A phase 4 vége, A phase 5 idővonala

Feige bejelentette, hogy a She-Hulk sorozattal és a Black Panther: Wakanda Foreverrel vége lesz a az Endgame után indult Phase 4-nak az MCU-ban. Ööö, egyáltalán Phase-nek érződött ez bárkinek? Viszont itt a Phase 5 idővonala, mármint a megjelenési sorrendje.

Kiszúrható az új Captain America-film logója is. Ugye Anthony Mackie a főszereplője.

Na meg az általam legjobban várt Guardians of the Galaxy Vol 3. új logója is. 2023 májusban nézzük. Lezs benne eredetsztori Rocketnek!

De ott a Blade is, amiben Mahershala Ali alakítja a nappal járó vámpírvadászt. Ez is dátumot kapott jövő novemberrel.

A Thunderbolts zárja majd ezt a bulit 2024 júliusában.

human
írta
2022. 07. 24. 03:24
megjelenés
15
hozzászolás


15 hozzászólás a “A phase 4 vége, A phase 5 idővonala” bejegyzéshez

  1. Hát innen az egyedüli amit nagyon várok az a Daredevil. Lenne. Mert disney és tudom, hogy 18+os daredevilt azt felejthetem is el szépen. Quantumania, galaxys 3 és esetleg a captain 4 érdekel csak ne legyen full blm propaganda mint a sorozat. Ebben a phaseben sem lesz Avengers…

  2. Nem kapkodják el az X-Men karakterek behozatalát. Nem gondoltam volna, hogy ennyit kell még rájuk várni miközben egyre több mutánst (vagy legalábbis annak megfelelő szuperhőst) meséltek be a phase4-ben is.

    Kicsit hiányolom, hogy az újoncok mikor kapnak közös filmet. Vajon lesz-e Young Avengers csapat? Hogyan fognak tudni együtt működni a régiek és az újak?

    Az Eternals ugyan rajongói szempontból leszerepelt, de legalább egy limitált tévésorozatban le kellene zárni, ha már cliffhangert dobtak be.

    Thor 5 sincs még a listán, tehát várni kell rá 2025-2026-ig?

    Remélem hallunk a hétvégén a Sony-Marvel filmtervekről is.

  3. Érdekel egyáltalán valakit az a Anthony Mackie féle cap? Úgy néz ki, itt a phase 5-ben sem lesz valami átfogó sztori.

  4. Ant-man, Guardians, Loki, Daredevil, ezeket megnézem. A többi, hát… Nem az, hogy nem moziban, de még csak nem is érdekel egyáltalán. Alaposan elkefélt valamit a düzni mert az első három szakaszban mindent megnéztem akkor is, ha nem érdekelt, mert alapvetően haladt valamerre a közös sztori. Ezek már csak csaponganak össze-vissza, bedobnak valamit aztán mintha sose lett volna úgy eltűnik a karakter. Nem hiszem el pl., hogy az a kontinensnyi, óceánból kilógó robot izé annyira nulla hatással volt a Földre, hogy azóta említes szintjén se került elő. De most volt a Moon Knight sorozat annak is annyi ezek szerint, mert egyik idővonalon sem látom.

    Nyomatját a kontentot mint a gép, de mintha eltűnt volna a vízió a sztorik mögül.

  5. Úgy látszik a 6. fázisnak csak az elejét, meg a végét fedték fel, gondolom a köztes részt a Disney Expóra tartogatják.

    A Párduc előzetese hangulatos lett, de mostanában mintha előzetesekben jobbak lennének, mint késztermékben.

  6. Messze a legalja, legunalmasabbja az antman2 volt az egész cirkusznak. Felénél kinyomtam. Az első is gyenge volt. Es van aki ezt várja. Lol

  7. Catch def, tehát elképzelhetetlen számodra, hogy másoknak eltér az ízlésük a tiédtől és esetleg tetszik nekik valami, ami szerinted a legunalmasabb, gyenge és amit folytatását te nem várod?
    És vannak akik várják a következő Jurassic, F&F, Transformers, John Wick, Halloween stb. filmeket. “LOL”

  8. A transformerst en mindig is vartam. Kódolva van bele a mozgalmasság, tehát a látványfilm egyik eszenciája. Az mas dolog, h vegulis milyen lesz.. A lovagos az katasztrofális volt.

    Az antman2 nél valami marha gyenge verkedős jelenetre emlékszem ami a tobbi marvel film utan egyszerűen kva gyenge volt. Ennyire nem kellett volna visszavenni pl az első bosszuállók után.

  9. tökjól elbeszélgetsz magaddal, de direkt visszaolvastam mert nem értettem miről beszélsz és tényleg – egyedül én írtam, hogy megnézem az új hangyát, azt meg 0 azaz nulla ember, hogy várja az új hangyát. amit várok, az a Daredevil. de ezt most írom először.

    mindegy, azért jó fórumozást ám. majd belejössz.

  10. Bocs. De szerintem a hangya az egy olyan film ami még csak ujranézős sem. És ezt várni..

  11. jó győztél, akkor várom. :D

    a másodikra nem emlékszem, az elsőt szerettem, abban volt a táskát helikopterből kiesős jelenet és Cure ment alatta, az eszembe szokott jutni ami nagy eredmény.

  12. Kerdeznem azoktol akik az MCU bukását vizionálták az első Guardiansnél, majd a Hangyánál, majd lassan bármelyik post-phase 3 filmnél hogy most szerintük melyik alkotás fogja sírbarakni a franchise-t?

    Az első hangya pedig marhajó, lényegében ott, ahol még nyomokban Edgar Wrightot tartalmaz. Az a fickó egy zseni és egyértelmüen érezni a stílusát rengeteg helyen. Az említett Cure jelenet, a játékasztalos fight, Scott kiképzésmontázsa, a gyors vágás sztorizós részek, kurvajó. A kettes sajna valóban nem ér fel hozzá, kissé infantilis lett.

  13. Na itt vagyok helló úgy látom rám vártatok. Én vagyok az aki többször is megnézte a hangya 2. Részét és várja a folytatást. :)
    Szerintem a marvel hősök közt a legszerethetőbb figura, bár ehhez az is hozzá tartozik, hogy nagyon jó színészt választottak a szerepre. Ő csak a lányának szeretne jó apja lenni :)
    A második rész pedig azért tetszett, mert a benne lévő “gonosz” karakter igazából nem is az. ..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.