8 hozzászólás a “A végső harc Laurie és Michael között” bejegyzéshez

  1. Az első rész meglepően jó volt, a második szinte nézhetetlen. Ennek is adok esélyt, csak nem lesz annyira rossz mint a tavalyi rész.

  2. ganf: nem trollkodás, teljesen érthető kérdés, michel az első részben a távolból figyelt, és az új trilógiában ő lett igazából a főellenség! amúgy meg kurva fáradt vagyok hetek óta túlterhelve és benéztem :)

  3. az első rész állat volt, a második már szórakoztatóan hülyeség inkább, nekem nagyon bejött, ezt is fixen nézzük. de jöhetne már valami új a skála másik végéről is, vagy csak le vagyok maradva? The VVitch, Hereditary, Midsommar, (…) ?

  4. Az előző részben kiderült, hogy a fazon halhatatlan, fejbe is lőhetik, akkor se áll le, hanem felkel és kaszál tovább, mint egy zombi terminátor. Ennek tudatában aztán sok értelme van annak, hogy az öregasszony megint késsel meg kézi lőfegyverekkel akarja lerendezni.

  5. Az Uratok: be kell lökni egy faaprítóba azt jóóóvan, bár akkor meg 2 perc után elkezdene összeállni, mint a T-1000-es, úgyhogy jahh…halhatatlan.

  6. és a végén kiderül, hogy Laurie csak álmodja az egészet, miközben a kutyája nyalogatja az arcát és harapdálja a kezét:D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.