21 hozzászólás a “Csak két csávó egy forgatáson” bejegyzéshez

  1. Ez remek hír! Látva a Bad Boys-t, azokkal a rendezőkkel talán egy fokkal jobban vártam volna. Nem hiszem hogy nagyot gurít elsőre a semmiből, szerintem ezen fog elmenni. De csalódjak pozitívan amikor majd nézem.

  2. A Billi-t játszó színész is szegény de csúnyán öregedett :D
    Remélem nem írnak neki bohóc szerepet, mert ha még ennyi idő után is olyan kis balfasz rendőr karaktert írnak neki, na az gáz lenne.

  3. Huh, Billy tényleg meglepett, bár most látom, hogy 5 éve nem filmezett (legalábbis az imdb szerint!, gondolom, elengedte magát. Így nem is ismertem meg elsőre. Taggart viszont jól tartja magát. Kíváncsi vagyok, mi sül ki ebből a filmből.

  4. azt sem ők csinálták ám, hanem a Paramount (akiknek szintén van már streamingjük:), és moziba szánták.

  5. k1ssd: igen, ott terjesztették, de nem ők rendelték be, csak lecsaptak rá a covid miatti eladáskor, a paramount eredetileg moziba szánta

  6. Megnéztem a rendező munkásságát, hát….nem is tudom. Ez lesz az első nagy játék filmje. Előtte 4db reklámfilmet csinált, kettőt az applenak. Bizakodok benne hogy nem fogja elszurni.

  7. Outcast: nézd meg Fincher munkásságát, bár lehet nem a legjobb példa, mert reklámok mellett az Alien 3-at rendezte. De amúgy valahol el kell kezdeni, és manapság nincs mid budget akció, ahol gyakorolhatna… talán a sorozatok, de oda meg lehet veszélyes benézni rendezőként, mert amíg 4 reklámfilmed van, addig “lehetőség” vagy, amint tv-t rendeztél akkor meg tévés, akire talán lehet bízni dolgokat.

  8. @Human:
    Jó hogy írtad mert pont ez a baj és ezért fanyalgok én is hogy “manapság nem tudnak gyakorolni” csak a szerencsésebbek sorozatokban. És ezért nem ugrik be az elmúlt 10 évből senki aki elsőre nagyot gurított volna és azóta is stabilan hozná azt a szintet. Persze biztos akad csak én nem tudok senkit se mondani a kedvencek közül. Mindenesetre Netflix + első rendezés… én nem várok csodát. (Szerencsére lesz pár Netflix cucc a következő hónapokban ahol számítok a jó filmélményre)

  9. Misi: első rendezés az új Star Is Born, Fruitvale Station, Get Out, John Wick, Hereditary, Ex Machina, The Witch

  10. És tényleg! Köszi! Látszik hogy nagy a felhozatal és az emlékek kopnak. Pedig van köztük több olyan is amit szeretek. Meglátjuk… én már annak is örülök ha a humor jól működik. Ha meg a rendezés is rendben lesz, annál jobb!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.