A John Wick: Chapter 4 lesz a leghosszabb

Mármint a John Wick filmek közül a jelenlegi állás szerint a John Wick: Chapter 3 – Parabellum 131 percénél egy picivel hosszabb lesz a 4. rész. Már nincs messze a véglegesítése a filmnek, ami után csak a VFX és a zene lesz hátra.

We’re on the final stretch for picture lock, and then we have our VFX music. But this is the furthest along I’ve ever been, this much in post. We love the music that we’ve got so far. We still have Tyler Bates doing the composition on some of the bigger sequences. VFX are going to be coming in throughout the rest of the year. But we’re dangerously close. In our edit, as far as our picture lock goes, we’re within a few minutes of locking. Our sequences are done. The movie is essentially done. There’s probably another few weeks of tweaking overall, then we lock picture, and we’re about music sound and the effects.

Chad Stahelski rendező
human
írta
2022. 08. 12. 03:34
megjelenés
3
hozzászolás


3 hozzászólás a “A John Wick: Chapter 4 lesz a leghosszabb” bejegyzéshez

  1. Itt akkor már 40 perces dög unalmas verekedések lesznek? Még akkora szart mint a 3, minek kellet már azt is. KB első rész után abba kellett volna hagyni, bár a kettő még szódával elmegy, de a 3…. Ahol az ötödik másodpercben halna meg bárki a “látványos” verekedéseik során, de ezek 30 percig püfölik egymást, 9 balta, 4 kés, 5 kard, 4 buzogány áll ki a hátukból, de mint a duracell nyuszi, csak ötnek ütnek. Hogy mennyire szenvedtem a nézése közben. És ezt még fokozni akarják???

  2. Mostanában csupa jó hír jön. A Batgirl kuka, a Prey siker, kész az Alien sorozat forgatókönyve, jön egy Alien film is, most meg ez. Csak így tovább!

  3. Annak ellenére várom, hogy tényleg filmről filmre gyengébb kicsit.
    Ellenben a JW3-ban a harci kutyás akció Keanuval és Halle Berryvel nálam top5 akciójelenet ever, önmagában már csak azért érdemes volt elkészülnie. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.