14 hozzászólás a “Ben Affleck visszatér Batmanként az Aquaman 2-ben!” bejegyzéshez

  1. éljen-éljen, kb az első csalogató hír, ami miatt kedvem is lesz megnézni, jó lenne, ha több játékideje lenne mint az amber tragédiájának. Nincs kedvem megint a tehetségtelen ripacskodásához..

  2. Eddig is messze a legjobban várt képregény film volt de így még inkább fel vagyok csigázva! Snyderverse mindörökké! :D

  3. Azért nem gyanús egy kicsit, hogy San Diegoban semmit nem mutattak a második részből? Vártam volna egy trailert, mert ha jól tudom akkor már rég vége van a forgatásnak és az effekteken dolgoznak. Vajon Amber Heard jelenetei is le lesznek csökkentve?

  4. Ez jó hír, szerintem Affleck kibaszott jó Batman/Bruce volt. Én támogatnám, hogy többször is térjen vissza. :)

  5. @Platschu:
    Várják hogy elüljön az Amber verte por. Plusz még az Avatar is rosszkor jött nekik.

    Ez ilyen köszi hogy annó castingoltatok Batmanre kötelező szagú feltűnés a szerepben. Ha már a saját rendezést is elengedte meg nem élvezte nem hinném hogy most másképp lenne. Írom ezt úgy hogy simán lehetett volna Balehez vagy Keatonhoz felérő Batman szereplés is. De jó lenne már ha kikerülne ebből és fókuszálhatna olyanra amit szívesebben csinál.

  6. “Snyderverse mindörökké!”

    Ja, aztán majd felébredtek.

    Mivel eredetileg az Aquaman 2 a FLash után jött volna, így ott feltűnik Keaton, de a tesztközönség eléggé furcsálta ezt és most abból kikerül Keaton és helyette Affleck tol egy cameo-t. Azt tudjuk, hogy a Flash kvázi soft-rebootolja a DCEU-t és Keaton marad a Batman a DCEU-ban, a Batgirl már le van forgatva és ott is ő van. Affleck meg majd visszajön a Crisis filmbe, ha még terveznek olyat a Discovery-vel való összeolvadás után.

  7. repeater aka Zsírfeka: Tisztában vagyok vele, hogy a nyomorék Warner kukázza a Snyderverset és ilyen olcsó, vásári bohóckodásokkal helyettesíti mint Batgirl meg a 120 éves Keaton de azért engedd meg kérlek, hogy örüljek ennek a Batfleck cameonak. Köszi!

  8. Király Batman volt. Igazán csinálhatná mégis a filmet mondjuk streamingre, most, h rendeződött az élete, megint J.Lo,stb. Btw nincs jelmezben, illetve az insta-bejegyzés is Bruce-ként hivatkozik ra, szóval benne van a pakliban, h csak Bruce Wayne szerepében tűnik fel, és nem húzza fel a hacukáját.

  9. Nekem is kellemes csalodast okoztak a hir kommentjei annak ellenere, hogy anno mennyien fikaztak Batflecket.
    Nem tudom ep esszel felfogni, hogy a Warner es a DC mit muvel ezzel az egesszel es baromi jo lehetoseget es sztorikat hagynak elhulni.
    A Snydercut szerintem egy eros 200as melkastappancsos ujraelesztes volt az egesznek, nem kellene veszni hagyni… de hat mit ertunk mink ehhez.

  10. Szerintem piszok rosszak voltak a Fatman filmek, nem ment meg belőle semennyit az ha esetleg jól hozta volna (de nem hozta) a karaktert.

  11. Én is csípen Batflecket, az már más kérdés, hogy szegénynek sz*r sztorikat írtak.

    Szerintem Amber Heard kivágott jeleneteit pótolják majd ki Batmennel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.