Disney hírfolyam: Thunderbolts, Captain America: New World Order, Fantastic Four, WALL-E, Wakanda Forever, Indy 5

Ugye zajlik a Disney hétvége, mindent bejelentenek most. Például villant a Secret Invasion sorozat is.

A Thunderbolts film gárdája: Contessa Valentina Allegra de Fontaine (Julia Louis-Dreyfus), Red Guardian (David Harbour), Ghost (Hannah Jon-Kamen), US Agent (Wyatt Russell), Taskmaster (Olga Kurylenko), Yelena Belova/Black Widow (Florence Pugh), The Winter Soldier (Sebastian Stan). A sztorit rejtegetik, de ránézésre is egy csapat rosszfiú segít be a kormánynak.

A Captain America: New World Order alcímet kapta a 4. Captain America film, és kiderült, hogy a 2008-as The Incredible Hulkban látott Tim Blake Nelson kelti majd életre a gonoszát, a The Leadert. Paranoid thrillert akarnak belőle, Malcolm Spellman és Dalan Musson írja.

Hivatalos, hogy Matt Shakman rendezi az új Fantastic Four filmet.

Bár már pár nappal korábban kijött a hír, de ide elfér, hogy a WALL-E érkezik a Criterion Collectionben.

Mutattak videót a Black Panther: Wakanda Foreverből, és minden arra mutat, hogy a történet arról szól miképp akarja a világ kirabolni az országot annak gyengébb pillanatában.

Zárt ajtók mögött mutogatták az Indiana Jones 5 előzetesét is, amit nem dobtak a netre. A leírás: Könnyező Indy egy sivatagi városban sétálva tekint vissza a múltjára. Indy órát tart és közben az előző filmekből villannak fel dolgok. Mads náci egyenruhában tűnik fel. Indy New Yorkban lovagol.

Az Avatar folytatásából is mutattak dolgokat, Cameron online jelentkezett be, hogy nagyon örül a végre bemutatóig jutott filmnek, reméli tetszeni fog.

Ééés, ennyi? Legalábbis most bealszom, de elvileg a fő panel lement.

16 hozzászólás a “Disney hírfolyam: Thunderbolts, Captain America: New World Order, Fantastic Four, WALL-E, Wakanda Forever, Indy 5” bejegyzéshez

  1. az uj Captain America film az ugye rettenetesen erdektelen, hat reszemrol ez a Thunderbolts is az. Baromi rosszul alakul ez a phase nemtommennyi.
    Viszont a secret invasions az (legalabbis persze trailer szinten :) baromi igeretes, de mivel az sorozat azt a junkiera irtam. Mindenesetre osziten meglepett hogy a tobbi mar eleve idotoltesre sem erdemes cucc melle egyszercsak le tudtak tenni egy ilyet is.

  2. Igen, ezért nyomnak ki ennyi mindent, hogy minél nagyobb tömegekhez eljusson. Lehet, hogy amit the nem tartasz időtöltésre érdemesnek azt valaki más a legjobban várja. Ezért is nem értem a meglepődésedet, külön csapat csinálja mindet, nem az a cél, hogy a szar közé az egyik betegyenek egy szuper jót. Nem csak “egyszer csak le tudtak tenni egy ilyet is”. Van kínálat, lehet válogatni melyik tetszik a legjobban.

  3. Ezek a Marvel alcímek kezdenek baljóslatúan hangzani. Infinity War, Endgame, Secret Invasion, New World Order. Ezek amúgy egy valós ördögi terv tökéletes lépései lennének: Csinálj egy elhúzódó, végtelennek tűnő háborút és káoszt, aztán jön a végjáték, ahol látszólag eldől minden, aztán amikor lecsendesednek a dolgok titokban jöhet az invázió, amikor meg az kész van, jöhet az új globális rend, amit az előző három lépés nélkül soha nem lehetett volna megvalósítani. Ezeket feljegyzem és alkalmazni is fogom, amikor az enyém lesz ez a világ. Ugyanis én vagyok Az Uratok.

  4. Crash: egyreszt az mcu-nal volt felelos aki az egeszet az endgame-ig bezarolag baromi jol osszefogta (hiaba volt kozben sokfele alkoto). A rengetegbol talan 2 film volt ami nem sikerult. Akkoriban joggal szamithattam a minimum nezheto (sokszor pedig kimondottan remek szorakozast ado) minosegre.
    Azota meg sorban jonnek a baromi gyenge dolgok (es rohadtul nem veletlenul, hanem mert egyreszt nem latszik a koncepcio, masreszt meg tavoztak a kulcs szineszek) Szoval nagyonis lesz/lenne honann meglepetesszeruen kitunni. Persze ha nem erted hat nem erted, annyi baj legyen.

  5. Az a baj hogy akármennyire is szerettem Sam Wilson-t sólyomként ugyan annyira nem tudok vele megbarátkozni kapitányként.

    Sokkal szivesebben láttam volna Bucky kapitányt … de nyilván nem lehetett mert kellett a karakter a thunderboltsba.

  6. “A sztorit rejtegetik, de ránézésre is egy csapat rosszfiú segít be a kormánynak.” Hááát… A képregénybeli polgárháború után azért volt izgalmas az akkori Mennydörgők csapata, mert tényleg bűnözőkből állt, akik jófiúkat is simán leöltek a törvény nevében.
    Ezek a tagok meg nem rosszfiúk a nézők számára, legfeljebb a nagy történetben jelenleg meg nem értett hősök, a közvélemény szemében gyűlölt vagy a kormány által üldözött jófiúk. Így számomra marad a történet, ami üthet. De a tényleges jófiúknak nincs megtépázva a renoméjuk és az új csapat is épp áll össze fele, szóval a felállásból is (3-4 AmcsiKapi copy is) inkább egy Titkos Bosszúállók-szintű felállásra gondolnék, ahol a kormány szemében eltussolandó dolgokkal foglalkoznak.

  7. Raidon: ja tökjogos. Nekem is a Civil War-os Thunderbolts (Warren Ellis-féle 12 rész) kb. a csúcs, nemcsak a címen belül, hanem legjobb képregény evör kategóriában. Ott para volt, semmi jófiúskodás, genya az összes, retardált gyilkosok, pszichók és szadisták.
    Na, olyan film nem lesz soha.

  8. Thunderbolts…oké hát ha nem CSAK 2 ember lenne a csapatban aki izgalmasnak tartok és érdekelne is de így ez a James Gunn kreativitás nélküli Tesco gazdaságos Öngyilkos osztag koppintás felejtős nekem.

  9. Én: Engem nem tudnak egy mondattal meg venni.
    Picthman: “Mads náci egyenruhában tűnik fel.”
    Én: Hol lehet rá jegyet foglalni?!?

  10. Nem igazán értem mit keres Winter Soldier ebben a brigádban.
    (Lehet képregényben ott van, de az MCU-s megfelelője nagyon távol van a rosszfiútól, de még az antihőstől is)
    De nagyobb baj, hogy teljesen érdeketelen ez a gárda.

  11. Ki az a US agent? Az aki a képen úgy néz ki mint Amerika kapitány? És miért néz ki úgy? Ez egy vészterv, ha az új kapitány befürödne mert a népeket nem érdekli?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.