Blonde-előzetes

Mutatják a Szöszit, mármint ez a magyar címe a Netflix filmjének (előzetes is feliratos), ami nagyjából Marilyn Monroe életén alapszik, és Ana De Armas kelti életre benne a legendás színésznőt.

Ennyi alapján ütős életrajzi filmnek tűnik, kíváncsi vagyok miért nem ez a fő Oscar esélyes a Netflixtől, amikor még nagyon aktuális témák is vannak benne így ránézésre.

Eredetiben:

human
írta
2022. 07. 28. 16:00
megjelenés
14
hozzászolás


14 hozzászólás a “Blonde-előzetes” bejegyzéshez

  1. Puffin: Ana is nagyon szép nő, csak a szőke haj kifejezetten előnytelen neki, tényleg nem jön át az a báj, ami Marilynnek volt. Ez egy rossz casting.

  2. Jól elbarmolták a magyar előzetesben. Szereplők: Ana De Armas és Marilyn Monroe. Hogy mi van?
    És ez az előzetes szerintem gyenge.

  3. 3. +1. Plusz vicc, hogy a 9 hónapig tartó dialect coaching-ot kovetoen csak erre a kiejtésre futotta, meglehetosen atut a spanyol kiejtés.

  4. Akkor én megvédeném, engem kifejezetten jobban érdekel mint egy hagyományosabb életrajzi film, egy külsőleg jobban hasonlító színésznővel. Ana de Armasnak pont van egy olyan különleges kisugárzása, ami megfelelő választássá teszi a szerepre.

  5. Megnéztem a trailert, tényleg rossz a casting, én szőke hajjal is csak Ana de Armast látom, a szépséges hologramlányt a BR 2049-ből. Valami ismeretlen csajnak kellett volna adni a szerepet, akinek ez lenne a kiugrási lehetőség. Mint az Elvisnél: Austin Butlert nemigen ismertük eddig, így könnyebb volt elfogadni őt Elvisként.

  6. Említetted a posztban human, hogy “nem ez a fő Oscar esélyes a Netflixtől”. Az NC-17 besorolás miatt vagy lesz más filmjük az ősszel amiben több fantáziát látnak?

  7. Watchmen: igazi Oscar esélyesek koratélen-télen szoktak menni, esetleg késő ősszel, plusz NC17, plusz rendes kampánya sincs.

  8. Rendkívül érdekes filmnek tűnik. A főszereplő castingja esetében is a pozitív irányba hajlok, Adrien Brody Arthur Millerré varázslása az eddigi pár képkocka alapján pedig egyenesen lenyűgözőre sikerült. Remélem, a színészi játék fel fog érni ehhez.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.