Reynolds már gyúr

Készül a Deadpool 3-ra. Mint látjátok az edző által kitett képen, iszonyat sok izmot kell felpakolnia, hiszen teljesen összeesett mostanra.

human
írta
2022. 08. 04. 19:40
megjelenés
7
hozzászolás


7 hozzászólás a “Reynolds már gyúr” bejegyzéshez

 1. Úgy tűnik lesznek itt még komly bejelentések a Marvel Dayen(?) mert az elmúlt pár napban azért elkezdtek szivárogni még be nem jelentett hírek. Eternals 2 – rendezővel, most ez – jó tudtuk hogy lesz, de ezek szerint már aktívan készülnek rá, tehát lassan forgatás közelébe kerül.

 2. Jó lenne ha én is így össze lennék esve :)

  Vajon a 3. Részben benne lesz még Kábel? Úgy hívták az időutazós fickót ugye? Remélem mert szerintem marha jó karakter ezzel a bármilyen fegyverekből összeépít tök mást képességgel ..

 3. Össze van esve? Hmm…Teljesen ok már így is a szerephez (egy teljes testet beborító cuccban fog feszíteni, nem?)
  De persze majd mehet a fészerbúkon a gerilla marketinges clickbait, hogy “Brutálisan kigyúrta magát Ryan Reynolds” stb.

  Néhány éve megjelent egy-két vélemény, hogy az általános férfi testképzavar, hollywood tesztoszteron-gőzös szuperhősgyárának (is) köszönhető – ergo, ha nem úgy nézel ki, mint egy testépítő, akkor nem vagy alkalmas a szerepre. Ha jól emlékszem Pattinson is felszólalt az ügyben a Batman forgatása előtt.

  A film persze azért várós:) Amolyan vasárnap délutáni kalózkalandnak tökéletes lesz:)

 4. RR formája az elmúlt húsz évben a nagyon jó és a kurva jó között ingadozott, az arca viszont kezd elesni a korral vívott harcban. :)
  (nyilván nincs ezzel semmi baj)

 5. Az edzőnek tudja valaki a telefonszámát? Mostanában olyan laposnak találom a seggem.

 6. 2022 színészi felkészülései irány a konditerem meg konzultálj a háziorvosoddal, hogy mikor miből és mennyit. Gervaisnak ebben igaza volt, a képregényfilmek x-edik részében amihez tapsikolnak az idióták.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.