Na ez lesz a Road House remake

Az Amazon végre (?) zöld utat adott az itthon Országúti diszkó címen ismert örök klasszikus újrázására, méghozzá végül Jake Gyllenhaal főszereplésével. Komolyan! A rendező Doug Liman (Bourne Idemtity) a forgatókönyvet pedig Anthony Bagarozzi és Charles Mondry csinálta. A történet egy diszkó kidobóemberéről szól, aki egy kicsit nagyobb ügybe keveredik.

Az Amazon itt is megerősítette, hogy a popcorn streamere akar lenni: “Road House is a homerun for us. Not only is it a nod to fans of the original, but it is also a big, fun, broad audience movie”

human
írta
2022. 08. 03. 02:15
megjelenés
13
hozzászolás


13 hozzászólás a “Na ez lesz a Road House remake” bejegyzéshez

  1. Azért mai fejjel mekkora szar az a film. Üsdvágdizomszag + pózörködés minden irányból.

  2. A világ egy egyik legvagányabb filmje, egy igazán kedves mozis korszakbó, és egy őrületesen jó soundtrack(Haley).
    Ez a remake nem biztos hogy kell ennek a hiú, identitás zavaros korszak “gyermekeinek” pff

  3. Praedo!
    Igen!
    A történet röviden: Jake Gyllenhaal pofán vág valakit az meg kirakja a facebookra, hogy megverte a kidobó, és lesittelik a főhőst! Függöny!

  4. Én sosem látta az Országúti diszkót, de az a 38 pontos metaértékelés elég siralmas. :D

  5. Endymion:
    Gyllenhaalhoz képest? Még szép, hogy az volt. Róla simán ellehetett hinni, hogy kemény csávó. De Jake-ről…

  6. Szerintem Gyllenhaal nagyon jó színész és kellően felkészül minden szerepére, de azt kétlem, hogy olyan rúgásokat fog majd produkálni a verekedős részeknél, mint anno Patrick Swayze. Régen volt a HBO-n egy “hogyan készült” a Road House-ról, melyben Swayze arról mesélt, hogy a táncos múltja miatt könnyű volt számára a pörgőrúgásokat és a nehezebb mozdulatokat betanulni. Nem tudom, hogy Gyllenhaal hogy fogja majd megugrani ezt a szintet.

  7. Oké, hogy régen minden jobb volt és undorító ez a sok remake, de az Országúti Diszkó nem egy Kommandó/Predator/Rambo klasszikus és azért Patrick Swayze bármennyire is kedvelt színész volt szegénykém nem egy Iko Uwais. Direkt rákerestem, mert azért hazudnék, hogy előttem lennének a koreográfiák, azért ezt akinek minimális mozgás-koordinációja van.

  8. * jav ,simán hozza. Jake Gyllenhaal-nak azért volt már egy bokszolós mozija, ahol azért komolyabb koreográfiát kellett betanulnia.

  9. Lehet egy jó remake-et csinálni. Swayze porgorugasai az akkori kornak kellettek. Valójában semmi életszerű nem volt azokban… Gyllenhaal meg jó színész, a Melyutesre is felkészült..

  10. Elvileg hivalatos már az is, hogy Conor Mcregor is valamilyen szerepet kapott mellette.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.