Kecsap: Strange Way of Life, Mickey7, Pussy Island, Poolman, Madame Web, Star Wars, Pain Hustlers, Eric Larue, Fixed

Steven Yeun érkezett Robert Pattinson mellé Bong Joon Ho új rendezésébe, ami a Mickey7 alapján készül.

Genndy Tartakovsky (Samurai Jack) egészestés 2D animációs filmmel érkezik, a Fixeddel, ami R besorolású lesz. Egy kutyáról szól, aki megtudja, hogy reggel kasztrálásra viszik. Mit kezd a hátralevő óráival? Tartakovsky 12 éve akarja tető alá hozni a projektet.

Ethan Hawke és Almodovar már készül a Strange Way of Life forgatására, amiről pont a múlt heti kecsapban volt szó.

A Zoe Kravitz főszereplésével készülő Pussy Island gárdája is felhízott: Christian Slater, Geena Davis, Alia Shawkat, Adria Arjona, Kyle MacLachlan.

Chris Pine első rendezése lesz a Poolman, és érkezik bele DeWanda Wise főbb szerepbe. Korábbról (a címkén kattintható) sztori: Egy álmodozó férfiról szól, akinek az életét a Chinatown óta elkövetett legnagyobb vízrablás felfedezése rázza fel. Ennek során egy femme fatale-lal is találkozik.

Mike Epps is benne lesz a Madame Webben.

Miköben várjuk a Thor 4 bevételi adatait kiderült, hogy 2023 első felében akarják forgatni a Taika Waititi által készülő Star Wars-t.

Az Amazonra készül egy egyelőre még cím nélküli esküvős komédia Will Ferrell & Reese Witherspoon főszereplésével. Nick Stoller a rendező, és a pletykák szerint két esküvőről van szó, amik ugyanarra az időpontra foglaltak le egy helyet

Chris Evans és Emily Blunt lehet a Netflixes Pain Hustlers főszereplő párosa, a rendező pedig David Yates. Egy gyerekét egyedül nevelő anyáról szól, aki jobb életről álmodik, és egy majdnem tönkremenő startupot felhúz a sikerbe, amivel valami nagyobb összeesküvésbe keveredik.

A Rachel Zegler főszereplésével készülő Hófehérke filmben Martin Klebba lesz Grumpy.

Michael Shannon is rendezésre adja a fejét, az Eric Larue színdarabot adaptálja, ami a Columbine középiskolai lövöldözés után íródott.

Elhunyt James Caan, a Thief és rengeteg másik film szupersztárja.

Elhunyt Peter Brook, a Lord of the Flies rendezője.

Elhunyt L.Q. Jones, több  Sam Peckinpah-film szereplője.

5 hozzászólás a “Kecsap: Strange Way of Life, Mickey7, Pussy Island, Poolman, Madame Web, Star Wars, Pain Hustlers, Eric Larue, Fixed” bejegyzéshez

  1. David Yates új filmet rendez és sehol egy Potter vagy Dumbledore. Különös dolgok történnek, különös…

    (igen, volt egy Tarzan, de ki emlékszik arra)

  2. Azt Ő rendezte? Most volt a tvben kb 1 hete. Mondom ha már megy megnézem még sose láttam, de rendes kiégtem olyan szar volt.

  3. Ez a Ferrell/Witherspoon vígjáték, ha elkészül, egyből megy a Prime-ra, vagy elképzelhető, hogy moziba küldik? Az Amazon feladta a mozis forgalmazást, és csak streamingre gyárt, esetleg a mozis jogokat eladja másnak?

  4. James Caanrol a junkies Last Vegas kritikaid/velemenyeid jutnak eszembe. RIP Ed Deline.

  5. Ez a Genndy Tartakovsky egy különc :)
    A szó legpozitívabb értelmében.
    Nagyon bírom az agyszüleményeit!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.