Itt a Black Adam új előzetese!

Befutott az öreg Rock, vagyis berepült. DC rajongók október vége felé nézhetik majd az egyik legerősebb karakterük eredettörténetét, aztán rendrakását.

Poszter alatt videó. Sokáig bírtam a Rockot, de ide valahogy rohadtul nem stimmel nekem.

human
írta
2022. 09. 09. 07:45
megjelenés
30
hozzászolás


30 hozzászólás a “Itt a Black Adam új előzetese!” bejegyzéshez

  1. The Ultimate Rock movie…
    Ez se nem DC, se nem Black Adam film.
    Ez csak Dwayne Johnson-ról szól.

    Vélhetően a végén jófiú lesz, hogy rendesen be tudják építeni a DCU-ba, mert egy ekkora nevet nem akarnak átengedni az MCU-ba. Főleg ha igaz a Henry Cavill-es pletyka.

    Ha nem lenne Dwayne Johnson, ez a film sem lenne, mert Black Adam nem akkora karakter, hogy külön filmet érdemeljen.

  2. Szerintem illik hozzá a karakter. Inkább a film tűnik számomra kicsit sterilnek. Látványos meg epic, minden ilyesmi csak valahogy mégis steril. Lehet csak én kezdem unni az egy kaptafára készülő képregényfilmeket, pedig alapból óriási képregényfan vagyok.

  3. Tetszik, a látványvilága kicsit Men Of Steel-es …
    Egy kis kétezres évek beli skorpiókirállyal vegyítve :D

    Remélem storyban jó lesz….

  4. Az a baj, hogy teljesen tucat filmnek tűnik ezerszer látott megoldásokkal minden egyediség nélkül.
    Szokásos Rock keménykedés meg egysorosok, X-Mansion alól felszálló repülő, epicnek szánt, de gagyibb transzormerszes hangárfedéllel, és hangefecttel. Magabiztos, de elpicsázott hőssel, bölcs öreggel, megjavulással, stb.
    Egyedül talán Brosnan Fate-je tűnik érdekesebbnek. Meg az, hogy idővonalban egyébben ezt hogy illesztik be a DC-be az itten új hősökkel.

  5. Én rohadtul apu ökölbeszorúlt keze vagyok hogy ilyen huszadrangú valamit kell nézni (Vizisráccal együtt) egy normális Man of Steel folytatás helyett :(

  6. Egy újabb színtelen, szagtalan cgi szemét Dwayne Johnson-tól. Nagy csalódás a csávó. Azt hittem ő lesz az egyik zászlós hajója az akciófilmek műfajának Swarci és Stallone után, de tévedtem.

  7. Viola Davis karakterének szerepléséről eddig is szó volt, vagy csak nekem újdonság? Akkor lesz külön-külön, de egymás mellett Justice Society és Justice League is?

  8. Debali

    Kepregenyben is ez a vonal van most. Jonnek vissza a society memberek. Black Adam meg kb mindenhol ottvan.
    Lehet ebből még jó film is. Nem remenykedek inkabb, utolso csalodasom a The Batman volt. Azota teljesen elvaras nélküli vagyok Dc fronton. Remélem azert vmi Affleck vagy Cavill cameot beleheggesztenek.

  9. Azt a morcos fejet:D na ő már biztos megkapta az új gázszámlát.. jaj bocsánat komolyra fordítva továbbra sem latom értelmét, hogy ezt a filmnek csúfolt valamit megnézzem, de majd biztos sokan leírják, hogy Hudekirááály

  10. “Látványos”

    Ha ezeket a langyi cgi filmeket látványosnak lehet nevezni. Olyan az összes mintha valami videójáték lenne.

  11. @cucumber87
    Szerintem pedig igen nagy részben Superman miatt állt földbe a DCEU. Mármint nem azért, mert a Man of Steel olyan rossz lett volna, hanem szerintem az emberiség egyszerűen kinőtt egy gyakorlatilag sebezhetetlen képregényhősből. A filmesek nem tudnak mit kezdeni vele, hogy legyen bármi súlya vagy tétje a róla szóló filmeknek. Superman ma már egyszerűen nem való mozivászonra. A képregények nem tudom, mennyire és milyen korosztályban mennek manapság. Gyerekkoromban még olvasgattam, de már akkor is jobban szerettem pl a Batman-t.

