Új Philip Marlowe

Neil Jordan (Byzantium) új rendezése, amiben Liam neeson alakítja a legendás detektívet. De bírtam a Marlowe történeteket fiatalon. Ugye a figura már többször volt vásznon, lássuk miképp keltik most életre – a zsigeri reakcióm az volt, hogy Neeson már öreg a szerepre.

1930-ban játszódik majd a történet, ahol egy magándetektívet bíz megy egy örökösnő, hogy kerítse elő a volt szerelmét.

human
írta
2022. 09. 06. 01:17
megjelenés
8
hozzászolás


8 hozzászólás a “Új Philip Marlowe” bejegyzéshez

  1. Neeson tényleg túlkoros ehhez, de szerintem meg tudja oldani, hogy ne ezzel foglalkozzunk majd, ha már megy a film. :)

  2. Én régebben megkerestem minden Chandler adaptációt, és találtam egy olyat, ami még fekete-fehér volt, de olyan nézetből lett felvéve, mint egy FPS játék. Meglepően jól működött, és kb az. volt a legközelebb a könyvek cinikus, flegma Marlowe-jához, pedig van pl Bogart-os feldolgozás is.

  3. Inkább ez mint egy sokadik B akció. Ráadásul Marlowe nem ugrik be egyáltalán úgyhogy nekem teljesen újként el tudják majd adni.

  4. Nekem a ’80-as évek sorozata van meg csak a karakterről, de az alapján nekem sem Neeson lenne az első választásom az újrázásra. Mindenesetre abszolút érdekel a mai felhozatal ellenében egy ilyen film.

  5. @Llew:
    A Powers Boothe főszereplésével készült verziót én is szerettem, kb. 3-4 éve néztem újra, de Bogartot se találtam annyira rossznak. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.