Itt van a Pinocchio rendes előzetese

Robert Zemeckis készítette el a Disney-nek a híres mese új, élőszereplős változatát, amiben Tom Hanks kelti életre a fafiút.

A poszter alatti előzetesben mutogatják is a srácot már.

8 hozzászólás a “Itt van a Pinocchio rendes előzetese” bejegyzéshez

  1. Most megfogalmazódott bennem, hogy ebben a műfajban élőszereplők mellé bábok (esetleg stop motion) valók, cgi csak effekteknek, ha pedig animáció, akkor az egész az legyen. Persze ez csak az én véleményem, de annyira adta volna magát, hogy ha bábu akkor legyen bábu. Szerintem sokkal izgalmasabb lett vona.
    A tündérről annyit: ebben a formában kizökkentő.
    Az eredeti egyszerűen szép volt, ez a fiúlány meg véletlenül se az. És nem a bőrszíne miatt. Mintha a szépség, mint olyan, valami ijesztő, gonosz tulajdonság lenne, amit nem szabad gyerekeknek mutogatni. Követ rám!

  2. Nem tudom, engem a tündér most nem zavart annyira, mert eltörpült a hihetetlen undorítóan megvalósított bármelyik másik szereplő mellett. Kisgyerekként halálra rémülnék, ha ilyen valamiket kéne nézegetnem.

  3. Megkérdeznék egy szakértőt arról, hogy a gyerekekre máshogy hat-e a rajzfilmben az antropomorfizált, beszélő állat karakter és egy full realisztikus CGI állat. Szerintem egy “metaforát” a valóságos környezetbe helyezni furcsa hatású ebben az esetben.
    Nemhiszem, hogy megnézzük, inkább a rajzfilmet ismételjük majd. Engem a csakazértis tündérnél a cet jobban zavar… mi az a csápos förmedvény?

  4. Az eredeti Disney mese is elég rémisztő. Mi múltkor megnéztük a két kis gyerekünkkel, utána pár napig nem tudtak aludni. Ehhez képest egy fekete tündér semmiség.

  5. Úgy néz ki, hogy az aktuális feldolgozásokból a videojáték ipar terméke jön ki stílusosabbnak. Akit érdekel a téma nézzen rá a Lies of P c. játékra.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.