Me Time-előzetes és egy poszter is

Még egy nagyobb komédiát is tartogat a Netflix a nyárra, az Énidőt.

Most már nem csak a korai, de hivatalos leírás is van: a háztartásbeli apuka hosszú évek után végre először talál magának egy kis “énidőt”, amikor a felesége és a gyerekek elutaznak. Felveszi a kapcsolatot egykori legjobb barátjával, de az együtt töltött vad hétvége majdnem a feje tetejére állítja addigi életét.

A poszter alatt feliratos előzetes. 1-2 elborult poén mintha akadna benne, és mint látjátok, R besorolás.

9 hozzászólás a “Me Time-előzetes és egy poszter is” bejegyzéshez

  1. Akármennyire is ontja magából a gagyibbnál gagyibb filmeket a Netflix, mégis ők maradtak az egyedüli platform, ahol még készülnek vígjátékok. Lehet, hogy nézhetetlen az összes (ez nem teljesen igaz), de legalább készül valami. Szeretem a képregényfilmeket, de már évek óta hiányolom a normál vígjátékokat. Utoljára kb. 10 éve voltak olyan kreténségek, amik tetszettek, pl: Förtelmes főnökök, Kellékfeleség, Családi üzelmek stb…

    Egyedül vagyok ezzel? :S

  2. Az tulzás hogy csak náluk lennének vígjátékok, van a többi streamingen is és moziba is jön néha. De emlékezetes nem sok volt az elmúlt években. Nekem most csak a Game Night és a Tag jut eszembe ami tetszett az elmúlt évekből.

  3. Legutolsó Hart netflix film kritikán aluli volt, remélem ez azért jobb lesz..

  4. Nekem is a Game Night volt az utolsó normális vígjáték amin őszintén tudtam nevetni.
    Ezek a seth rogenes meg melissa mekkártis pöcsös, f@szos, fingós, szaros, hányásos cringe poénok nem jönnek be.
    Olyat már meg sem merek említeni, hogy Tropic Thunder mert kb azt ha ma kéne csinálni a tervezőasztalon megbukna. Pre woke masterpiece.

  5. holyshit. ebben a poszterben azért volt meló. ha megnézitek ott és a youtube videó borítóképén Kevin Hart méreteit Wahlberghez képest, egészen hajmeresztő a külünbség.

  6. Kastély Ferenc az “Apaság”-ra gondolsz? Mert az nem vígjáték volt hanem dráma szerintem. Nálam pl, mint újdonsült apukánál betalált.. nem tudom mit tettem volna/ tennék, ha egyedül hoztam volna haza a kicsit a kórházból.

    A Családi üzelmekben van a Miller család? :D Nálam az az utolsó, amin a mai napig jókat mosolygok ha látom.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.