A Warner lefújta a Batgirl filmet

Minden arra utal, hogy a Discovery-Warner összeolvadás hatalmas változásokat hoz (elvileg most szerdán történik valami az HBO Max sorsát illetően), és ez a DCEU jövőjét és érinteni fogja (amin ugye Ezra Miller ámokfutása sem segít). A lényeg, hogy a már leforgatott, utómunkában levő filmet, amibe ezek szerint vagy 90 milliót öltek, végül se moziban se streamingen nem mutatja be a Warner. Legalábbis a The Wrap (és a Variety) értesülései szerint.

The leaders of the studio determined ultimately, in spite of reshoots and increased budget, that the movie simply did not work, according to insiders.

Azért kevertem ide Ezra Millert, mert a Keaton által alakított Batman itt, avagy a Batgirlben és a The Flash-filmben tűnt volna fel. Úgy tűnik egyikből sem lesz semmi.

Az új CEO mindenképp hatalmas mozifilmekben képzeli el a DC képregény adaptációk jövőjét, amibe egyszerűen nem illett a Batgirl. Bevallom a hét WTF híre az egész, még ha nem is vártam kifejezetten, bár azért tudjuk, hogy sorozatos fronton már hatalmas vérengzést (cancelhullámot) végeztek a Raised By Wolves, Snowpiercer és hasonlók között, szóval várható volt, hogy máshol is lesz meglepetés.

human
írta
2022. 08. 03. 02:21
megjelenés
27
hozzászolás


27 hozzászólás a “A Warner lefújta a Batgirl filmet” bejegyzéshez

  1. Nem értek hozzá. Miért éri meg nekik teljesen kukázni egy majdnem kész filmet, amire már elvertek 90 milliót? Ha bemutatnák még nagyobb veszteséget termelne? Hogyan? Azt értem, hogy szar lett, de az eddig se nagyon hatotta meg a stúdiókat.

  2. Elég vastag lehet a warner péztárcája ha egy majdnem kész, és talán még egy kész filmet is elkaszálnak ….

  3. Úgy néz ki, hogy a kreatív irányok miatt (is) dobják a dolgot. A Batgirl mégjobban eltávolodott volna a Cavill/Batfleck világtól. Amire az Aquaman 2 hír illeszkedik is. Ezek után a Flasht is el tudom képzelni, hogy simán kukázzák. Bár az kétszer ekkora befektetés volt.

    De majd Hamada vagy valaki egyszer kiáll és elmondja mi a faszom a helyzet most a DC táján…

  4. Nekem is fura, hogyha eltapsoltak kb 300 millát a 2 filmre, akkor csak úgy kukázzák, még akkor is, ha másabb irányt vettek volna. Egyrészt örülök, ha az új góré Cavill-t és Affleck-t akarja visszacsábítani, de attól még streaming-n elférne a multiverzumos mókák egyéb állomasai.

  5. Debali
    Ha latnak fantiiat a franchiseban, akkor nem.sok azba 90 milla. Nem ment bele a marketing se. Meg kehet lesz belole anyag felhasznalva mashol.
    Ha azt gondoljak, hogy a DCeu felfuttathato jelen allapotaban, akkor sokkal tobb nyereseget latnak mint ez az 1-2 szaz milla bukó.

    Marvel elegge gyengélkedik, itt falan van lehetőségük.

    Ha megtartjak az eddigi Caszot, akkor van lehetőségünk sztem talpra allni.

    Sok lenne meg 1 batman meg Superman.

  6. Az új CEO egy igazi Giga Chad, végre rendet vág az őrült katyvaszban, amit a politikai aktivisták csináltak annál a stúdiónál.

  7. A vezetőség nem finomkodik, motoros kaszával esett neki a repertoárjuknak, kíváncsi vagyok, mi lesz az új irány.

  8. Szerintem le a kalappal, hogy megnézték mi készült a nagy büdzséből, rájöttek hogy gáz vagy sz#r és be merték mondani, hogy akkor ez kuka, még akkor is ha bukunk rajta. Mint a pókerben, amikor tudod, hogy veszítesz, akkor ki kell szállni, hiába van már bent sok pénz, az a baj, hogy még többet kell berakni, mert Marketing és hasonló és ha tudod, hogy utána az internet népe hónapokig meg fog hurcolni, akkor inkább lenyeled a békát. Hátha ezzel megtökösödnek és véget vetnek ennek a Woke és hasonló hullámnak, és rámennek a minőségre. Szerintem nagyszerű hír.

  9. Nekem az egész a Disney StarWars felvásárlására emlékeztet, ott is mindent is canceleltek, hogy majd jól univerzumot építenek és megmutatják, aztán nyögés lett a vége. Az ott kicsinált animációs sorozatot is visszahozták, hogy mégiscsak jó, ha van :-)

    Szvsz semmi baj nem lenne, ha kijönne a már elkészült cucc, itt is divat a multiverse . . .

