Alakul a Gran Turismo adaptáció

Az autóversenyes játékból Neil Blomkamp (District Chappie) forgat elvileg filmet a Sony számára, és meglett a főszereplő segítője egy Strange figurával. David Harbour visszavonult versenyzőt fog alakítani, aki segít egy a Gran Turismo játékból a valóságba kacsingató fiatalnak megnyerni a Nissan versenyeket. Igaz történet alapján!

Elvileg jövő augusztusban lesz a bemutató.

human
írta
2022. 09. 14. 21:36
megjelenés
5
hozzászolás


5 hozzászólás a “Alakul a Gran Turismo adaptáció” bejegyzéshez

  1. Emlekszik valaki a Need for Speed filmre? I rest my case.

    Viccet felreteve szurkolok neki, de ha valaki jo Gran Turismo elmenyt akar, a youtube tele fedelzeti kameras milliomosokkal, akik sportautojukat mondjuk a nurburgringen csapatjak.

  2. Ugye nem is kell nagyon messzire mennünk ezért a sztoriért, mert Michelisz Norbi is szimulátorozás után ült át autóba…

  3. Engem érdekel a téma mert én is szimulátorozom és az autósport is érdekel de remélem nem a NFS film szintjére viszik ezt is. Gran Turismo amúgy nagyon nem szimulátor bár tudom ,hogy a Nissan-nak volt vele ilyen akciója/programja hogy versenyeztették a jobb játékosokat igazi versenyautókkal is.

  4. Már csak az a kérdés, hogy David Harbour a kocsikat vezetni fogja vagy emelgetni?

    A Gran Turismót annyira nem ismerem, de anno NFS-sel sokat játszottam és tényleg nagy csalódás volt a film, semmit nem hozott vissza a játék hangulatából és még filmnek is rossz volt, reméljük, ez jobban fog majd sikerülni.

  5. OFF

    A kettes kommenthez: amúgy mekkora lenne már, ha államunk és kormányunk támogatna olyan filmek létrejöttét, mint mondjuk egy Michelisz Norbi életút, megkoronázva a bajnokság megnyerésével… baromi drága mulatság, de egyben nagyon tökös vállalás lenne, és szerintem rengeteg szinten kiváló alapanyag (felemelkedéstörténet, karakterfejlődés+dráma, magyar sikersztori, motivációs film, sportfilm, látványos versenyek, stb.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.