Johnny Depp és a nem megbízható forrású Karib-tenger kalózai

A New York Post nem tökölt, egyáltalán nem a “megbízhatóbb” pletykák forrásából, hanem a teljes spekulációból hozott le egyet, miszerint Depp visszatér Jack kapitány szerepébe egy 301 milliós üzlet eredményeként. Igazából már a pletykából is nehéz kihámozni, hogy ezt pontosan hány filmre fizetnék neki “asked whether he would be interested in returning for another Pirates film or two”, és inkább csak a perben elhangzott “300 millióért sem mennék a Disneyhez -Depp” idézetre írt kitalációnak tűnik.

Disney are prepping a deal for USD$301 million deal that will include a sizable donation to a charity of Depp’s choice. The deal is reportedly for Johnny Depp to return as Jack Sparrow in Pirates of the Caribbean 6 and a spin-off Disney Plus series about the early life of the Captain of The Black Pearl.

De ha addig komolyan is vettük volna a hírt, hogy Depp újra Jack, akkor is, eléggé merésznek tűnik, hogy 300 milliót fizetnének érte (és producerkedésért az előzmény sorozatban), hiszen akkor a gyártással 450-500 milliós filmnek 1 milliárdot kéne hozni alsó hangon, hogy egyáltalán pénzüknél legyenek, és akkor spóroltak a reklámon is rendesen. A legutóbbi Kalóz film a 800 milliót sem érte el, konkrétan a franchise 5 darabjából kettő film lépte az 1 milliárdot, és azok is csak épphogy.

TLDR: ha Captain Jack Sparrow vissza is tér Depp alakításában, ez azért lehetséges, azt nem ma tudtuk meg. Viszont mindenki megkapta a kattintást, aki lehozta, hogy VISSZATÉR!!!44! (és részben én is, bár igyekeztem valósra írni a címet, de nem vagyok teljesen szent, pedig jól hangzik, hogy szent human. Atyaég, az human… ja az más).

human
írta
2022. 06. 27. 17:44
megjelenés
11
hozzászolás


11 hozzászólás a “Johnny Depp és a nem megbízható forrású Karib-tenger kalózai” bejegyzéshez

  1. Nem is értem miért van erre ekkora szükség. Az utolsó film katasztrófa volt, Deppel egyetemben. Sparrow egy részeges alkoholistává lett lekicsinyítve, aki minden értékét piára cseréli. Szörnyű volt nézni azt a pocsék alakítást. A folytatáson kívül bármi jobb lehet csak…

  2. Teljes nonszensz a 300 millió egy haldoklóban lévő franchise (borzasztó volt az utolsó két film) és egy olyan színész visszatéréséért aki azért eltűnt jó pár évre. Mintha Mel Gibsonnak akarnának 100 milliót adni egy Halálos Fegyverért. Én szívesen látnék egy új PoTC filmet most a Disneyplus miatt újra néztem az elsőt és még mindig üt de erről a pletykáról messziről bűzlik a kamu.

  3. Szerintem van benne lehetőség, meg az 5. rész vége ugye elég wtf cliffhanger volt amit lehetne (kéne?) folytatni. Még azt is indokolhatónak érzem, hogy 1 milliárd fölötti legyen az elvárás, de ez az összeg nagyon soknak tűnik. Ennyit nem ér Depp.

    Akkor már simán csinálhatnak Disney+ sorozatot nélküle is az hogy producerként ott van vagy nincs a neve, a kutyát nem fogja érdekelni.

  4. Lehet, hogy csak bebeszélem magamnak, de a per okozta kiállást a közvélemény részéről, nem lehetne, hogy pont most kéne kihasználnia? Neki és a stúdiónak is?

    Valamiért azt érzem, hogy ezt a közönségkedvenc karaktert most látnánk Depp alakításában, akkor a film minőségétől függetlenül tódulna rá a nép. Kb. ilyen Jurassic World 2 bevételig eljutna simán. Én most ezt értem a közelmúlt eseményeiből.

    Szerintem a Disney is sejti ezt, ezért tuti, hogy lesz még valami kalózos marhaság vele. Ha nem is több részre, de egy új Karibra szerintem simán kitart most a közönség szeretete. Csak úgy kéne akkor csinálni, hogy idén már forgatják és jövőre premier.

  5. @Watchmen+Puffin: az ötletet tökre adom, de mire nekiállnak ténylegesen forgatni, meg elkészül egy ilyen kaliberű film, az nem is tudom, 1-2 év alsó hangon, miközben az átlag mozinéző/user már 2-3 hónap alatt elfelejti mi volt ez a nagy szenzáció körülötte (kivéve a tényleg hardcore fanok, akikre viszont nem lehet 1 milliárdos bevételt alapozni…).

  6. Szerintem Depp nélkül nincs Karib-tenger kalózai, ezt Disney is tudja. És igen, szerintem is gyorsan ki akarják használni, hogy mindenki mellette van. Kb olyan, mint amikor szegény Paul Walker meghalt.
    Ráadásul szerintem ebben a 300 millióban (már ha igaz persze) benne van némi elnézést pénz is, illetve szerintem nem egy filmre kapná.

  7. Ne már, komolyan van aki beveszi ezt a 301 milliós összeget? Ennyire ne legyetek már naivak!
    A rajongók verik magukat, hogy Depp miatt néznek vagy nem néznek meg egy filmet, miközben az utolsó Karib tenger kalózai vagy 300 millióval kevesebbet hozott, mint az előző rész, a Depp-el készült Legendás állatok is nagyon gyengén muzsikált a mozikban úgy, hogy az előző rész vagy 200 millióval többet hozott, pedig abban Depp nem is szerepelt.
    Sorry, JD nem nézőmágnes, nem fognak tömegek tódulni a moziba, mert újra szerepel egy kalózos filmben. 1 milliárdos bevétel meg kizárt, az a franchise kifulladt a részegen tántorgó folyton modoros Sparrow kapitánnyal.

  8. A perben volt Deppnek egy ilyen fél-poén beszólása: “Right now, based on everything, if they came to me with $300 million and a million alpacas, nothing under this earth, on this earth would get me to go back and work with Disney on a Pirates of the Caribbean film.” Innen a 300 millió, de ahogy human írta, ez erősen pletyka, hogy megvalósul. De ugyanakkor Disneynélé ki tudja :D

  9. Nem csak Depp tehet róla, ha a film szar, azt meg senki sem várja, hogy csak ő vonzzon be annyi embert hogy 700 milliót termeljen…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.