9 hozzászólás a “A Joker 2 szereplői” bejegyzéshez

  1. Gaga xD hát ez eddig érdekelt. Akkor igazak a pletykák és gondolom musucal is lesz amit meg elvből nem nézek szal nekem ez kimarad.

  2. el nem tudom képzelni, hogy egy esetleges 20 perces lidércálom musical betéten kívül tényleg musical legyen, tökönlőnék magukat elnézve a film rajongótáborát.

  3. Swarnaus: “Úúú, szerepel egy többszörös Oscar-jelölt színész a filmben, aki még ráadásul nagyon híres énekesként is – akkor már nem is érdekel, úúú”

    Jó látni, hogy még mindig vannak olyanok, akik felvállalják, hogy őket nem a film érdekli, nem a történet, nem a megvalósítás, nem a rendezőben bíznak meg, nekik az a legfontosabb, hogy… ki az egyik szereplő?

  4. “Jó látni, hogy még mindig vannak olyanok, akik felvállalják, hogy őket nem a film érdekli, nem a történet, nem a megvalósítás, nem a rendezőben bíznak meg, nekik az a legfontosabb, hogy… ki az egyik szereplő?”

    valakinek a nem bírása erősebb mint amiket felsoroltál. nem újkeletű dolog ez

  5. De és ez miért baj? Miért nézzen az ember mondjuk 2 órán keresztül egy olyan színészt, aki nem kedvel, nem szimpatikus stb?

    Én pl lehet belenéztem volna az Amazon’s The Terminal List-be, mert kedvelem a gritty akciófilmeket, de Chris Pratt annyira taszít, hogy offos.

    Ismerek olyat, aki élből elutasít mindent, amiben Al Pacino van, DiCaprio, stb. Nem kell mindenkinek a világ összes jó vagy mások által jónak tartott filmjét megnézni.

  6. “Én pl lehet belenéztem volna az Amazon’s The Terminal List-be, mert kedvelem a gritty akciófilmeket, de Chris Pratt annyira taszít, hogy offos”

    Prattet én se keevelem tulzottan, de egesz kellemes csalódás volt, max maga a sorozat faradt el a vegere..

    Szerintem Gagaval sem lesz itt baj, én inkabb felek attol, hogy tultoljak a musicales stílust, ami meg nem illik Jokerhez

  7. Igen rüheltem pl elen paget is még a műtétje elött bőven és nagyon nehezen tudtam megnézni az inceptiont miatta, de ugyanez az umbrella academy is. Miatta nem nézem holott érdekelne de már elengedtem. Gagát se szeretem de phoenixet bírom és hát jah. Nekem ez így offos. Én képes vagyok ultragyorsan elengedni projekteket legyen az film vagy sorozat esetleg egy játék ha valami olyan van benne amit nem szeretek. Nem szeretem nem nézem :D. Ilyen egyszerü. Van ezer másik nézni való mellette.

  8. “el nem tudom képzelni, hogy egy esetleges 20 perces lidércálom musical betéten kívül tényleg musical legyen”

    +1
    Teljesen egyértelmű szerintem hogy egy kb 20-30 perces látomás/vízió szerű musical részlet lesz benne és nem a teljes film lesz az, de előre háborogni és temetni nyilván sokkal mókásabb.

  9. Én sem vagyok oda a musicalért, meg ha nem szimpatikus egy színész, nem nézem meg minden filmjét, de ha a stáb nagy része ott van, jókat mondanak a filmre, nem mondok nemet. Én sem hiszem, hogy egy full musical film kerekedne belőle, de most ugyanazt látom, mint az első résznél. Sokan húzzák a szájukat, hogy hát ez így mi, aztán meg jön a pozitív csalódás (remélem). Az meg külön tetszik, hogy nem az előző részt akarják újrázni, hanem mernek megint kísérletezni, aztán vagy bejön, vagy nem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.