Alig 2 hét és jön a ragadozó

Itt a Prey új posztere. Most valamiért vagy nem a tényleges Prey-t, vadat tették rá mert marketing, vagy tényleg győzni fognak a kisindiánok?

human
írta
2022. 07. 20. 11:11
megjelenés
29
hozzászolás


29 hozzászólás a “Alig 2 hét és jön a ragadozó” bejegyzéshez

  1. Mintha lett volna tegnap valami új trailer is
    illetve egy közeli fotó a predator hátáról?! Valami jött velem szembe, de nem néztem meg.

  2. Jó lenne ha végre a Predator győzne, de kizárt dolognak tartom, hogy a kiscsaj levágott feje bekerül a trófeák közé! Pedig az lenne az igazán ütős befejezés.

  3. Tudom, hogy nem népszer gondolat, de én szívesebben néznék Swarcival egy közvetlen folytatást.
    Ez a harci Pocahontas nemtudom, hogy hogy lesz igazi ellenfél.

  4. A rendező azt is elárulta, hogy a ragadozó dizájnja kicsit el fog térni a korábbiaktól: “Az eredeti dizájn számomra – noha elképesztően ütős – mindig is kicsit ormótlannak tűnt. A lény feje túl nagy volt, hogy elférjen benne, aki játssza, és ez különösképpen igaz a 80-as években készített verzióra. Most ezt egy kicsit átalakítottuk, a fej és a test aránya ebben a filmben lesz az eddigi legtermészetesebb. Szóval sikerült a körvonalait anatómiailag pontosabbá tennünk. Ez eddig a legkisebb és legvékonyabb az eddigi ragadozók közül, de azért még így is termetes jószág.” Mondta Dan Trachtenberg…

    Nos türelmetlenül várjuk. A hulu mellett nálunk a Disney+-on is debütál. Reméljük, előbb utóbb szinkronnal is.

  5. Valós környezetben esélye nem lenne a Predator ellen, de mivel ez egy film, így a statiszták hullani fognak a főszereplő pedig bámulatos módon mindent túl fog élni és végül megöli a Predatort!

  6. Garfield:
    ,,Valós környezetben esélye nem lenne a Predator ellen” valós környezetben jönne Darth Vader és egy csapással levágná a predatort :DDD

  7. Vicces volt, amikor megjelent a Disney+ Hamarosan listájában 9+-os korhatárral.

    Azóta persze átjavították 16+-ra, de előtte még bevízionáltam magamnak, hogy az indiánlány legyőzi a predit azzal, hogy meghívja a zsúrjára és megkínálja avokádós fagyival.

  8. A képen egy elvileg űrlény vagy egy testépítő csóka áll háttal?
    Sorry, de nekem nem megy le a torkomon amikor ennyire humanoid figurát akarnak eladni, mint földönkívüli lényt.

  9. Nem értem a kommenteket. A Predator mindig is egy humanoid lény volt, csak a pofája elég elcseszett :D Az arányos fejét leszámítva meg kb ugyanolyanok az arányai, mint a korábbi filmekben, nem véznább.

  10. A predator fejszerkezete a rovaroktól lett lopva, akkor a testszerkezetének mégis miért kellene az emberéhez mérten arányosnak lennie? Nem kéne áltudományoskodniuk az arányokkal, egyszerűen nevetséges.

  11. “Valós környezetben esélye nem lenne a Predator ellen”

    Ahogy valós környezetben a Predatornak se lenne . . . pláne nem egy katonai osztag (páncéltörő fegyverek, robbanólövedékek, gránátok, esetleg, kicsivel jobban felkészülve mozgásérzékelők, éjjellátó, hőérzékelő, és akkor a légierőről, drónokról, tüzérségről stb nem beszélve) ellen.

