14 hozzászólás a “Megvan az Avengers: Secret Wars írója” bejegyzéshez

  1. Waldron a Loki készítője, ezt érdemes megemlíteni.

    “Rögtön nem vagyok bizakodó. A Strange 2 még Marveles mércével is nagyon gyatra lett.”

    1. ez nem úgy működik, hogy ha egy író ír 1 vagy 5 rosszat (értsd: “nem tetszik nekem”) filmet, akkor nem tud iszonyat jót írni utána. inkább sanszosabb, hogy egy rossz után jót ír.

    2. ami nem az író “bűne”. a filmek írójának alapból is minimális a szerepe a végeredménye, de a marvel-filmek esetében pláne. nem ő találja ki a sztorit, nem ő szerkeszti meg annak a felépítését, stb. szóval, ha jó lesz az AV5, ha nem lesz jó, az pont azoknak a munkáján múlik, akik a legrosszabb és akik a legjobb marvel-filmeket is megcsinálták. ld. még, ugyanazoktól érkezhet valami, ami tetszik, és ami nem.

  2. Én órásit csalódtam a fickóban. Amúgy egy tök szimpatikus csávó és tényleg nagyon bíztató ajánlólevél hozzá a Rick és Morty. Aztán megnéztem a Lokit, amiben voltak jó ötletek, csak éppen a címszereplő karaktere nélkülözött mindent, ami a karakter esszenciája. A 6 részt végigszenvedtem, mert a jó ötleteket is unalmasan valósították meg, ráadásul jó pár dolognak nem volt értelme az alapkoncepcióját tekintve, amiket fórumokon sem tudtak megfejteni.
    Aztán jött a Doctor Strange 2, aminek borzasztóan kecsegtető címet adtak. Megnéztem és bár elszórakoztam rajta, de már a moziban is vakartam a fejem sokszor. Majd miután leülepedett és elgondolkodtam rajta, már kifejezetten gyatrának tartom. Újfent lenullázták Strange karakterét, felismerhetetlen volt az első részben megismert okos, szuperjó memóriájú személy. Wong karatere nevetséges lett, Wanda karakteríve és motivácói értelmetlenek, a multiverzum pedig alig lett kiaknázva. A vége pedig… “csak hinned kell magadban” és bumm, minden megoldva. Nem volt jó!
    Úgyhogy hiába szimpatikus ez a fickó, amiket a Lokihoz és a Strange 2-höz írt, csalódás volt.

  3. Fasza, az egész MOM-ban az írás volt a leggyengébb, jó látni, hogy foggal körömmel ragaszkodnak ezekhez a jól bevált emberekhez.

  4. Jessica Gao is onnan jött aztán milyen “jó” kis “humora” lett a She-Hulknak. :D Nem tudom mi ez a megszállottság Feige-ban amúgy a Rick és Morty írókkal.

  5. Fasza! Amekkora szar film volt a Strange 2, úgy ettől sem várhatok akkor többet! Mozi helyett akkor nézem majd itthon.

  6. uhh, én nem is emlékszem már a Strange 2-re. megnéztem, ugráltak a multiverzban, a végén sikerült Wandát bezárni egy dobozba és ennyi. Ez pedig baj, mert azt jelenti, hogy semmilyen. A The Batman például tetszett és egy héten át kattogott rajta az agyam, a komor, depresszív hangulat megfogott és arra sarkallt, hogy menjek el még a moziba később kétszer is.

  7. buzifiu.

    Erdekes mennyire megoszto a ket film. En elegge Batman fun vagyok, de nekem a ketto kozul megis a MoM tetszett jobban. mind a kettő film rettenetesen buta volt, de a MoM nem csinal ugy mintha nem lenne az.
    Mondjuk mind a kettőt megbantam, hogy időt pazaroltam rá

  8. Szegről-végről kapcsolódik a témához, bár nem tudom, hogy Waldron-nak mennyi szabadkezet ad Feige harmadik együttműködésnél. Edgar Wright mondta anno a Hangya kapcsán:
    “Lényegében nyolc éven át dédelgettük a projektet, persze közben elkészítettem három filmet, de mégis napirenden volt a dolog. A Világvége után egy éven át csak ezzel foglalkoztam, megírtam a forgatókönyvet, aztán közölték, hogy készítenek egy vázlatot nélkülem. Ezt nehezen viseltem, hiszen minden filmemet saját magam írtam korábban, ebben az esetben is így képzeltem el a folytatást. Aztán amikor rájössz, hogy csak egy felbérelt rendező vagy, már nem kötődsz úgy érzelmileg az egészhez, és elgondolkozol, mit is keresel ott valójában.”
    Végül is csak amit mindannyian gondoltunk eddig is arról, hogyan készülnek a dolgok a Marvelnél.

  9. 5. Endymion:

    Pedig elég egyértelműek voltak a motivációk. Van egy felnőtt nő, aki az egyik leghatalmasabb varázsló az MCU-ban, mégis mindenkit elvesztett és úgymond semmi se jön össze neki, amit boldogsagnak hívnak. Meg aztán ketyeg az a bizonyos neki. Egy sérült és instabil személyt vonzott be a Darkhold. A többi ott van a filmben.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.