Ezért érkezik csak streamingre a Prey

Az új Predator film eléggé mozisnak néz ki, de a rendező elárulta, hogy miért lett streaming only, amellett, hogy szerinte nem csak tipikus töltelék anyag, hanem this is a real movie. Állítása szerint a “mi lenne ha bepróbálnánk egy tényleg mozis dobást a Hulu-n a kisfilmek helyett” gondolat által, mert fel akarják húzni a Hulu brandet is odakinn egy nagy filmmel.

Nem tudom mennyire lehet ennek hinni, amikor a Prey-t egy távozó exec rendelte be sok pénzért, miközben ugye a legutóbbi Predator elég nagy anyagi bukta volt, szóval alapból necces volt a sorsa. Ezen kívül a Fox Disney általi felvásárlásakor még az HBO Max-nál voltak a Fox filmek streaming jogai, és az összeolvadás után amiket moziba küldenek belőlük, azok bizony az HBO Maxra is felkerülhetnének, sőt ha jól értem, akkor kénytelenek lennének 45 napot várni a streaming premierrel a mozis után.

Mindez nem a film minőségéről szól, részemről is remegő város, és a héten érkezik majd a Disney+-ra.

human
írta
2022. 07. 31. 01:08
megjelenés
25
hozzászolás


25 hozzászólás a “Ezért érkezik csak streamingre a Prey” bejegyzéshez

  1. Azt lehet tudni, hogy pénteken mikor kerül fel? Aznap nem dolgozom, így bármikor jó nekem! És induláskor azonnal nézni akarom!

  2. Persze nagyon frankó lenne a mozis premier,de én nem bánom ha csak streaming lesz. A leglényegesebb dolog,hogy jó legyen a film. Egyébiránt meg így a hulu-s premier viszont valszeg több szabadságot ad a rendezőnek,mintha egy színházas bemutatón kellene görcsölni a producereknek,azon agyalva mennyi bevételt termel majd a mozgókép. Remélem nagy siker lesz,és ennek hatására több Alien,meg Predator film készül a közeljövőben.

  3. reggel 9 perpillanat Magyarországon a stream indulás minden Disney+ premiernél. majd nyári időszámításra váltásnál nem tudom, csúszik-e egy órát, de most elvileg annyi.

  4. Végre összehoztak egy valamire való Predator filmet, erre moziba se küldik. Úgyis tudjuk, hogy az előző Shane Blackes katasztrófa miatt nem kapott mozis bemutatót.

  5. Szerintem ez teljesen bullshit, utólagos magyarázkodás. A Disney (is) imádja a pénzt. Ha tényleg jó bevételt vártak volna tőle, moziba küldik.
    Amikor berendelték és elkezdték a filmet készíteni, nem Hulu-s bemutatóra tervezték.
    Lehetett volna egyidejű Hulu-s és mozis premier, de nem. Ez is árulkodó.

  6. Megnéztem gyorsan az első kettőt meg a Shane Blackeset a D+ -on úgyhogy jöhet is.

  7. Én örülök, hogy máris streaming-re jön, mivel moziban pénzt nem adtam volna ki érte.

  8. Ezt nem néztem volna meg moziban, szóval örülök, hogy jön D+-ra. Fizettem egy csomó pénzt érte, tehát legyen is rajta tartalom.

  9. strong female character vs prey. így már világos a cím, ugyebár. nem hiszem hogy jó lesz, talán meg sem nézem, pedig eddig az összeset láttam

  10. Endymion: de hát pont ezt írom, ha mozi és streaming egyszerre, akkor osztozniuk kell.

  11. Megy a magyarázkodás, de azért gyanús, hogy kábé másfél órás a film.
    Persze 80-as évek stílus, meg inkább legyen rövid és jó,
    de pont streamingre lehetne elnyújtani. Hogy mozisabbnak tűnjön,
    ne pedig mint egy sorozat epizód.

  12. @totoro

    Mondjuk kivancsi lennek a trailer alapjan mi az ami miatt nem nezi meg valaki ezt, de az elozo kettot siman vegignezte. De tenyleg, aki az elozo ket borzalmat is megnezte es valamiert ez erv, annak mi a problemaja a Prey-jel?

    Nyilvan en csak a trailerbol indulok ki, de vegre nem kommandos alakulatok harcolnak a Dragon Ball Z-szeru egyre kemenyebb es fejlettebb Predatorok ellen. Persze, nem lattam a filmet, igy nem tudom lesz e benne Predalien meg Super Predator, esetleg Predator puppies. :D

  13. totoro, sajnálom, ha felzaklattalak. ígérem innen kezdve, mielőtt elküldök egy kommentet, átgondolom, vajon mit érezne totoro, ha olvasná. aztán vagy jól tippelek, vagy nem

  14. rev

    Az előző két rész okozta csalódás (én mondjuk a Predatorst szerettem), és a strong female lead miatti visszás érzés miatt.
    Sztem ez lehet az oka. Én emiatt nemtudom eldönteni megnézzem e, mostanában nincs időm végtelen filmre és be kell osztani.

  15. lordboxi

    Elso pont jogos illetve az idohianya is. Masodik pont ertelmezhetetlen, nyilvan szamomra. De 2/3 eleg lenne nekem is.

  16. Rev

    Annyi a masodik pont értelmezése, hogy sokszor úgy érzi az ember a strong female leadnél, hogy kivan facsarva a történet és a karakter, csak azért, hogy erős nő lehessen. Ez persze messze nem igaz az összes ilyen filmre, de ahol igen, ott annyira erősen, hogy az ember már nem kíváncsi rá, és ezért inkább a többit is kihagyja.
    Nálam ez a fajta elzárkózás Rey óta van, ő volt az utolsó csepp.

  17. “Megy a magyarázkodás, de azért gyanús, hogy kábé másfél órás a film.”

    Miért az eddigi Predator filmek 3 órások voltak talán? Mert nekem mindegyik 100 percesnek tűnt.

  18. SZSZFilm: Persze mindegyik 100 perc körüli, de ha úgysem küldik moziba akkor miért ne legyen hosszabb?
    Persze ez nem változtat semmin. Ha jó a film, akkor mindegy milyen hosszú.
    Csak azért írtam hogy gyanús, mert ez lesz a legrövidebb rész.
    És ne legyen gagyi, mert nem volt rá pénz, miközben this is a real movie, de kihoztuk 20 milcsiből.

  19. 1. – meglepően jókat írnak róla olyanok, akik köldöknézős művészfilmekre gerjednek, egyenesen az a mondás, hogy az első óta a legjobb Predator.

    2. – bár most a Lightyear is reggel 9-kor már streamelhető volt, talán a Hulu premier miatt vagy nem tudom ez csak este 6-kor lesz kint magyar idő szerint, ha nem tévedek nagyot. elsőre reggel 9-et mondtam erre is.

    jól van, megnézzük, nem érdekelt igazán, de úgy néz ki érdemes lesz.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.