  12. Scorpion: de akkor a marvel mièrt nem àllt mèg földbe? A golyó álló fekete párduccal, fekete özveggyel aki karcolás nélkül zuhan ki èpületekből. Pókember akit falakon dobálnak àt ès még csak a haja sem kócolódik össze. Marvel ugyaúgy sebezhetetlen hősöket gyàrt, ráadásul még Supermannek ott van a kriptonit hogy gyengítse, marvelnál még az sincs

  13. Nekem pont a Rock nyírta ki ezt a filmet egy korábbi nyilatkozatával,hogy ő csak happy enddel végződő,kedves kis családi mozikban hajlandó szerepelni.Erre itt ez az “antihős” aki nyilván megjavul majd,szóval ha nem elég kommersz a látvány akkor még a sztori is sablonos lesz hozzá.

  14. Az a baj, hogy Rock tényleg egy szimpatikus fickó, de valahogy ez a szuperhősködés mégsem áll jól neki. Nem tudom milyen karaktert kellett volna adni e helyett, de ez a Black Adam nagyon furán esik le róla, az eddig látottak alapján.

    Neki pl. az X-Menből Bulldózer karaktere adta volna. Ott működött volna.

  15. Rock tökéletes Black Adam. Az a baj, hogy ez a film semmi újat nem fog hozni, egy teljesen átlagos, látványos, bugyuta szuperhős mozi lesz. Simán beillene az MCU-ba is, annyira tucat a látványvilág. Amúgy várom.

  16. És akkor The Rock szerepében Black Adam!!! Vagyis…???
    Amúgy szerintem Sólyomszem vagy akár Supergirl szerepére is pályázhat. Adamhez (bocsánat) rassz, Sólyomszemhez nyilazás, Supergirlhöz meg feszülős ruci.
    Lehet hogy neki szívügye… de…

  17. Namu, ugye ezt most nem mondod komolyan? A Marvel pont azért futott be a hatvanas években az új hőseivel, mert emberivé és sebezhetővé tették őket. A tini Pókemberrel egy csomó kiskölyök tudott azonosulni: “többet ésszel, mint erővel”. A DC a 85-ös reboot után csempészte be ezeket az elemeket jobbára a képregényekbe (korábban is, de nem túl jelentősen), és igen, Superman valóban eléggé első generációs szuperhős, nem lehet vele sokmindent kezdeni. Batmannel annál inkább, neki nincsen semmiféle extra képessége, és ha megnézzük a füzetek címeit, a DC-nél legalább a felük a gothami istállóhoz tartozik. És itt is kezdődik a DC átka, a Marvel az elmúlt 15 évben tök jól promózta a hősök legújabb generációit is, és hiába egysíkúbbak ezek a marveles karakterek, könnyen lehet őket az aktuális korszellemhez adaptálni, mert sebezhetőek, emberiek, a DC meg mindenhová bepasszirozza Batmant, aki a saját gothami világában jól működik, de nem tudom, mit keres a Justice League-ben. Ja azért, mert okos és ő a világ legjobb detektívje. Aha.

    Superman fia, Jon sokkal érdekesebb lenne, ha kevésbé lenne erős, mint az apja. Félig kryptoni, félig földi. Mit tudom én, hat óra napenergia nélkülözése után lemerül.

    Pókember miért is emberi? Mert nagy a szíve, mert ha úgy van megírva, akkor a hálóvetőjéből kifogy a nyál, mert balfasz és szerencsétlen, mert nem elég gyors, hisz nem repül. A magánélete pedig szappanopera-szerűen zajlott és zajlik, amely a többi superhero-füzetben nem volt jellemző 60 éve.

