Falling For Christmas-előzetes

Ünnepi film Lindsay Lohannel a Netflixen! Kiemelt premierként feliratos előzetese van a Karácsonyi románcnak! Igen, a képen balra Lohan van.

Hivatalos tartalom: A nemrégiben eljegyzett és velejéig elkényeztetett szállodai örökösnő (Lindsay Lohan) karácsony előtt néhány nappal síbalesetet szenved. Az ezt követő amnéziás állapotban egy jóképű szállástulajdonos (Chord Overstreet) és koravén lánya gondoskodnak róla.

human
írta
2022. 10. 09. 16:37
megjelenés
11
hozzászolás


11 hozzászólás a “Falling For Christmas-előzetes” bejegyzéshez

  1. Ez egy az egyben tipikus Hallmark karácsonyi film, amilyeneket minden évben csinálnak.

  2. Szerintem sosem volt csúnya, csak olyan tipikusan egyforma, mű lesz a fejük a sok műtéttől. elveszítik az egyediségüket. Kicsit szánom szegényt, megérdemelné, hogy egy kicsit visszakapjon a renoméjából, mert a botrányaiért főleg a gyerekkora tehet. Culkinnál meg az Olsen-ikreknél is az elbaszott gyerekkor figyelt be.

  3. Baszki, tényleg rendesen elrontotta magát, idősebbnek néz ki, mint én, pff.

    Endymion: elsőre azt hittem, kurt russell és goldie hawn utánzat, de igaz, inkább hallmark.

  4. Ennél sokkal csúnyább volt, de végtelen dollár ezrek és több mili filler kiszívása után hozták “helyre” az arcát, mert előtte meg lufi feje volt. Tényleg sajnálom, mert valóban mentális problémákkal is küzdött, kíváncsi vagyok hozza-e a közepest

  5. fiúk, a botox nem ilyen látványos, ez szike. Bennem is van botox már négy éve rendszeresen, ha jól van szúrva, nem feltűnő. Fillerek és szike.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.