Kecsap: The Ballad of Songbirds and Snakes, The Black Phone 2, The Family Plan, Hellraiser, Wizard of Oz, Shibumi, Days Gone, The Family Plan, Depp Fantastic Beasts, A Real Pain, Finalmente L’alba, Modigliani

A Days Gone játékból is adaptáció lesz. Sam Heughan esélyes a főszerepre, és Sheldon Turner írja a filmet. Óda lesz a motoros filmekhez.

Viola Davis lesz a Hunger Games előzményfilm gonosza. A címet is kikerestem: The Ballad of Songbirds and Snakes, ki tudja ezt fejből. Ez pedig Tom Blyth & Rachel Zegler a filmből.

Scott Derrickson azt mondja, hogy már sokat beszélgettek a The Black Phone folytatásáról, hiszen olyan sokat kaszált az első rész:

There’s already a lot of conversation, a lot of pressure being put on it. I mean, the movie cost $18 million, and it’s going to ultimately make probably $160-170 million worldwide. So they want another one. Of course, they do.

Derrickson

Chad Stahelski rendezi a bérgyilkosos Shibumi filmet, amit Matthew Ortonnal közösen ír. A főszereplő az I. világháború káoszában született egy arisztokrata orosz anyától és egy rejtélyes német apától. Egy japán mester keze alatt nőtt fel. Hirosima után a világ legjobb szeretője és legügyesebb bérgyilkosa lett. A shibumi cím a “képességéből”, az erőlködés nélküli tökéletességből jön.

Bryce Dallas Howard és DeWanda Wise is nyitott a Jurassic Worldös karakterével új történetekre.

Remélem senki nem fújta fel, hogy Mads Mikkelsen szerint előfordulhat Johnny Depp visszatérése a Fantastic Beasts franchisba. “Obviously, well, now the course has changed — he won the suit, the court [case] — so let’s see if he comes back. He might.” Semmi extra, csak mondja hogy megnyerte a pert és talán visszatér, de eléggé kerülgetős válasz.

Az új Kong filmről ezt érkezett elvileg: “the Earth from the unusual and dangerous creatures that threaten his new home.” avagy lények fogják Kong otthonát fenyegetni, ezért pipul be.

Mark Wahlberg lesz az Applenek készülő The Family Plan főszereplője. Akció-komédia egy látszólag átlagos apáról, akinek ködös a múltja, és feltűnik onnan valami nem kívánatos, és így menekülnie kell a családjával.

A DisneyDiscovery+Warner első közös berendelésének tűnik a Robert De Niro-s Wise Guys, ami egy maffia dráma Barry Levinson (Rain Man, Wag the Dog) rendezésében. De Niro elvileg két karaktert alakít a filmben, Vito Genovese-t és Frank Costello-t, két egymással szemben álló család olasz-amerikai fői a XX. század közepén.

Jesse Eisenberg rendezi A Real Paint, és főszerepel is benne Kieran Culkin mellett. Két unokatestvérről szól, akik Lengyelországba utaznak a nagymamájuk halála után, hogy lássák honnan jött.

A Hulu-nak készült új Hellraiser hivatalosan is R besorolást kapott.

Lassan összeáll a Finalmente L’alba, hiszen Joe Keery is szerepel majd benne Lily James és Willem Dafoe mellett.

A Wizard of Oz (Óz, a csodák csodája) új feldolgozásának Kenya Barris lesz a rendezője.

Film készül a hawaii szörf legenda Duke Kahanamoku-ról. A producer Jason Momoa.

Michael Shannon, Boyd Holbrook és Damon Herriman szerepel Jeff Nichols következő rendezésében, a The Bikeriders-ben. A Midwestern motorcycle club 60-as évekbeli változásáról szól, ahogy egyre kegyetlenebb bandává válnak, szembemenve a régi szellemiséggel.

Johnny Depp 25 év után újra rendez, az olasz művész, Amedeo Modigliani életét kelti majd életre, vagyis az életének azt a 48 óráját 1916 Párizsában, ami fordulópontot jelentett a művészetének értékelésében.

