Elindult a Disney+

Bár nem a teljes kinti felhozatallal, de azért így is rengeteg tartalommal megérkezett a Disney+ Magyarországra. Illusztrációnak egy kép a felületről, de az nyilván olyan, mint a többi, a tartalom a lényeg mindannyiuknál, és az a döntő érv esetleg az egyik vagy másik mellett.

Aki ma előfizet, mivel kezd? Vagy ha csak este válaszolsz, akkor mivel kezdtél? Például most kiszúrtam fenn a Nightmare Alley-t, lehet az lesz a mai program amikor van időm.

human
írta
2022. 06. 14. 13:08
megjelenés
35
hozzászolás


35 hozzászólás a “Elindult a Disney+” bejegyzéshez

  1. Bevallom, nagyot csodálkoztam, mikor megláttam az Alieneket. Nem számítottam rájuk egy disney+-on. :D
    Bár az Aliens ott marad Plexen a hibrid szinkronnal, nekem kell a “nyald ki a szemfenekemet” mondat, ez van.

    A régi kalandfilmeknek és családi filmeknek nagyon örülök, mint Robinson család vagy a régi kicsi kocsik, úgyis terveztem már beszerezni őket egy újranézéshez.

    A régi Donald kacsás és Goofys rövidfilmeknek meg még jobban örülök. Jó párat már meg is néztem gyorsan. :)

    Rajtuk kívül pár régi Kacsemesék rész, valamint a Turbó és a Vaiana ment le eddig.

  2. Karácsonyra van Kevin, John McClane, Scott Calvin…

    Ál/Arc, Szikla, Kommandó stb…

    Imádom.
    Amúgy is egyértelmű volt, de most nagyon veregetem a vállam a kedvezményes (19890Ft), éves előfizuért. Szerintem ennyi pénzért ez durván temető az ellenfeleknek, ha valakinek muszáj egyet választania.

  3. Regisztráltam a kedvezményre 1-2 hete, de nem jött semmi email, hogy regisztrálhatok. Más is járt így, vagy én ronthattam el valamit?

  4. Szintén a meglepettségemet szeretném pozitívumként jelezni, mert nagy Spidey rajongóként könnybe lábadt a szemem a ’96-os rajzolt sorozat láttán (igaz nem érhető el az összes évad), plusz hab volt a tortán a ’99-es Unlimited, amit nyáladzó gyerekként követtem.

    A kora reggeli akciós regisztárciót követő teljesség igénye nélküli böngészést nem kevés meglepetést okozott.

    Az Alienek (igen van Avp 1-2 és Ragadozó 1 is), Lost teljes sorozat, SW animációs sorozatok, hogy a számomra jobbakat említsem (Clone Wars, Rebels, Bad Batch, Vision), Walking Dead teljes sorozat nem csak az utolsó évad, Prison Break teljes sorozat, Nic Cage best of (Con Air, The Rock, Gone in 60 sec) és még hajnalig folytathatnám a felsorolást, mennyi remek tartalom várja a böngészőket.

    Első ránézésre nem bántam meg azt a 20-ast, amibe került az 1 éves előfizetés, de ezt bizonyossággal kijelenteni majd az otthoni tesztelés után lehetséges látva a kép és hangminőséget.

    Egy biztos, lelkes, habzó szájú fogyasztóként fogom belevetni magam a kínálat megismerésébe.

  5. Kérdés a külföldön élőkhöz: ha Ausztriában élek, osztrák internetszolgáltatóval (osztrák IP-vel) regisztrálok és akarom nézni, akkor elérhető a magyar szinkron és feliratok, vagy úgy járok, mint a Netflix esetén, hogy az osztrák tartalmat streameli nekem?

    Nem akarok VPN-nel szórakozni. :)

  6. Az Alien filmek az egyetlen értékelhető médiatartalmak az egész platformon. Mintha aranyat dobtak volna a hulladék közé

  7. Így este fél hatkor még nem jött meg az “ákcijós” előrendelős kód, picit nem örülök neki…

  8. Chip es Dale mozi. Utana Moon Knight es Boba fett Dara(direkt kivartam a disney+ot.) Utana amiket talalok.

  9. Nos, ami érdekelne a régiek közül az mind megvan eredetiben itthon, úgyhogy nálam felejtős a Disney+. Az újabb, többségében “egyszer nézős” filmek meg nem igazán érdekelnek.

  10. Chip és Dale rajzfilmeket néztem! Meg is lepődtem, mert nem időrendben van fent a sorozat. Azt hiszem. Vagy én tudtam rosszul, hogy az első rész az ismerkedős, akkor jön össze a csapat.

