All Quiet on the Western Front-előzetes

A Netflixre érkezik a klasszikus regény, a Nyugaton a helyzet változatlan új feldolgozása, és eddig kegyetlennek néz ki.

Most már hivatalos leírás is van, szóval: A Nyugaton a helyzet változatlan egy fiatal német katona lebilincselő történetét meséli el az I. világháború nyugati frontján. Paul és társai a saját bőrükön tapasztalják meg, hogyan változik a háború kezdeti eufóriája kétségbeeséssé és félelemmé, miközben a saját és társaik életéért küzdenek a lövészárkokban.

Fesztiválok, mozipremier a streaming előtt, szóval ezt Oscarra próbálja tolni a Netflix. Az előzetes is kiemelt, feliratozva kaptuk youtubeon.

6 hozzászólás a “All Quiet on the Western Front-előzetes” bejegyzéshez

  1. Az első egy-két netflix filmnél még volt némi érdeklődésem, de most már csak legyintek. Aztán ezek az újra feldolgozások meg végképp hidegen hagynak

  2. Nem rossz, de nekem nagyon 1917 copynak tűnik. Mármint a beállítások, jelenetek…
    De majd kiderül.

  3. Jó kis előzetes, és örülök, hogy első világháborús témát dolgoznak fel. Igaz a háború kegyetlenségeinek ezer meg egy arcát feldolgozták már filmen, de nem árt az újra emlékeztető, még akkor is, ha Netfilx… remélem nem cseszik el. (+ pont azért, hogy a német katona németül szólal meg)

  4. Kellett nektek streaming! Moziba a látványos, jó filmek nem kerülnek, otthon meg nézheted a 32″ -os fos tévéden a szart!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.