25 hozzászólás a “A Black Panther: Wakanda Forever végső nagy előzetese és posztere” bejegyzéshez

  1. @”Nem tudom ezt, vagy a Black Adamet várom kevésbé most.”

    Érdekes hogy ezt mondod, mert az egész 4. fázisból engem kb ez az mai a lenginkább érdekel, pedig az első részért nem voltam oda. De az az alaphelyzet amit a színész halála teremtett, szerintem annyi érdekes lehetőséget és érzelmes pillanatot rejthet magában, amit a végjáték óta maximum a pókember 3 volt képes szállítani.

    Ettől még lehet szar a film, de eddig valahogy sokkal bíztatóbb mint a dr strange 2 vagy a thor 3 stb.

  2. az első rèsz nem annyira mozgatott,de az azóta történtek, és ez a hangulat vhogy érdekel.

  3. N+1 halál unalmas képi világgal rendelkező, copy paste MCU film. Végén a csaj cringe. Tékából majd kiveszem mert Namor kicsit érdekel.

  4. Aki jártas a képregényekben, az segítsen ki, hogy miért érdekel egy atlantiszit az elvileg szubszaharai fekvésű, tengeri kapcsolattal nem rendelkező Wakanda?

    A phase 4-et már nem követem szorosan, nem baj, ha ez-az kimarad, ez sem érdekel különösebben.

  5. Ha jól emlékszem a háttérben Dr.Doom keverte a lószart és így ugrasztotta egymásnak a két felet, meg valami anyagért is ment a harc, vagy tudja a f

  6. Amúgy az egész össze lett zavarva, a képregényben Apokalipszis volt Kukulkan, a Tollas Kígyó Istenség(erre azért tisztán emlékszek), itt meg Namor(wtf), ki tudja mit kavarnak még a sztorin, szerintem az egész képregényes múlt mehet a kukába teljesen átírták

  7. Ha tényleg belenyomják majd a jó forgatókönyvet, a büdzsét és időt a CGIbe, odafigyelnek, hogy tényleg szuper hangulata és története legyen, akkor szerintem jó lesz, de félek, hogy csak ki akarják hangsúlyozni a kisebbségi vonalat, mint az előző részben és annyi nem elég egy jó popcorn mozihoz, hiába próbálták az első részt is egekbe dicsérni és még Oscar bácsira is nyomatni, annyi nem volt elég és így maradt az egyik leggagyibb Marvel film.

  8. Látatlanba megmondom hogy 40 percet nyugodtan kilehet vágni a filmből. Biztos vagyok benne hogy mivel Chadvick Boseman “utolsó” filmje (nagyon erős idézőjellel) így kb szabad utat kapott a rendező és tele lesz fölöslegesebbnél fölösleges drámázással meg sírással.

  9. A sok-sok büszke fekete behúzza majd a számokat,hogy “minden idők leghatalmasabb” sikere legyen! pfff….
    bocs ez off volt tudom…

  10. Az első rész legunszimpatikusabb szereplőjéből csináltak főszereplőt. Ismét minőségi alkotás lesz.

  11. puffin

    Én us egyetertek T vel. Nálam is a leggyebgebb MCU film. nem birtam kétszeri nekiulessel se vegignezni. A tobbin, csak be bealudtam, vagy 30 perces reszletekben vegigszenvedtem.
    Nálam az utolso kozepesen jó film az a Winter Soldier volt. Ott még vmennyire figyeltek a logikara.

  12. Hangulatos az előzetese. Kár, hogy ebben a 4. fázisban csakis ez az egyedüli pozitívuma a Marvel filmeknek. Nem adok esélyt az újabb csalódásra, így majd jó lesz itthon megnézve!

  13. Jópofa kis filmnek tűnik. de azok az aprócska szárnyak a bokájánál, amik verdesnek és azoknak köszönhetően tud repülni, az valami röhejes lett. Legyen benne egy Eddie Murphy féle Amerikába jöttem poén: Itt a Kunta kinte.

  14. “Only the most broken people… can be great leaders.” – lolb+, itt majdnem ki is nyomtam. Hitler meg Sztálin, beleértve Putyint likes this…, mekkora üzenet, de tényleg!

  15. Nagyon jó az előzetes, ötletes a zene, kiváló akciók. És az első rész legjobb színésznője végre főszerepet kap. Csak keveslem azt a majd három órácskát, mert ennek a tehetségnek járna a négy is. Na de majd talán kibővítve, ismét moziba küldve lesz rá lehetősége.

  16. nekem ez így nagyon gáz, … az előzetes sem valami epic … a sztoriból semmit nem mutat valószínüleg a film is ilyen lesz :(

    Elmegyek rá, mert szeretem a képregényfilmeket, de így ez az egész elég hiteltelen lett nekem :( Shuri mint fp… hagyjuk már.

    Inkább rángatták volna vissza MB Jordant… sokkal hitelesebb lenne a szerepben, és jól is állna neki.

  17. Szerintettek tényleg ellövi a disney a csavart az előzetesben, hogy shuri a Fekete párduc és ennyi?
    Hány marvel előzetest làttatok eddig? Minden filmjük előzetesében van csavar vagy megvezetès, itt sincs másként. Lehet ebben a filmben Shuri lesz az egyik fekete párduc, de tuti hogy a jövőben nem. A színésznő elég sokat akadályozta a filmet, szóval tuti nem terveznek vele hosszútávra.
    Szerintem itt a fekete párduc nem egy ember hanem egy eszme lesz, és többen is lehetnek fekete párducok.
    Amugy az előzetes jó, bàr az első előzetes jobb volt, de az már ebben a pár snittben is látszik, hogy Angela Bassett hatalmasat fog alakítani.

  18. @19 / @20 – gondolkodtam, hogy odaírjam a végére, hogy (“/s” – azaz szarkasztikus voltam, és nem szó szerint gondoltam), de úgy voltam vele, á minek, úgyis lejön a megfogalmazásból/kontextusból… látom sikerült :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.