13 hozzászólás a “Itt van Namor!” bejegyzéshez

  1. Namor az első karaktere a Marvelnek, állt mindkét oldalon a kepregenyekben, szuperhős és gonosztevő is volt. Érdekes h Aquaman jóval népszerűbb és ismertebb karakter, pedig Namort hamarabb találta ki a Marvel, Aquamant gyakorlatilag róla koppintotta a DC.

  2. Én amúgy valamiért eddig azt hittem, hogy Luke Evans fogja játszani, mintha még képet is láttam volna róla, na mind1.

  3. Nekem teljesen okes a srac, megpedig azert mert kicsit utanagondol a figura lehetseges eredetenek. A maori (? Ennyire nem ertek hozza) beutes kozelebb viszi a vizhez – sokkal jobb, mint ha betennenek egy random ketmeteres kockahasat.
    A hegyes ful elgondolkodtat: vajon egy kakaslepessel kozelebb fogunk kerulni a mutansvilaghoz?

  4. legyek én az, aki beírja mennyire érdektelen ez is? na jó. szóval szerintem az Eternals volt az utolsó nagy Marvel amit moziban láttam, mert érdekesnek tűnt az új szál. még a Tom Hollandos pók maradt ami érdekel, semmi más a most futók közül. a Thor is fent van streamen már egy hónapja, arra se visz rá a lélek, hogy legalább az első 10 percébe belenézzek.

    azért remélem, egyszer feltámad majd a sorozat, mert jó szórakozás volt az első 3 phase. az ötödik azért talán ígéretes, az új Hangya, meg a GotG3 kapásból oké, hát sajnos a Kapitányt kinyírták nekem mert jó karakter az új figura, de nem AmKapnak való sajnos, ez kiderült a sorozatból.

  5. Luke Evans tényleg tökéletes lett volna, ha a képregényt veszik alapul. Ennek a Namornak viszont semmi köze a képregénybelihez, ez kb egy fan fiction. Az inkákat meg az aztékokat vették hozzá alapul, nem pedig Atlantiszt, meg Namor amúgy is külön filmet, vagy sorozatot érdemelt volna. Külön érdekes lesz látni a moziban,ahogy a latinók mind Namornak, a feketék meg Wakandának fognak szurkolni, számítani lehet egy kis parádéra a termekben. Főleg, hogy ezek a filmek nagyon komoly kulturális hatást gyakorolnak a közönségre, a fekák állva tisztelegnek Wakanda előtt, erre jön az azték Namor és legyilkolja őket hmmmm……

  6. Na jo, kozben kiderult hogy igen. A szinesz nyilatkozta ez talan twittelte is hogy mutans.
    Jolvanaz. Innen kellene eljutni egy Exiles- vagy Krakoa-filmig es minden meg lenne bocsatva.

  7. Azért az remek, hogy a haja pont olyan, mint amit egy szárazföldi szalonban vágtak le, mert hogy víz alatt nem lehet ilyen frizurát csinálni, az holtziher XD

  8. Ez nem Namor, hanem egy vágott fülű gyros árus.

    De akár jól is elsülhet, ha nem lesz neki is wakandaihoz hasonló akcentusa, amitől megőrültem az első részben is.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.