    Egy ilyen Predatort IRL felaprítanának úgy, hogy csak lesne – ha máskor nem, az első osztag után :) Az első filmben is benne volt ez a faktor, csak ott az újdonság miatt, meg meg olyan körülményeket teremtett az író (utánpótlás hiánya, rádiókapcsolat, extraction point ide-oda tologatása), hogy esélye lett az idegennek.

    Ez a második Alien filmnél a leglátványosabb, mert ott – a katonai osztag fejlettsége miatt – elég erős írói eszközökkel kellett a csóri alieneknek valami esélyt adni.

    Elég idegesítő látni, ahogy a nyomikról el kellene hinni, hogy hűdehűha. Egyedül az első Alien filmnél hihető, civil személyzettel, szinte fegyver nélküli környezetben.

    Tudom, én vagyok a vicckirály a partikon, aCtHtUaLLy :D

  12. totoro:
    Nekem is ez a véleményem. Anno a legtöbb idegen lényes film esetében az volt a cél, hogy valami nem emberi testszerkezettel rendelkező lényt alkossanak, de persze ennek voltak korlátai, mert általában a színészt maszkírozták el. Most meg az emberéhez mérten arányos testalkatot alkotnak egy Predatornak. Viszont az számomra viccesebb, hogy a csúcstechnológiás fegyverzettel felruházott vadászt majd egyedül lenyomja a kiscsaj, mikor azt anno Schwarzeneggernek is csak “véletlenül” sikerült, de biztos lesz a kiscsajnál is lőpor, meg csapda gyanánt 100 kilós rönköket fog kötéllel felhúzni a fára. Nem akarom előre temetni a filmet, csak félek tőle, hogy lesz benne pár szánalmas megoldás, ami kinyírja a hangulatot.

  13. Catzor: Minden szavad igaz! :D
    Az Alien: Covenantnál már elsírtam magam, hogy tele van pakolva bénázásokkal a film, főleg úgy, hogy mindig el is mondják, hogy ez a protokoll, meg ezt nem kéne, és rá pár percre az ellenkezőjét csinálják, csakhogy a veszélyhelyzet elő legyen teremtve. Ezek a filmek csak úgy működnek, ha elszigetelt helyen, maréknyi szereplő van segítség nélkül az ismeretlennel szemben. Nyilván ilyenkor tud a néző is jobban azonosulni, amikor egyszeri emberek kerülnek ilyen helyzetbe, különben tényleg jöhetnek a vicckirályok és mondhatják, hogy atomot nekik! (ha már van arzenál)
    Én várom ezt a filmet, minden azon áll vagy bukik, hogy mennyire tudják a feszültséget kelteni, illetve mennyire voltak lusták az írók, hogy olcsó húzásokkal pakolják tele a filmet.

  14. Nem értem a fanyalgást. Simán van esélyük a Ragadozó ellen. Nem tudom, hogy milyen törzs lesz benne, de azért a huron, irokéz stb. harcosok kurva kemények voltak. Taktikus, ügyes és iszonyú brutális figurák, akik az utolsó fűszálig és kőig ismertek mindent a területükön. Rohadt jó csapdákkal, mindenféle késekkel, bárdokkal és baltákkal, íjakkal, fegyelmezett és állati kreatív csapatmunkával. Konkrétan tökéletesen illik rájuk a vadász szó, mint a falkában vadászó állatok, akik csoportként lazán legyőzik a nagyobb, erősebb lényeket, hiába van jobb fegyvere. És hát amúgy túl szívbajosak sem voltak, kb. nulla félelemérzettel csatáztak, aztán ha valakit elfogtak, napokig válogatott módszerekkel kínozták.

    De ettől függetlenül is: a Predator-történeteknek eredetileg sosem az volt a lényege, hogy a lény a bolygóra jön kiirtani a népességet. Hanem a játékos harc, az egymásra vadászás, a határok feszegetése, a másik faj feltérképezése és megismerése a cél. Mert ettől válik tapasztalt harcossá, ezzel érdemli ki a tiszteletet a saját faján belül. Nemcsak az élete múlik rajta, hanem a méltósága. Ha kizárólag az aprítás lenne a lényeg, egyszerűen leereszkedne űrhajóval, aztán rommá lőne mindent.

