Halloween Ends-előzetes

Most már tényleg! Esküsznek! Becsszó! Laurie Strode vs. Michael Myers idén októberben. Végre itt az előzetes az új trilógia záró darabjához.

Ööö, gondolom aki az új Halloween filmeket kedvelte azoknak? Mármint ennyi alapján hozza azt a szintet.

8 hozzászólás a “Halloween Ends-előzetes” bejegyzéshez

  1. “Most már tényleg! Esküsznek!”

    Valaki igazán összevághatná a Limahl 84-es klippjét Halloween részletekkel. :)

    De az igazat megvallva, nekem, mikor anno a 90-es években zabáltam a slasher filmeket, soha eszembe sem jutott, hogy véget kellene érnie bármelyiknek is. Freddyt egyenesen sajnáltam, mikor a 6. részt néztük moziban.

    Szóval én simán nézem majd a következőt is, ha esetleg mégsem lenne vége. :)

  2. Az első az egyik kedvenc horrorom, folytatásokból momentumot sem tudnék felidézni, bár nincs is mit mert mindegyik ugyanaz a kaptafa. 2018-as elsőre nagyon bejött aztán pár napja újra néztem és nem nagyon értem miért szerettem annyira elsőre mert kb. 6/10. A tavalyi folytatás már egyáltalán nem tetszett, az h emberfeletti szuperembert csináltak Michael-ből nagyon gáz volt. Meg már ez a gyilkológép nagyi karakter is uncsi.

  3. Van egy érzésem, ezután lesz még After Halloween, Alternative Halloween, Halloween the Multiverse, Halloween vs Spider-Man, etc.

  4. JÖjjön csak! Az első kettő is fasza volt, ezt is várom! Jamie Lee Curtis még 63 évesen is badass!

  5. Az előző filmben kiderült, hogy a fazon tényleg paranormális és nem lehet megölni, egyszerűen túlél mindent. Akkor most mit várnak ellene megint egy stukerral?

  6. Gyere Michael gyere, gyere gyere gyere.
    Kiprobáljuk az ezüstöt és vágjuk a fejedben bele, bele bele bele.

  7. az első király volt, a második már kurva fun is, ez gondolom még nagyobb fun állatság, hisz komolyan venni már nehéz lesz. jöhet, megnézzük moziban, az előzetest passzolom inkább

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.