Az Interceptor akcióiról

Gondolom páran lenyomtátok a Netflixes akciófilmet, amiben Elsa Pataky mentette meg a világot az atomcsapástól, vagy mi a sztori, az atomcsapást elhárító rakétákat védte meg talán.

A lényeg, hogy B-akciófilm, és amíg idevésitek, hogy milyen volt, addig megnézhetitek az akciójelenetek összehozásáról ezt az ígykészültet.

human
írta
2022. 06. 08. 11:42
megjelenés
5
hozzászolás


5 hozzászólás a “Az Interceptor akcióiról” bejegyzéshez

  1. Hello.

    B akció valóban. Véleményem szerint viszont a jobbik fajtából, vasárnap délután a húsleves és rántotthús árnyékában simán elmegy.
    Nekem Elsa kisasszony kifejezett tetszett, sok volt az arcoskodás, ami nem feltétlen állt neki jól neki, lehet a szerep kívánta..
    Összességében tipikus “hogyanforgassunk5szereplővelakciófilmet” Nflix stílus.
    Megnéztük, láttuk, jóvanazúgy..

    Szerintem..

  2. Én is vacsi közben néztem, nem olvastam közben híreket a telómon, úgyhogy ez alapján elment. A csaj hiteles volt a szerepben, mármint róla el tudom képzelni, hogy pár fószer arcát be tudja rúgni. A sztori full klisé, első 5 perc alapján be lehetett lőni minden fordulatot és várható párbeszédet.
    Egy jobb rendezővel és forgatókönyvíróval lehetett volna egy komolyabb és élvezetesebb film is, mint pl az Extraction.

  3. Uhh, azért rezgett a léc ezen a színészi munkán a ciki sztori mellett… Szegény hölgyet rendesen a falra kenik párszor, de elpusztíthatatlan, meg ugye duck tape-pel kezelt lőtt seb. A főgonosz tiszta diszkont fiatal William Shatner. Nyilván a férj-cameo dob a filmen +1-et…

  4. Egy lightosabb Die Hard volt, nekem tetszett. Kicsit több poén elfért volna szerintem.

  5. Ilyen “egyszer elment” érzésem volt utána. A legjobb részek Chris Hemsworth felbukkanásai voltak. Van vége főcím közbeni jelenet is.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.