The Stranger-előzetes

Elnézed a sötét előzetest, és csodálkozol a Netflix logón. Vették az ausztrál filmet, amiben Joel Edgerton egy zsarut játszik, aki pár társával egy nagyobb bűnszervezetnek kell kiadja magát, hogy elkapjon egy 8 éve mindent megúszó gyilkost. Igaz történet alapján.

Mondjuk az előbbi leírás a hangulatos előzetes alapján nem ugrana be.

human
írta
2022. 09. 14. 23:52
megjelenés
3
hozzászolás


3 hozzászólás a “The Stranger-előzetes” bejegyzéshez

  1. Én már az általad kiemelt baromi jól kinéző kép alapján is majdnem kiköptem a teámat hogy Netflix. De jó, ha vették akkor érthető.

  2. Welcome back Mr Edgerton! Előzetest látva nekem se a fenti leírás ugrott be. Hozza a Prisoners nyomasztó hangulatát..nekem legalábbis az ugrott be róla. Meg a pledge-ből Jack Nicholson.

  3. Az utolsó képkocka miért kellett? Mintha a Fekete Mise végét ellőtték volna. Amúgy érdekes.

    Ideje hogy Edergton végre újra film főszerepben legyen mert bár minden filmjét az utóbbi évekből nem láttam de talán a Bright volt az utolsó amiről beugrik hogy végig benne volt, főszerepben. Egyébként mindig csak fél film vagy mellékszerepek.

    Remek alkalom hogy dicsérjem Sean Harris-t (a csak blockbusteresek kedvéért M:I Solomon Lane-je) aki ha az arcáról van szó hatalmas átalakuló művész hiszen szinte sosem ugyanúgy néz ki. Elég csak a Prometheust vagy a Deliver us from Evil-t példának hoznom.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.