  11. ha jól olvastam 24 órájuk van a levelet kiküldeni, annyit ígértek előzetesen

  12. Igen 24, de kb mindenki megkapta reggel 7-kor, a maradék bagázs azóta sem. Valami bug lehet a rendszerükben… Nem hinném hogy pár ezer levél kiküldése akkora feladat lenne. Egy C64ről kitolod pár óra alatt.

  13. _Allen: én Hollandiából nézem (már 2 hónapja) és már a magyar indulás előtt rengeteg minden szinkronos/feliratos volt. Én úgy látom, hogy a létező összes nyelvet eléred, mindegy honnan nézed.

  14. Előfizettem én is és hála istennek nagyon jó a kép és a hangminőség is. Lehet, hogy nálam van a hiba, de a HBO Maxon egyszerűen pocsék a fekete OLED tv-n. Az átmenetek pixelesek és teljesen elvesznek a részletek még Dolby Vision HDR minőségben is. Valaki esetleg tapasztalt ilyet a HBO-val?

  15. nekem egy ideje tévén azt írja, nem elérhető. délelőtt jó volt, plusz tabletről stream a tévén szintén megy. fura. egyik stream app sem csinált még ilyet soha.

  16. Nekem már ebből az egy képből is úgy tűnik amit kötettel Human, hogy jobb filmeket lehet itt találni mint az HBO max-on.. Nekem az nagy csalódás :( és amiket írnak a többiek, hogy mik vannak még a felhozatalban..lehet lecserélem Disney+-ra.

  17. Mi főleg a mesék miatt fizettünk elő. Netfixen azért véges a minőségi tartalom, viszont van néhány bugyuta mese, a gyerek meg már azokkal szemezett. Mondom akkor ebből majd tudnak válogatni. Még pont előtte, de a héten látták először az Oroszlánkirályt és betalált nekik is, és nekünk felnőtteknek is könny csordult néha.
    Persze a Marvelnek is örülünk, így törölhetek is 200Gb filmet a külső vinyóról, lesz hely The Boys-nak és majd a Tolkien szerűségnek :D
    Első amit néztünk Mickey Egér játszótere s01.e01 :DD

  18. Ahogy nézem, a Netflix lassan lehúzhatja magát a wc-n az áraival, mert ők tolják eddig a ledrágábban. Csábító ez a mikiegeres plüssz, de még gombolkodom rajta. Az HBO MAX, NETFLIX páros mellé akartam még az AMAZON PRIME-ot is, de letettem róla. XD

  19. Kis érdekesség: az HBO MAX hangminősége néha (na jó, 10-ből 8 esetben) elég érdekes. Halk a beszéd, hangos az fx, illetve a zene, aminek középről kéne jönnie az mind a bal, vagy jobb oldalon van, de persze úgy, hogy maximumon van a hangerő az erősítőn és (az androidos) tv-n is. Többször is töröltem, újra feltettem az appot, de hiába. (Bocs az OFF-ért, csak gondoltam megkérdezem.)

  20. Nyilván első nap ment a befizetés, de most Peaky s6 pörög a konkurensnél, szóval majd valamikor ránézünk :D
    Amúgy nagy eséllyel Obi-Wan lesz az első.
    (A legnagyobb meglepetés, hogy fent van a teljes LOST, és bár csonkán, de a Buffy!)

  21. Én Eszeveszett birodalommal folytattam a sort.

    Csigusz: az Angel meg teljes és szinkronos

  22. En az obi wan miatt inkabb egy fillert nem adok ennek gusztustalan cegnek. Utolso szog volt a koporsoban nálam.

  23. kifli69: minden elindításnál kiírja nekem, hogy térhatás engedélyezve. A halk beszéd hangos zene sajnos hangkeverési gond mindenkinél, az nem hbo sajátosság, amikor a mozi hangot lekeverik otthonira akkor basszák el.

  24. Az Apple TV, HBO Max, Netflix és Amazon mellett egyelőre nem látom értelmét erre is előfizetni. Idővel persze ez változhat, de saját sorozatok terén egyelőre magasan ez a leggyengébb, szóval pár hónap múlva talán ránézek. Addig talán összekapják magukat, mert ez eddig siralmas… (…gondolok itt pl. az elmúlt 1 év Marvel és SW sorozataira, phej, de gyenge mind…)

  25. @Mammut:
    Láttam, de annyira nem mozgat, a Buffy-t jóval régebben láttam, szóval ott inkább érik egy újranézés. Angel-t is szerettem, de biztos nem kezdeném megint el.

  26. Én egyben néztem őket először és másodszor is anno, gondolom, ezért érzem szervesebb részének.

  27. MS. Marvellel kezdtem. Aztán elkezdtem nézni a Sólyomszem sorozatot, amit már láttam csak jó szinkronnal is megnézni. Többel is leszek így… Meg a Star Wars sorozatok is tervben vannak. A hétvégén pedig filmeket is fogok nézni pl. a Chip & Dale filmet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.