The Super Mario Bros. Movie-előzetes

Akkor itt van a Minionokért felelős animációs stúdió első teasere a Mario filmhez, amiben csak felvillantják a játékból ismert karakterek egy részét. A történet? Bowser a csillagot keresi, Mario ugrál a gombákon, meg hasonlók.

Ennyi alapján nem hoztak lázba. Titeket?

human
írta
2022. 10. 07. 03:01
megjelenés
12
hozzászolás


12 hozzászólás a “The Super Mario Bros. Movie-előzetes” bejegyzéshez

  1. Gaz hogy a hangokat ugyeletes hollywoodi “sztarok” adjak. Marionak adta volna magat, hogy az adja, aki a jatekokban is, teljesen mas.

  2. Történet? Minek? Csak összezavarná a tökfejeket. Szerencsére már a minyonoknál sem erőltették ezt az összetevőt. Hozta is a milliárdot menetrendszerűen.

  3. Szerintem nem lesz rossz. Anno a Lego movie-hoz se fuztem sok remenyt, es hatalmas lett. Persze hala a ket zseni ironak, akik a Spider-verse-t is irtak. Nyilvan ez nem fogja megutni a Lego movie1 minoseget, de tuti(remelhetoleg) nem egy Minigenyó szint lesz.

  4. Csak részben tartozik ide, de háromszor álltam neki az “eredeti” filmnek sok év alatt, egyszer sem jutottam a végére. Annyi pozitívat tudok elmondani róla, hogy benne van az egyik kedvenc Megadeth-számom.

  5. Az Illumination filmeknél rendszerint az animáció csodás, viszont a történet/írás közepes vagy pocsék.

  6. Nem csak az a baj, hogy Pratt nem passzol a karakterhez, de senki nem fogja csak miatt megnezni, plusz voice actor sose kapjhatja meg a megfelelo szerepet egy szint utan.

    Arrol nem is beszelve, hogy garantalom Pratt tobbszoroset kapta, mint az osszes artist, aki dolgozott a karakteren egyuttveve.

  7. De bizony, ez nagyon hiányzott már, ez jó lesz, nyugi :)

    A trailer viszont egy fosh… A grafika nagyon jó, ha meglesz benne a játékok hangulata, akkor tuti a siker.

  8. Nekem az ultimate Mario élmény a Super Mario Bros 3 volt, még NES-re. Milliószor kijátszottam, a végén már 99 élettel toltam le Browser-t is a végén. Én oda-vissza adnám, ha annak a látványvilágát adná vissza egy Mario animációs film (8.-ik világban a végtelen hosszú tankok, hajók, meg repülők rakétakilövőkkel meg csavarkulcsokat dobáló vakondokkal, hello!), nem pedig ezt az új-hullámos Mario világot… de hát ez van, talán ez is jó lesz.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.