Kecsap: Top Gun 3, Hell of a Summer, Scream 6, Madame Web, You Are So Not Invited to My Bat Mitzvah, Empire of Light, No Hard Feelings, Ferrari, Padre Pio, Me You, Project Artemis, Dune 2

Miles Teller azt mondja, hogy Tom Cruise-zal már szóba került “having some conversations” a Top Gun: Maverick folytatása. Tudjátok, ez a tipikus PR válasz, de egy kecsapban miért ne legyen itt, ha rendes cikket nem is ér.

Chris Evans helyett Channing Tatum lesz az Apple TV+-os Project Artemis főszereplője, ami az űrversenyről szól.

Russell Crowe concept art a Thor 4-hez.

Finn Wolfhard és Billy Bryk horror komédiát ír és rendez Hell of a Summer címmel, amiben szerepel is.

Samara Weaving is benne lesz a Scream 6-ben. Tony Revolori is.

Souheila Yacoub lesz Shishakli a Dune: Part 2-ban.

Nincs hét Madame Web casting nélkül, most Adam Scott került bele.

Azért Adam Sandler nem csak a komolyabb filmeket, az Uncut Gems és hasonlókat csinálgatja, mivel a You Are So Not Invited to My Bat Mitzvah regény adaptációjában a “haver” módszer lesz, vagyis ezúttal az egész családja játszik, feleség és gyerekek. Egy lány készül a nagy eseményre, de meglátja hogy a legjobb barátnője a titkos szerelmével csókolózik, szóval elhangzik a film címe, a nagyon nem vagy meghívva, szép magyarosan mondva.

Abel Ferrara szállítja majd a Padre Pio-t, és Shia Labeouf a főszereplője, aki itt van a képen is.

Az Empire of Light Sam Mendes következő filmje, most decemberben érkezik Olivia Coleman, Micheal Ward és Colin Firth főszereplésével. Egy szerelmes film ami a 80-as években játszódik egy mozi körül.

Csak jövő nyáron mutatja be a Sony az R besorolású komédiáját, a No Hard Feelings-et Jennnifer Lawrence főszereplésével.

Gabriel Leone alakítja majd a nők kedvence Alfonso De Portago-t a Michael Mann rendezésében készülő Ferrariban.

Bille August WWII. drámájában, a Me, You-ban kapott szerepet James Franco. A film a Erri De Luca által írt Tu, Mia adaptációja.

Elhunyt a Bond témát szerző Monty Norman.

4 hozzászólás a “Kecsap: Top Gun 3, Hell of a Summer, Scream 6, Madame Web, You Are So Not Invited to My Bat Mitzvah, Empire of Light, No Hard Feelings, Ferrari, Padre Pio, Me You, Project Artemis, Dune 2” bejegyzéshez

  1. Shia LeBouf mint Pio atya…ezt nem láttam jönni. TElik az a rohadt idő a képen fel sem ismertem volna. Nekem még mindig a kattant suhancként élt az emlékezetemben.

  2. Teljesen felesleges folytatni a Top Gunt, csak aláásná azt. Az akciót überelni már nem lehet, EZ volt az ami kihozható volt ebből, azt maximálisan sikerült. Sztoriban meg nehéz bármit hozzátenni, a Maverick is csak az elsőnek az epilógusa volt ha úgy tetszik.

  3. Egyetértek Gáborral, Top Gunt nem kéne folytatni. Vagy ha igen, Maverick karaktere nélkül, az új generációval, Cruise maradjon a kamera túloldalán, a szerepét szépen lezárták szerintem. De tényleg nem lehet ebből már sokkal többet kihozni szerintem, annyira ki van hegyezve a repülésre, azt meg kimaxolták ebben a részben, újat nem tudnak mutatni.
    Legkevesebb 10 év múlva lehetne megint hozzányúlni, de akkor sem érezném szükségesnek.

  4. “Samara Weaving is benne lesz a Scream 6-ben”

    Ennek nagyon örülök, és szerintem illik is a zsánerbe. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.