sok a Netflix-szemét, persze… De van nekik Roma-juk, Irishman-jük, etc. is, ami az alkotók miatt lett olyan, amilyen. Tehát ha Russoék jönnek, akkor szerintem nem valid állítás hogy “újabb Netflix-szar”, azért established-ebb fiúkról van szó itt.

  12. Úristen a CGI…qrva olcsónak tűnik. Amúgy megmondtam volna egyből, hogy NETFLIX, annyira süt rpla.

  13. – Anya, nezzuk meg a moziban a Mission Impossible-t.
    – De hat van otthon streamingen Mission Impossible.

    Otthoni Mission Impossible:

  14. “Nagyon remélem, hogy Tom Cruise ilyeneket sosem fog elvállalni:D”

    Knight & Day? :D

  15. “Ráadásul híresek arról hogy rád hányják a sok pénzt, aztán teljes szabadsággal békén hagynak.”

    én ebbe egyre jobban kételkedek. A képi világra mindenképp tesznek kitételeket, például ugye megszabják minimum milyen kamerát kell használni, és ha megnézed ez az alacsony kontraszt valami is szinte kötelező, rendes fekete színek nem léteznek szinte. eléggé egyformán néznek ki a filmjeik, még a más zsánerben levők is, a Red Notice-ba bevágható akár Kissing Booth jelenet is. És persze többnyire olyanokat vesznek fel, akik ezt szállítják. A Roma és az Irishman a két nagy kilógó, mert Oscar bácsit is akarnak, de odamegy egy kisfilmes akkor neki sok minden meg van szabva, ez 100%.

  16. A Knight & Day teljesen jó volt. Végig szórakoztam rajta. Sajnos ez nem mondható el az eddig látott netflix filmek 95%-ról. Az effektekre meg a héten még kitérünk a Top Gun kapcsán.

  17. “de odamegy egy kisfilmes akkor neki sok minden meg van szabva, ez 100%.”

    Persze, ez így van – nyilván meg kell nekik szabni (meg meg is szabják), pláne ha annyi pénzt rájuk hajítanak. De vajon a Russoék mennyire számítanak kispályásnak? Mekkora a szabadságuk? Nem lehet Scorsese, Baumbach vagy Cuarón mellé sorolni őket, de mégsem kezdők

  18. őket erre vették fel :D mármint tényleg, megnézték hoyg tökéletesen ebbe illőt csinálnak. Nyilván a vásárolt filmek azok amik kilógnak, amiket most zsákolnak esetleg Cannesban, vagy előtte Sundance-ben, de amit Netflix gyártás annak többnyire menni kell az úton.

  19. Nem annyira csíptem a Knight & Dayt (csakis Cameron miatt, túl sok volt) de így is már tuti 3x láttam:D nem volt gagyi, pedig ott is voltak túlzó, képtelen dolgok..Erről meg egyszerűen ordít, hogy gagyi és 1x is bőven elég lesz:D

  20. húúú, hát pedig szerintem a knight & day pont gagyi volt címtől, plakáttól kezdve maga a filmig. ha nem az a 2 nagy név szerepelt volna benne, negyed annyiba került volna és… hát így is csak egy kis puki lett belőle nagy durranás helyett. asszem mindkét sztár egyik legkínosabb kasszabuktája volt anno, amit jóformán mindenki elfelejtett. szerencsére :)

  21. Sosem értettem sem azokat, akik képeset időt, pénzt áldozni egy ilyen megnézésére, de főképp nem azokat a filmes górékat, akik egy ilyenre pénzt adtak.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.