Kidumáló: Me Time

Kis saját Me Time miatt csúsztam a film megnézésével, de egyáltalán minek vettem rá magam? Tudom amúgy, azért mert Kevin Hart buddy komédiái minimális szinten működni szoktak valamennyire, a Ride Along korrekt, és Mark Wahlberggel simán benne volt valami jobbra a lehetőség, hiszen ő sem ismeretlenül vág a hasonló filmekbe. Végül nem meglepő módon egy semmi a Netflixes Me Time végeredménye.

Hart egy főállású családapát alakít, olyat aki csak a gyerekekkel foglalkozik, és felnőtt, hátrahagyta a minden évben hatalmas szülinapi bulit rendező komolytalan barátját. De most sok év után az otthoni változások miatt végül mégis mellette köt ki, konkrétan a sivatag közepén a big 44 buliban (igen, Wahlberg 44 évest alakít).

A bonyodalom két oldalról érkezik, a többet kereső karrierista feleség és a legjobb barát látható felelősségkerülése.. vagyis egy része a cselekménynek baromira vígjátékos erőltetett módon fut be, és a “ez semmilyen” érzés mellett bizony az erőltetettség is megcsapott, hiszen pumás jelenet ennyire nem volt ciki a 24 második évadja szerint. Szokás szerint kár, hogy az elszállt részét, a Big 44 bulit nem erőltették jobban, emelni akarták a tétet, és egy hatalmas kupiba futott a film a 2. felében, amit nem tudtak rendbe tenni a happy endhez, ahol még valami tanulság is befutott.

Csak egy 6/10 vígjátékot akartam, nem voltak hatalmas igényeim, a színészek megvoltak hozzá, de koppanás lett a vége. Inkább újra kellett volna nézni az The Other Guys-t, ha már Wahlberg, vagy akár a CIA-s Kevin Hartot, de ennél még a Night School is sokkal jobb volt tőle. (Mielőtt írjátok a bevezetés bekezdéshez: a Man From Toronto eddig kimaradt. Szerintem ezután már végleg nem pótolom.)

human
írta
2022. 09. 04. 23:14
megjelenés
9
hozzászolás


9 hozzászólás a “Kidumáló: Me Time” bejegyzéshez

  1. Ritkán kapcsolok ki filmet, de ez egyszerűen borzalmas volt szerintem 15 percnél tovább nem bírtam. Nem vagyok valami nagy igényű, de ez valami nézhetetlen egy szar volt. Ne haragudjon akinek ez tetszett ez az én saját véleményem, de egy ilyen vígjáték szerűség csak kínos feszengés élményét tudja hozni, azt tényleg csak kikapcsolni lehet, nem pedig kikapcsolódni.

  2. Ja nem volt egy jó vígjáték. Btw azt tudja valaki miért volt a film végi jelenetekben Marky-Mark annyira lefogyva?

  3. SSY986: tuti újraforgatták a végét, ezt nagyobb poénnak érezték, de közben a színész már mást forgatott ahol meg úgy kellett kinéznie. kevés helyszín is volt ahol soványan tűnt fel.

  4. Egy értelmetlen, sótlan, vígjátékként reklámozott, de a poénokat hírből sem ismerő fércmű lett. Meneküljetek, ha még nem láttátok.

  5. Man from Toronto után nem nézek Kevin Hartos “buddy” filmet. Az egy akkor erőltetett, kínos szenny volt, hogy fájt…
    Ezt sem fogom bevállalni. Nézek inkább StarGate: Atlantist… :D :D

  6. Imádom a fickót (Hart) de minden filmben ugyanazt a karaktert hozza mindig, ettől pedig annyira kiszamithato minden cselekmény is hogy kár érte

  7. Nekem a Man from Toronto bejött, azt szerintem sokkal inkább megéri meglesni, mint ezt :-?? Sajnos ez valóban nagy melléfogás volt, kb 1 órát bírtam…

  8. Ezt írtam róla más oldalra:
    Másnap átvészelésére indítottam el hétvégén (kb csak menjen valami alapon), és bár zéró elvárásom volt, de azt is alulmúlta. Talán az utolsó negyed órát ki is lőttem, nem ajánlom senkinek sem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.