The Good Nurse-előzetes

A Netflix filmje egy valós halál angyalának története, hiszen a sorozatgyilkos Charlie Cullenről szól, a halál angyaláról, aki 16 év alatt több, mint 300 beteget tett el láb alól különböző kórházakban, és a nővérről, aki az életét kockáztatva lebuktatta.

Magyar feliratos a poszter alatti előzetes, és egyelőre jónak néz ki.

Mostanra lett hivatalos változat is a leírásból: Egy nővér (az Oscar®-díjas Jessica Chastain) a saját életét kockáztatja, hogy kiderítse az igazságot, amikor azt kezdi el gyanítani, hogy kollégája (az Oscar®-díjas Eddie Redmayne) egy sor titokzatos halálesetért felelős ebben a magával ragadó, valós eseményeken alapuló thrillerben.

9 hozzászólás a “The Good Nurse-előzetes” bejegyzéshez

  1. Oké igaz történet, de miért kell mindent belepakolni az előzetesbe? Nem azt mondom, hogy láttuk az egész filmet, de jóval többet mutatott, mint amennyit látni szerettem volna..

    Ahhoz képest, hogy kezdetben abban ringattam magam, hogy Chastain fog lubickolni a pokol bugyraiban, ez így még érdekesebb felállás. Még a végén Eddie szintet lép és sikerül megkedveltetnie magát? :D Kíváncsi vagyok.

  2. 2 ápoló.
    az egyik nő, a másik férfi.
    az egyik jó, a másik rossz.
    ebből lett a másik nővér. nagggyon frappáns! XD

  3. valamit ki kellett találni, a jó nővér már foglalt volt:D lett volna jó BETEGÁPOLÓ? :D:D imádok bizonyos magyar szavakat, de ez iszonyat ormótlan:D

  4. Nem minden netflix film hulladék, elég béna éd unalmas, hogy mindegyikhez ezt írod be:D nem is értem, hogy egyáltalan minek kommentelsz, ha előre elásod, csakmert juj szarnetflix

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.