Colin Trevorrow két oldala

A Jurassic World Dom rendezője két okos dolgot is mondott, az egyik, hogy az új karakterekkel simán újabb Jurassic World filmek jöhetnek, hiszen az új nézőknek ott volt x és y.

This movie clearly takes a real interest in creating new characters that a new generation is going to latch on to – Kayla Watts, and Mamoudou Athie’s character Ramsay Cole, who I think, in the Extended Edition, you really feel his purpose in a greater way, and Dichen Lachman’s character [Soyona Santos], who just gets arrested at the end…there’s more to come.

Másrészt pedig azt mondta, hogy a franchise Spielberg eredetije után nem kellett volna folytatódjon, mert annyi volt benne. De ő okosabb volt és az Ő Filmje olyan karakterekről szól, akik a dinó világban léteznek, nem pedig valami indokkal már megint egy szigeten kötnek ki. Remek karakterek, mint… ööö, de legalább visszahozta a franchise tényleges karaktereit, hogy ők is feltarthassák a kezüket.

the “Jurassic” franchise “probably” should’ve started and ended with Steven Spielberg’s 1993 original […] inherently un-franchisable. There probably should have only been one ‘Jurassic Park’ — but if we’re gonna do it, how can I allow them to tell stories in a world in which dinosaurs exist, as opposed to, here’s another reason why we’re going to an island?

Mivel a film felment 1 milliárd fölé, így gondolom Trevorrow marad Hollywoodban még kicsit.

human
írta
2022. 10. 03. 01:46
megjelenés
7
hozzászolás


7 hozzászólás a “Colin Trevorrow két oldala” bejegyzéshez

  1. Pff…annyira szomorú ez az egész. A filmek is, az is, hogy sikeresek és az is amit a rendező mond. Nem akarom nagyon bántani, de ennyiből az jön le, hogy a JP filmek alapmotivacióját sem sikerült megérteni és akkor innen mondja meg a tutit. Karakterépítés…aha…láttuk. A megnemértett rendezőzseni!

  2. Abban igaza van, hogy az egész Jurassic témában egyetlen egy film van. ezt Spielberg és az író is tudta.

  3. “new characters that a new generation is going to latch on to”

    Nope, se a nevükre, se az arcukra, se a történetükre nem emlékszem és nem érdekelnek, pont, mint az újkori SW trilógia szereplői esetében.

    “De ő okosabb volt”
    Muhaha, semmi alázat!
    Volt annyira pökhendi, hogy kb középszerű rendezőként azt hitte, hogy na majd ő megírja és megrendezi az évtized dinó filmjét, a végeredmény pedig siralmas.
    Arról nem is beszélve, hogy amikor kijött a bővített verzió a jw3-ból, akkor meg rögtön elkezdte szapulni a moziba küldött verziót és a bővítettet isteníteni.
    Szánalmas.

    “nem pedig valami indokkal már megint egy szigeten kötnek ki”
    Ja, mert a hatalmas hegyi rezervátum ahol véletlenül mindenki összetalálkozik, az annyival de annyival eredetibb ötlet..

    “Trevorrow marad Hollywoodban még kicsit”
    Big nope!

  4. “és az író is tudta”

    A második könyv is jó volt szerintem, a második filmből rengeteg minden kimaradt belőle.
    Persze, a szereplők kiválóak és dinók vannak benne, szóval ugyanúgy faltam ettől még, de tény, hogy a könyv jobb volt.

  5. (remélem) szerintem azért a universal-nál is tisztában vannak azzal, hogy az utolsó filmet már tényleg csak a jurassic brand, a dínóimádat adta el az amúgy kötelezően hozandó látvány és sokat ígérő beharangozók mellett.
    mert hogy maga a film még a nézők szerint is pocsék volt.
    1 milliárdot pedig tényleg csak nagyon szenvedősen érte el, ami kb olyan dicsőség, mint amikor a skywalker korának sikerült elszenvednie az 1 milliárdig, de ez még nehezebben jött össze. kb az utolsó fillérek összekaparásával. ráadásul úgy, hogy iszonyatosan rágyúrtak a nosztaligára a régi trió behozásával.
    tisztában vannak a stúdiónál is, hogy a film relatív sikere nem a rendező érdeme. ahogy az FF filmeknél sem számít, ott a kocsik és a tsalád, itt meg a dínók és sikítva rohangászás előlük.

  6. az első új dínós 1,6, a második (amit szerintem nem is láttam, vagy annyira ócska, hogy teljesen elfelejtettem) 1,3 milliárd lett, ezekhez viszonyítva az 1 milliárd nem jó. amúgy persze jó. de erre sem tudom magam rávenni, hogy megnézzem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.