Hellraiser-előzetes

Az új, Hulu-s Clive Baker feldolgozás előzetese futott be. Emberek megfejtenek egy ősi puzzlet, az megvágja őket, és feltűnnek a behajtók. Legalábbis a videóban így magyarázzák a sztorit.

Hát creepy, de kicsit tipikus mostani horror kinézetű.

human
írta
2022. 09. 20. 20:33
megjelenés
9
hozzászolás


9 hozzászólás a “Hellraiser-előzetes” bejegyzéshez

  1. Ennyiből sajnos nem derül ki, hogy a látványon kívül jobb lesz-e, mint az eredeti filmsorozat hulladékkategóriába fordult részei (vagyis többé-kevésbé az összes rész a harmadik után).
    Az már biztos, hogy semmi köze az eredeti filmhez vagy a regényhez, ami nem is feltétlen baj. Több képregénysorozat is keszült, amik jól gondolta tovább és bővítették ezt az univerzumot, szóval lehet jó sztorikat kitalálni a cenobitákkal. Én kíváncsian várom.

  2. Ez nagyon úgy fest, hogy sima slasherbe fordul át a történet, ami igazán nagy kár. Szerintem úgy kellett volna megközeliteni, hogy a szereplők *akarják* megidézni a cenobitákat, csak aztán többet kapnak, mint amire számitottak.

    Ez kihagyós igy.

  3. Venom: A trailer melyik pontján tűnik úgy neked, hogy ez slasherbe fog átfordulni?
    Egy két perces trailerből ezt kikövetkeztetni eléggé low.

  4. Senkinek sem tűnik fel amúgy, hogy kvázi a Hellraiser 8-ik részt remakelték, csak most cenobiták nem hallucinációk, hanem valódiak?
    Eredetileg azt ígérték a készítők, hogy egy az egyben az eredeti Hellraiser regényt fogják megfilmesíteni és nem egy mai olcsó tinihorrort csinálnak.

  5. Most erre mit írjak, hogy jól néz ki? 😂
    Mint egy pár beteg állat, én is az első két részt bírtam igazán .
    Mindenesetre érdekel !

  6. @SZSZFilm:
    Ha ebből a pár képkockából néhány hasonlít valamelyik szutyokra, ami a harmadik rész után készült Hellraiser címmel, az még nem jelent semmit.
    Viszont én is úgy emlékszem, hogy arról volt szó eleinte, hogy a regényből készül egy új adaptáció. Nos, annyi biztosan tuti, hogy ez nem az. Ami nem feltétlenül baj, ha Barker mester ténylegesen részt vett a sztori megírásában vagy merítettek a képregénysorozatokból, amik nem voltak rosszak (főleg az antológiák). A filmesek a harmadik résztől kezdve ugyanis látványosan nem tudtak mihez kezdeni ezzel a világgal.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.