Elhunyt Wolfgang Petersen, a Das Boot rendezője.

Elhunyt Leon Vitali.

Sindey:

14 hozzászólás a “Kecsap: The Ballad of Songbirds and Snakes, The Black Phone 2, The Family Plan, Hellraiser, Wizard of Oz, Shibumi, Days Gone, The Family Plan, Depp Fantastic Beasts, A Real Pain, Finalmente L’alba, Modigliani” bejegyzéshez

 1. ez a Black Phone-sztori kísértetiesen hasonlít a Sinisterre. Gondolom ugyanazt fogják csinálni. Derrickson összedob valami vázlatot, aztán egy közepes vagy annál rosszab filmmel előáll egy feltörekvő rendező.

 2. A Shibumi-ra kíváncsi leszek, régen az egyik kedvenc könyvem volt a stílusa miatt – bár pont ezért meg kell majd pár döntést hozni az adaptálásánál (egyrészt ez egy kicsit absztrahált valóságban játszódik (mondjuk Ludlum könyveihez képest), másrészt az (élet)filozófia nagy hangsúlyt kap benne (nyilván nem Heidegger de azért talán nem is Coleho :))
  Egylbként szerintem nem spoiler, de a shibumi képessége a kamaszkorában volt meg neki, amit aztán legnagyobb fájdalmára traumatikus események hatására elveszített (persze ettől még sok kvázi-ezoterikus képessége megmaradt) Illetve már visszavonult (nem egészen bérgyilkos volt, terrorszervezetek ellen vállalt különleges akciókat) de belesodródik egy leszámolásba. Ami egyébként dramaturgiailag tényleg jól van felépítve, mint ahogy ez a könyv tulajdonképpen egyben egy eredettörténet ami szintén jól van felépítve – ha minden ilyen eredettörténet valóban ennyire eredeti lenne, nem lenne annyi baj a műfajjal :))

 3. “Bryce Dallas Howard és DeWanda Wise is nyitott a Jurassic Worldös karakterével új történetekre.”

  Szuper! Ti úgyis utáljátok Bryce-t (kinek inge), én meg nézhetem egy újabb dinós filmben! :D

 4. “Johnny Depp 25 év után újra rendez, az olasz művész, Amedeo Modigliani életét kelti majd életre”

  Ez a tisztára mosás és a Canossa-járás keveréke lenne?

 5. Stahelski mindent is rendez Wick után. Kérdés, hogy Hegylakót, Tsushimát, Shibumit vagy a másik öt projektet csinálja előbb, amire már be van jelentve? :D

 6. Bryce Dallas Howard nyitott a karaktere történetének a folytatására..

  Ez olyan, mint amikor mondták, hogy Anakinnak kellene egy sorozat, hogy elmondja a sztoriját.

  Ember, az előző 3 film a te sztorid volt, te voltál a főszereplő, de annyira jellegtelen és filmenként váltó egyéniséged volt, hogy senkit nem érdekelt akkor se és most se.

  Legutolsó filmben valahogy az volt a fő sztorija, hogy ő anya lett..

 7. RIP Wolfgan Petersen. Szememben abszolut elokelo helyen volt a holywoodi nagyagyuk kozott.

  Viszont komolyan azt hittem Barry Levinson mar meghalt vagy egy evtizede.

 8. Bryce Dallas Howard karakteréről csak annyit lehetett megtudni, hogy az ő neve Claire és három perc késésben van. Slussz passz.

 9. Hmm, akkor ezek szerint új Kong-film is terítéken van, nemcsak új Godzilla?
  A “Disney+Warner” biztos jó? Nem “Discovery+Warner” akar lenni? ;-)

 10. ” Ez pedig Tom Blyth & Rachel Zegler a filmből.”

  Eminem te vagy az?:D

  Nem tudom amúgy, hogy szükség van-e egy Black Phone folytatásra… megnéznék egy olyan Derrickson rendezést, aminek a forgatókönyvét Joe Hill ír Taylor Sheridannal :D:D najó viccelek csak, utóbbi összakaparhatná már a sicario 3-at..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.