  10. Lordboxi:
    “Marvel elegge gyengélkedik,”

    Ez nem egészen így van.
    A marvel egyenlőre köszöni szépen, mert bevételileg abszolút-e nem gyengélkedik … :D

    Szándékosan teszik lentebb a lécet, mert mindennek van egy fel é lefutása, mint ahogy a végjáték és az endgame volt a csúcs, most kicsit lentebb kell vinni az egészet, hogy utána az új bosszúállók filmekkel megint kirajzoljanak egy csúcsot.

    Ennek ellenére hozzák a közel 1 mrd-ket a filmek még így pandémiából kilábalva is :)

  11. Basszus, se Batgirl, se a Flash nem hoz lázba egyáltalán, de Micheal Keaton Batman-je de.

  12. Uratok: nem a pc csinalt ott katyvaszt hanem amikor a marvel beindult akkor elkezdtek utana rohanni az avengers bevetelet uldozve. Sot a dc filmek sokkal antipcbbek szerintem mint a marvel, pl, joker, uj squad. Ez a pc rémlatasod kicsit sok mar

  13. Lehetséges, hogy végre beszereztek egy Kevin Feige szintű karaktert aki olyan vezetőt aki ismeri a DC univerzumot és szívfájdalom nélkül kukáza a félvér Batgirlt és a fekete Gordont ötletét?!? Nem hinném csak félre lesz téve maximum hiszen ők se hülyék, hogy 80 milliót elégessenek :P

  14. human:
    Már bocs, de a Ragadozó madarak és a WW1984 mi volt, ha nem pc propaganda?
    És az új Batman? Persze jó film volt. Imádtam, de ki lehetett szúrni a színészek alapján, hogy a pozitív karakterek Batmanen és Alfreden kívül mind feketék voltak. És ott van Macskanő “Gazdag, fehér, seggfejek” szövege is, ami ráadásul ellentmondásos, mert az ő gengszter biológiai faterja eléggé sötét bőrű volt.
    Na meg ez a Batgirl film is. Már a színész jelöltek alapján is lehetett tudni, hogy ki és miért lesz a stúdiónak a szerencsés befutó. Pedig ott voltak olyan színésznők, akikre jobban illett volna a szerep.

  15. Flasht sajnálom ha tényleg így van, a denevérjányt nem, már a kosztüm is vmi rossz cosplay utanzatnak néz ki! Kizárt, h ebből a karkterből egy normális filmet lehetne csinálni bármikor is! Hallie Berry-s macskanőszint… De ő legalább sexy volt

  16. Flashről egyenlőre nem volt szó, hogy kukáznák. Azt szerintem max kicsit átalakítják, hogy az a Batman maradjon a vérére akit ők akarnak. Meg Ezrával még nemtom, hogy mit kezdenek. Még mindig nem volt hír arról, hogy megy vagy marad

  17. És ha tökös lenne az új vezetés, akkor most bejelentené a Batman 3. részét Michael Keatonnel és Tim Burtonnel, ha már annyira kemények, hogy kukáznak szinte mindent.

  18. 21. Én még magasabb pozícióba raknám :D. Végre valaki aki odacsapott az asztalra, hogy gyerekek b@zd meg nem. Nem. Ezt a szart nem. CW-s retkekkel együtt mehet a szemétbe nyugodtan ez a vicc film mert eleve el kellett volna halnia a tervezőasztalon. Sőt sokkal hamarabb kellett volna már a tisztogatás a birds of preynél pl. Ww1984 úgy 70%át újra kellett volna forgatni. Mert azt a retket nem tudom, hogy gondolták komolyan a korrekt első rész után. Mark my word de a blue beetle vagy mi is így fog járni szerintem.

  19. Úgy szeretem, amikor mindenki okosnak képzeli magát és Görbeházáról meg a Mária utcából jobban tudnak mindent, mint ami Hollywoodban történik.

    Remélem, a Battinson-féle vonal biztonságban marad a belengetett sorozatokkal együtt. Nekem nagyon tetszett, ilyen képregényhű meg egyik iteráció sem volt.

    A Flash meg a legjobban várt film és már csak az univerzumot rebootoló jellege miatt moziban a helye.

  20. 24.

    Én úgy tudtam, hogy ez ennek az oldalnak a lényege. :D A filmekhez és a modern szórakoztatóiparhoz semmit sem értő emberek beszélnek róla. :D

  21. Crash: Mindenki csak okosnak képzeli magát, mert van saját véleménye, illetve találgat mi lesz, na de ha ő teszi ugyanezt, az a tuti :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.