Az új Hellraiser teasere

Egyelőre csak rövid videóban villantja a Hulu, hogy októberben érkezik hozzájuk Clive Barker kalsszikusának az új adaptációja. A rendező David Bruckner (The Ritual, The Nighthouse). Nyilván kérdés: sülhet el jól?

A mostani filmeben egy fiatal nő megfejt egy ősi puzzlet, amivel megidézi a szadistákat. Üssetek az 1 soros leírásért ha akartok!

human
írta
2022. 08. 24. 23:26
megjelenés
4
hozzászolás


4 hozzászólás a “Az új Hellraiser teasere” bejegyzéshez

  1. Egy fiatal nő idézi meg a cenobitákat? Akkor ez valami nagyon áthangszerelt Hellraiser lesz az alapműhöz képest. A Kedvencek temetője remake-kel ellentétben, ahol a kislányt hozatják vissza a kisfiú helyett, mert hogy “valami azért legyen más”, itt azért nem mindegy, ki és mkért hozza a pusztulást a családra. Frank karaktere az eredetiben eléggé meghatározó…

  2. Nem feltétlen szadisták, inkább az érzékelés legvégső határainak hirnökei. Nemcsak fájdalmat okoznak, hanem gyönyört is.

    “Pain and pleasure… indivisible.”

    Legalábbis ez volt ugye az eredeti ötlet. Ez meg gondolom egy sablonhorror lesz.

  3. @Venom:
    Azért az érintettek se a könyvben, se a filmben nem osztották annyira a cenobiták gyönyörfelfogását… :)
    Barker zt mesélte el ezzel a sztorival, hogy az élvezetek túlzásba vitt hajszolása egy idő után kiégetik az embert és jönnek a perverziók, amik már nem feltétlen egészségesek és csak addig kecsegtetnek gyönyörrel, amíg az illető beléjük nem merül…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.