Itt a Black Adam-előzetes: Heroes don’t kill people

But Black Adam do. A Rock kelti életre a DCEu új nagyágyúját, aki majd a Shazam történetekkel fog összeolvadni vagy mi a fene.

5000 évvel az istenek energiájának megszerzése után Black Adam kikel sírjából a modern világban, és… lesz valami. Ja igen, “sajátos” igazságszolgáltatást végez majd.

Poszter is van az előzetes mellé. Katt katt.

25 hozzászólás a “Itt a Black Adam-előzetes: Heroes don’t kill people” bejegyzéshez

  1. Szerintem ilyen sem volt még, hogy a trailer felütésével meggyőztek, hogy NE nézzek valamit moziban. :D

  2. Már megint ezek a fos zenék, mikor lesz már vége? A látványtól se nedvesedtem, egyetértek az előttem szólókkal.

  3. A zene is sz*r, az egész túl steril. Beláthatnák már ha füstöt akarnak akkor be kell gyújtani rendesen nem a zöld háttérre rátenni. De amúgy sem én vagyok a célközönség.

  4. Hát ez mennyire egy semmilyen filmnek meg karakternek néz ki (mondjuk semmit nem tudok róla). Látszólag egy tök sebezhetetlen szuperhős, de izgi.

  5. Ez a trailer pont annyit ér, amennyit Kavics teljes “színészi” pályafutása.

  6. Nem tudom mi ez a fanyalgás. Ugyanolyan szarul néz ki, mint egy Avangers vagy Captain America és barátai trailer :-)

  7. Szörnyű ez a színskála, ez a Marson játszódik, vagy mi a frász? A vén végtelen homlokú szteroid-kráter meg hozza a szokásos semmit

  8. Azt hinné az ember, hogy a DC legalább, ha eltérő filmeket készít figyel arra, hogy egy 6/10-es átlagtól azért eltérjen egy olyan cím és név, ami nem bejáratott. De tévedtünk. Nyilván legjobb lenne, ha ránk cáfolna az egész, de nem úgy tűnik.

    Mellesleg kíváncsi vagyok a The Rock Branding Image Corporation mennyire nyomta rá a bélyegét az egész filmre, mert voltak itt előzetes nyilatkozatok, hogy meg akarja ezt csinálni, meg komolyan veszik a projektet, de egy középszernél többnek ez nem tűnik.

    Kiváló ellenpélda most a Top Gun Maverick, hogy Cruise mennyire mindenre befolyással volt az alkotásra és ettől függetlenül mennyire nem nyomta rá ez negatívan a filmre a bélyegét. Itt meg megint az látom, hogy jön Dwayne és rendet tesz, csak most a jelmez, meg a körítés más. Kedvelem pedig őt is, de ez kevés így.

  9. Hát ez egyelőre…. “nem túl izmos…” – if you catch my drift :D
    Rock van, de nincs dzsungel… wtf? Bírom őt, de szuperhős(-szerű) karakterhez egyszerűen nem tudom elképzelni, színészi képességeiben meg sajnos nem bízom, és a trailer sem győzött meg.
    Egynek lemegy majd itthon, de mozit ez alapján nekem sem ér.

  10. Kavicsnak el kéne gondolkodnia hogy meddig akár akció bohóc maradni. annyira egy kaptafa amit csinál, hogy az már fájdalmas. nulla mélységű karakterek tucatja, amire az ember már csak legyint

    DC ezzel a castinggal sztem nagyon mellé lőtt, hisz ha Marvelhez hasonló nagy ívet akár, mire kifutna az Endgame Rocky 60+-os lesz :)))

  11. @ ganf

    Ráadásul ott van előtte a példa, Dave Bautista. Aki a Drax alakítással odatette magát. Valószínűleg ebben a Black Ádám filmben a kavics, azt a szintet sem fogja tudni megugrani.

  12. én csak a kommentek miatt jöttem :D

    amúgy nincs min szépíteni, ha már más nem, én leírom kerek perec, szarul néz ki, ocsmány, nem akarok ilyen filmeket látni, mégis tucatjával ömlik le a szalagról. Ocsmány, lelketlen tucatszar és a cgi is okádék

  13. ok, hogy sokan utálják a Rockot, de azért lépjünk már hátra kettőt:

    1. ez semmivel nem néz ki rosszabbul a mostani standard látványfilmeknél. uh igen, szörnyű a világ, mert mi az, hogy ilyenek a blockbusterek, de ne kezdjünk el ezen hisztériázni minden egyes képregényfilmnél.

    2. egy kaptafa, meg Rock unalmas stb. – a faszi pont most hoz egy teljesen más karaktert, amit megszoktunk tőle, és akkor mégis ez a savazás megy?

    3. tény, hogy blockbusterek terén sem voltak igazán kiemelkedők a filmjei az elmúlt 5 évből (habár a Jumanji szerintem kifejezetten jó), de szinte minden mozija teljesen más zsáner volt. hasonló karaktereket hoz, mert van egy brandje (talán ezt sikerül megérteni / feldolgozni), de mindig próbálkozik valami újjal mostanában.

    szóval értem én, hogy tök menő fikázni, de legalább gondolkodjunk előtte, hogy mikor és miért.

  14. Nekem a legnagyobb bajom a karakterek képregényes múltjával van. Lehet hogy titkolni akarják, hogy Black Adam volt a régi Shazam aki nem volt hajlandó többé visszaalakulni (érdemes megnézni a Superman/Shazam: return of Black Adam animációs filmet), de ha nem erről lesz szó csalódott leszek.
    Plusz Dr. Fate… elég hangsúlyos probléma a karakterrel, hogy aki felveszi a helmetet azt nem engedi Nabu, erre itt fel-le veszegeti. Nem vagyok túl optimista, pedig eleve nem vártam sokat tőle :)

  15. Nem azt mondom, hogy különösebben vártam a filmet, de azért a nagy arcú kampány, meg az ilyen “átrendezi az erőviszonyokat” szintű puffogtatások után ez valami elképesztően nulla előzetes lett.
    A feszítővasas jelenet kifejezetten kellemetlen.

    Dr. Fate-et viszont nagyon kedvelem, így továbbra is figyelem mi lesz itt, ha már egy önálló filmet ő nem kap :/

  16. Én bírom Rockot emberileg is meg uhm, színeszileg is, bár akárhogy igyekszik azért mégis elég szűk az eszköztára lássuk be. De a Pain & Gainben sem agyatlan izomagy volt, a Ballers sorozatot pedig gondolom kevesen látták, de abban sem az akcióhős oldala volt a lényeg. Egyelőre ez áll jól neki, aztán meglátjuk lesz-e saját Utolsó akcióhőse vagy Oscarja (a film! Hehe) idővel.

    Ja de igen, szóval nem ő a legnagyobb baj ezzel a filmmel, hanem nekem már unalmas ezredszerre ugyanazt a sablonsztori ugyanazzal a vászonról leeső cgivel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.