Heti bemutatók: szeptember 15.

Semmi. Mármint odakinn indul a See How They Run (Knives Out-szerű komédia), a Pearl (X előzményfilmje, horror), és a Woman King (akció-dráma?) is, szóval itthon egyik sem érkezik a héten, hanem ezt tudják felmutatni.

  • King (King – Egy kis oroszlán nagy kalandja) – francia családi valami.
  • Nyugati nyaralás – magyar krimi vígjáték, 80-as évekbeli nosztalgia.

Ennyi.

human
írta
2022. 09. 15. 12:12
megjelenés
8
hozzászolás


8 hozzászólás a “Heti bemutatók: szeptember 15.” bejegyzéshez

  1. mi az oka annak, hogy általánosságban nálunk lassan mindent késve mutatnak be?

    Inkább majd daráljuk tovább a Lostot, a héten úgyis kifut :D

  2. Én most jöttem Predator premierről :D A MoM-ban egy hétig még menni fog az első rész digitálisan felújított változata. Ajánlom mindenkinek! Imax-ben meg olyan klasszikusok mennek, mint a Cápa és az E.T.

  3. “Nagyon gyenge ez a nyár…
    Vajon mi lehet az oka? Még a covid hatása?”

    biztos közrejátszik h azért csak kevesebbet forgattak tavaly, de itthon extrán sivár mert nem hoztak be meg a kevésből sem mindent.

  4. Érdekes. Én idén már több jó filmet láttam mint tavaly, tegyük hozzá ennek egy része nem is ment mozikban. Igaz én nem sok blockbusterre rohanok. Sorozatok terén meg még jobb a helyzet.

    Amúgy egyszer már én is feldobtam a kérdést. Egyszer szívesen olvasnék arról mi miért késve vagy nem jön be hozzánk. Mert az oscarra gyúrt filmeknél már megszoktuk hogy egész Európa késve kapja – amúgy ezeknél is kérdés miért – de idén késett az Everything Everywhere all at once, a Nope, a Men, késni fog az Amsterdam. Szóval természetesen nem a blockbustereket érinti. És nem ilyen sok a szinkronszínészek dolga beírt tippek érdekelnek hanem rendes belsős infók. De ha létezik cikk valahol akkor azt örömmel fogadom.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.