Ki akarták javítani az egyik Thor 4 meme képet

Ugye a film bemutatója kapcsán a “kertben állós” és a lebegő fejes VFX jó sok oltást kapott mindenféle platformokon. Ma felkerült a Thor 4 a Disney+-ra, szerintem rohadt sokan megnéznék és élvezték vasalás közben, na ennek kapcsán valaki kiszúrta, hogy próbáltak javítani az egyik trükkön.

Felül a régi, alul az új, döntsétek el jobb-e.

human
írta
2022. 09. 08. 22:43
megjelenés
16
hozzászolás


16 hozzászólás a “Ki akarták javítani az egyik Thor 4 meme képet” bejegyzéshez

  1. Nekem van kontaktom aki dolgozik a Disney-n belul es Taika-ra nagyon sok panasz van az allitasa szerint. Random eltunik a csajaval (bocs, uj felesegevel) mikozben folyik a post es jova kene hagynia vagatot, zenet, effekteket. Sokszor all a projekt miatta, aztan eldontik nelkule, es utana balhezik, hogy miert maradt ki a dontesbol. Mondjuk mindig is excentrikus alkotonak tunt, szoval elhiszem hogy wildcard a csoka.

    Engem szemely szerint nem lepne meg, ha a neve mellol eltunne a Star Wars projekt.

  2. II.Erzsébet ugyanígy fog megjelenni előttünk, amikor már több magyar lesz Angliában, mint Magyarországon. Amúgy éljen Charles III a (vámpír)Király!

  3. Jézusom, majdnem orromon jött ki a kávé:D Eléggé trampli így is, úgy is.. jó ég, mekkora időpocsékolás lesz ez, de akkor is megnézem

  4. Aldom magam, hogy nem ultem be moziba rá. Itthon ket részletben sikerült az első órat végigszenvedni, de többet nem vagyok hajlandó. Nemtudom miért gondoltak, hogy barmi jelentősége van ennek a jelenlenetnek…

  5. Tegnap néztük, és én teljesen ledöbbentem, hogy Waititi megcsinálta az MCU Horrorra akarva filmjét. Érdekes, hogy ezt, így engedték neki. Kár is Thor karakteréért, de az nem ezen az egy filmen múlt.

  6. Nem tudom megérteni mi ez az utálat, hiszen 2 cgi részlet volt szar, de ennél sokkal több rosszat láttunk eddig a marvel-nél, a film viszont nem volt szar, látszik, hogy átgondolt volt az elkészítés. Neekm tetszett.

  7. érdekes mennyien utálják itt. én kellemesen csalódtam benne, bár jó filmnek nem mondanám (mondjuk a Civil War óta nem volt jó mcu-film…)
    Ezt gond nélkül végigültem, No Way Homeról majdnem kimentem dohányozni egy óra után, annyira rossz és cringe volt (aztán bántam persze a végén hogy nem mentem ki se akkor se máskor)

  8. Ez itt Heimdall Junior? Én azt hittem, ez csak valami mém és nem a filmből van csak valaki photoshop-olta…

    @ego.monk: Az Infinity War- Endgame jók voltak (a maguk értelmezési tartományában).
    A No way home a moziban, miközben néztem, még tetszett, de ahogy utána ülepedett, úgy lett egyre inkább facepalm. Azóta eljutottam oda, hogy az előző két Pókemberrel ellentétben ezt nem fogom még egyszer megnézni, ha mondjuk elkapom a tV-ben, hanem elkapcsolok.
    Ezzel a filmmel pedig látatlanban is így lesz.
    Mondjuk én nem is vagyok egy akkora MArvel-rajongó, hogy az Endgame után úgy nagyon érdekeljenek a többiek. Pókember volt mindig a kedvencem, az ő filmjeit vártam, Hawkeye, Moon Knight meg főleg most a Fiona királylány nekem már abszolút érdektelen.

  9. Inkább azt kellett volna kivágni mikor a neve miatt vitatkoznak.. meg még mást is.. nagyon szerettem a 3.-ik részt, de ez rohadt nehezen csúszott le. Szerencsétlen Thor több ezer éves és a mai napig egy 6 éves gyerek értelmi, és érzelmi szintjére tették.. 3 részletbe csúszott le a film, mert már az első 20 perc sok volt :)) Megfogtok kövezni, de még a 2.-ik rész is jobb ennél :)Taikat birom, a humorát is de ezt rohadtul túltolta… elcseszte az egész filmet..

  10. Én ezt a filmet nem bírtam végignézni :-/

    Pedig Portman miatt várós volt. Igaz, nekem a Ragnarok se jött be, két, komoly történetet sikerült bohóc komédia szintjére süllyesztve elmesélni…

  11. Az árnyék lények szerintem a Demi Moore-os Ghost című filmben is félelmetesebbek voltak, mint ebben.
    Spoiler
    Illetve az elején, ahogy spárga ugrással megállítja a két harci szekeret vagy mit. Nálam az volt a mélypont.
    Amúgy láttam már rosszabb Marvel filmet. Nálam a Dr Strange 2 sem szerepelt sokkal jobban, mint ez. Sajnos.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.