17 hozzászólás a “Tom Cruise egy repülőn” bejegyzéshez

  1. Gondolom, a bal bokájával is támaszkodik, nem csak félkézzel fogja a csövet vagy mit, de az tuti, hogy nem szívbajos.

  2. nincs tériszonyom, de ahogy elfordult, kirázott a hideg:D talán emiatt a mutatvány miatt gondolnám, hogy azért csak volt rajta vmi biztonsági cucc

  3. A tökéletes marketing, hihetetlen.
    Továbbá hogyan hozd vissza a karriered, hogyan válj újra Hollywood egyik legfontosabb szereplőjévé. Főszerepben: Tom Cruise

  4. Erről a jelenetről egy másik őrült színész, Akshay Kumar jutott az eszembe (nem is nagyon kötnek vele a biztosítók szerződést), amit művelt, azt azóta sem csinálta utána senki:
    https://www.youtube.com/watch?v=CLcr89HMocI

    És nem valami gagyi színészre gondolok, az utóbbi 10 évben folyamatosan benne van a legjobban fizetett színészek rangsorában a Forbes szerint, mégpedig az első 10 között.

  5. 11. ebatta: az agyam kiégett ettől a filmrészlettől, de az ugrás maximálisan tökös, azt hittem, fel fogja aprítani a propeller, amikor leugrik…

  6. Belmondo is maga csinalta a kaszkadorjeleneteit, a maga idejeben azert volt ott is minden elszalltsag. Magasvasut kocsijainak tetejen menni mikozben mozog, parizsi haztetokon ugralas, helikopterbol logas kotelletran, repulobol ejtoernyovel kiugras, stb.

  7. DH: jaja, Belmondo örök király, de msot 2022-ben Cruise kiteszi ezt a videót és nincs még egy színész aki hasonlót csinálna, vagy akinek hasonlót engedne a bradjéért felelős csapatja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.