    Btw Supermant a füzetekben 1985 óta ötször alakították át, ha jól számolom, de lehet, hogy többször. Új origin story, mindig kicsit vagy merőben más háttér, slightly different képességek és kapcsolati hálók, ennyire tudnak mit kezdeni vele. A mainstream Batmanhez nem kellett soha nagyon hozzányúlni, a The New 52-ban kicsit fiatalabb lett és mellékzöngék változtak csak pl. A mostani mainstream Péter Parker pedig még mindig ugyanaz az alak, aki 60 évvel ezelőtt behimbalta magát a hálóján, és bár kisebb-nagyobb retconokat elszenvedett, sosem változott túl sokat a figura.

  18. Namu, a filmekre ugyanez vonatkozik. Én nem is értettem, hogy gondolhattad azt, amit írtál.
    Superman: szupergyors, szupererős, sérthetetlen, röntgen látása van és még lézert(?) is lő a szemével. Ja egyetlen gyengesége a kripotit, de ennyi. Baromi unalmas.
    Az, hogy a szuperhősök haja szála se görbül pár hajmeresztő mutatvány alatt, ezeknek a filmeknek a velejárója.
    De pont, hogy Superman sebezhetetlen az összes többi hőssel szemben és ez teszi unalmassá. Fura, hogy te pont az ellenkezőjét látod ennek, nagyon, nagyon fura. :D

  19. Namu, a filmekben is sebezhetők a karakterek, mint fizikailag mint lelkileg,az első pók filmben keselyű csúnyán elbán peter-el vagy ott van a polgárháború ahol Zemo befolyásolja a hősöket, a marvel hősökkel jobban lehet azonosulni ugyan ugy hoznak jó és rossz olykor nehéz döntéseket, mint például peter az utolsó film végén ahol ugye lemomdott a szerelméről szóval egy kicsit tulzás hogy sebezhetetlenek épp ellenkezőleg…

  20. @Piemaker:
    Ez a családbarát vonalra állás már évek óta piszkálja a csőröm. Ez elég nagy baj, mert a Rohanás egyik nagy kedvencem tőle amiben főszerepel és jó is a történet. Ilyen hozzáállással és nem R-es besorolással eszébe se jusson nekiesni egy Call of Duty-nak. Már ha végül tényleg COD lesz az a belengetett játékadaptációs film. De erre majd visszatérünk később ha hivatalos infók érkeznek.

  21. De most komolyan? Keselyű csúnyàn elbànik Peterrel? Semmi baja nincs utàna. Most az hogy kicsit vérzik az arca egy kèt karcolàsból…okè sèrülès de hol van ahhoz mikor az első pókember filmben zöld manó hülyére veri petert? Ott mèg azok a penge bombák is kerülgetve voltak mert veszèlyt jelentettek. Legutóbbi pókfilmben mi volt, peter falakon volt àtdobva, emeleteken püföltèk àt, grànàt robbant az arcàba ès semmi sèrülès. Most ez tényleg nem meríti ki a sebezhetetlenség fogalmát? Attól hogy ezek után van egy kèt vàgàs a homlokàn az nekem ugyan olyan mint amikor black adamről lepattannak a golyók

    De mielőtt félre menne a téma nem èrzelmi meg egyéb sebezhetetlensègről beszéltem(ami amúgy supermannèl is meg van), hanem hogy manapsàg a marvel hősök is fizikàlisan elpusztíthatatlanok

  22. Áááá mikor a szárnyas négert nekicseszi a kocsinak, majd benyögi, hogy “i kneel before no one” na az nagyon adja :)

  23. @Namu:
    Van azért különbség aközött, hogy maga a karakter egy kis megszédüléssel még egy atomrobbanást is túlél (ami ráadásul kb. a szájában következik be) és aközött, ha sérül és vérzik, és csak azért nem hal meg, mert a sztori írói nem akarják. A DCEU azért nem működhetett, mert Superman karaktere mindenki mást zárójelbe tett, bár WW-t próbálták vele egyértelműen partiba hozni.
    A Marvel-nél ilyen karakter nincs. Megölhető mindegyik, még Thor is. SM-t meg a kriptonit és a mágia tudja csak gyengíteni. Legalábbis a Földön. Máshol meg kit érdekel…

  24. Scorpion82: minaz, hogy sebezhetetlen? Superman meg is halt, el is temették. Ez azért nem egy megszédülés volt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.