Jövő héten Avatar

Itthon is jön, bár nálunk ilyen moziválasztás nem lesz. Cameron azt mondta a minap, hogy már dolgozik a 4. részen amúgy.

human
írta
2022. 09. 15. 11:11
megjelenés
17
hozzászolás


17 hozzászólás a “Jövő héten Avatar” bejegyzéshez

  1. Úgy tudom a rövidebb változat kerül moziba a +15 perces rendezői változat helyett. Ez kicsit csalódás.

  2. Kár, hogy Magyarországon nincs rendes IMAX, csak ez a licenszelt valami az Aréna Plázában.

    Marad akkor a vidéki mozi, ott legalább nemrég újitották fel a vetitőgépet.

  3. Valószínű, hogy csak egy pár helyen lesz vetítés, szóval szépen tele lesz a terem. Méghozzá a legkülönfélébb kőbuta tuskókkal, gondolom lesz pár aki kimegy magyarázni, mert ez az első rész, ő azt hitte, hogy a második. A síró ordító kölykökről és a retardált szüleikről nem is beszélve, főleg, amikor ahelyett, hogy bekussoltatná, még adja a lovat a dinka gyerek alá, hogy hű jenőke, nézd ott a dzsék száli, húú ott repül ez, óóó nézd azt, úúú igen ott a zöld izé…….
    Akkor se, ha fizetnének érte.

  4. OFF

    @Az Uratok.

    Valljuk be, ezt egy kicsit túltoltad.

    Egyrészt minősíthetetlen stílusban beszélsz embertársaidról, másrészt arról a filmről beszélsz így, amelyik mindmáig a legnagyobb bevétel rekordját tartja. Ráadásul annak a rendezőnek a filmje, akinek minden alkotása filmtörténeti mérföldkő. Esemény. (És ez akkor is így van, ha neked pl. nem tetszett az Avatar.)
    Nem lehet, hogy most te mész szembe az autópályán?
    Igen, szólásszabadság van, de a te kommented a tipikus példa arra, hogy nem mindig kell élni vele.

    ON

    Anno négyszer láttam moziban, most is ott leszek. És decemberben is a 2. részén, a nyitónapon, minimum.
    Még emlékszem, amikor először láttam, mindenki csak tátotta a száját, nem akarta elhinni, hogy ilyen látvány létezik moziban. Ja, igen, nem voltak “retardált szülők” és “síró, ordító kölykök”, végig csend volt a moziban, mindenkit lekötött a film.
    Cameron rulez.

  5. Na ez szép volt. Remélem, nem fognak mások leretardáltozni, amikor próbálnád, de nem sikerül ,,bekussoltatni” a síró gyereked. (Amúgy mint téged, engem se érdekel az Avatar 1-2, de ez meg azokat nem érdekli, akiket igen.)

  6. Reggel kell moziba menni, akkor a “retard” bagázs még alszik :) Én amikor még jártam moziba, imax 5. sor közepe, 10 óra. Általában kb 20-an voltunk a teremben, élvezhető volt mindig. Bár a vége felé már bántottam szemem a homályos kép. Néha HD upscalenek tűnt az adás, 30 centis pacákból volt kirakva a kép. (A szemem még most is tökéletes, ha ez lenne a kérdés)

  7. Én is reggel jártam, míg be nem zárt a Kossuth, 2-3-an voltunk általában összesen. Reméljük, lesz reggeli feliratos előadás, vagy vasárnap éjféli.

  8. @zagloba
    eddig nem vetted észre, hogy az a csóka szinte kizárólag csak fikázni, ócsárolni, kritizálni tud? én még csak ilyen full negatív hozzászólásait láttam. mindegyikben epét köp és savat okád. valószínűleg rohadtul utálhatja az egész világot, a saját életével együtt.

  9. nyilván nem ilyen egyszerű a képlet, még ha rosszindulattal is csinálja akkor is csak maximum önző

  10. Venom
    Azt hogy érted hogy nincs itthon rendes iMax? Kisebb a vászon az arénában vagy mi, nem értem. Én ha tehetem mindig az iMax teremben nézem a filmeket, és nekem nagyon bejön, hatalmas a vászon a normál mozihoz képest.

  11. A végén van egy extra beszélgetés a bányászcég vezetőjével, mielőtta a repülőre kullog a többi harcossal.

    Érdekes, hogy a plakátokon az új betűtípus van, de a stáblista előtt meghagyták az eredetit.

    A pár perces Avatar 2 jelenet pedig csodálatos volt a stáblista közben. Korallok, halak, új szereplők. Az egész víz megvalósítás magával ragadó. Alig várom, hogy a teljes filmet láthassam.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.