    Egyébként a Predatorok között vannak mindenféle korú és méretű figurák, simán belefér, ha nem egy lóbaszó méretű, hanem esetleg egy fiatal egyed.

  15. Hádész:

    Hát igen, az olyan Alien film is volt. . Néhány jelenet, például a véren csúszkálós, szinte a komédiát súrolja.

    Azt hozzá kell tegyem a fenti kommenthez, mert így fair, hogy azért az írók foglalkoztak a kérdéssel, még ha kicsit izzadni is kellett. Újabban ez nem szokás, sőt, néha alap történetre se fussa.

  16. Az Alien 3-nál, meg az AvP második részénél nem lehet szarabbat csinálni. Ez tudományos tény. Inkáb a Covenant 10x, mint az Alien3 egyszer.

  17. Az Uratok.:
    Hát neked aztán van ízlés ficamod. 😅
    Még a második Avp film tini szereplői is értelmesebbek voltak, mint a Covenant legénysége.

  18. Hagyd már ezt a senki urát. Láthatod milyen színvonalas mentalitást képvisel: ami az ő szubjektív véleménye, azt “tudományos tényként” aposztrofálja. De amúgy kb minden megnyilvánulása hasonló kreténség. Csak a vitriol dől belőle. Én még nem nagyon olvastam tőle olyan hozzáászólást, amiben ne pocskondiázott volna valami, valakit.
    Nem csak ízlés ficama van, hanem valószínűleg súlyos személyiségbeli problémái.

  19. Rozsomák: kezdetek?:D

    én örülnék, ha sikeres lenne, lenne kedvem sok-sok predi filmet nézni oO

  20. Igen, én mindig csak “pocskondiázok” valamit/valakit. Nemhogy olyan lennék, mint Endymion, ő mindig pozitívan és kedvesen áll a dolgokhoz. Most is csak személyiségbeli problémákkal vádol, amiért eltér a filmes ízlésünk. Ilyen egy igazi optimista és tiszteletteljes személyiség, vegyetek róla példát, ti csúnya-csúnya gonosz kommentelők

  21. na ebből is látszik, hogy az Alien/Predi filmek a maguk módján mindig sikeresek, hisz a mai napig elsöprő érzelmeket váltanak ki az emberekből :)

    MÉG TÖBB PREDI FILMET követelek!!! :D

  22. zuratok, úgy fordítod ki a közlésemet, ahogy akarod :D bár szerintem sehol sem állítottam olyat, hogy én mindig pozitívan állok mindenhez, szóval ez kapufa.
    nekem a filmes ízléseddel nincs bajom, az mindenkinek olyan, amilyen. mindössze az itteni hozzászólásaid természete tűnt fel már egy ideje. amivel találkoztam mindegyik csak rosszindulatú, savazós, pocskondiázó, nem ritkán ordenáré fikázás volt. ha volt olyan, ami nem ilyen, akkor pont elkerültem valahogy, bár kétlem.
    nálad mindenképpen optimistább és tiszteletteljesebb személyiség vagyok, ezt jól látod :)
    de nyugi, a továbbiakban nem veszem figyelembe a létezésed, bármennyi savat is okádsz a hozzászólásaidban. és elnézést a többiektől az eddigi off-ért is. ;)

  23. “mindegyik csak rosszindulatú, savazós, pocskondiázó, nem ritkán ordenáré fikázás volt.” bocs, hogy beleszólok, ez nem is igaz, néhányszor inkább tudni kell észrevenni másoknál az iróniát, cinikus humort, de move on, néha én sem olvasom végig a te hozzászólásaidat, mert túl sok, .. ez ilyen, nem kell belebonyolódni

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.