Emelkednek a jegyárak

Egy olvasó, Marcos szólt, hogy a Cinema City mától jegyárat emelt. Igazából nem látok róla híreket, de most próbáltam foglalni és 2500 már a normál jegy épp a Triangle of Sadnessre. A Thor 4-et még 2150-ért néztem, szóval valósnak tűnik. A GoBuda október 20-tól emel 2640-re majd. Ebben a percben a Sugár még 2150, a Corvin 1850, de gondolom ez sem lesz már sokáig.

Gondolom tudjátok, hogy az ipari energiaköltségek jelentős része most októberben nőttek, szóval nem meglepő, csak szomorú a helyzet.

human
írta
2022. 10. 11. 14:55
megjelenés
23
hozzászolás


23 hozzászólás a “Emelkednek a jegyárak” bejegyzéshez

  1. A Streamingek meg dörzsölik a kezüket. Egy családi mozizás már így is egy olyan tétel volt amit kétszer meggondolsz…

  2. Havi 1x nekem belefér a várt filmekre, de h családdal csak úgy nem megyünk mozizni az is fix…

  3. Vidéken, Cinema City most már 1950 Ft, május végén a “Top Gun” még 1650 Ft volt. 2020 március “Előre” még 1450 Ft volt.

  4. Nekem mindegy, ami érdekel megnézem moziba, aztán ha jó volt megveszem bd-n vagy uhd-n is!

  5. Azért ha 3000Ft lesz egy nyamvadt mozijegy, ami a 2500-től már nincs olyan messzire, én nem nagyon fogok moziba járni. :(
    Nagyon ritkán tudunk előre biztosak lenni abban, hogy tutira jó lesz a film, ennyi pénzt meg lutrira egyre kevesebben fognak kockáztatni.

  6. Egyelőre örülhetünk, ha csak árat emelnek, de működnek még. (Bár nézni való nem nagyon van mostanában.) A következő lépé a bezárás lesz.

  7. Ha 90%-ban nem olyan filmeket játszanának, amit már egy hét múlva elfelejtek akkor ok, addig marad a streaming, online téka.

  8. Érdekes, szerintem meg az elmúlt 10 év legerősebb őszi felhozatalát éljük éppen át mozis fronton.
    Nekem ezek az élmények ennyiért még beleférnek.

  9. Majdnem 3ezer egy mozijegy, ez kb ijesztőbb, mint maga a horror film amit vetítenek. Azért nem gyenge, hogy Németországban ugyanannyit perkálunk egy jegyért, mint Magyarországon, holott oktober elsejétől 12euróra nőtt a kötelezően kifizetendő netto minimálbér. Az jelenlegi árfolyamon 5155 forint. Ez alatt itt nem kap senki fizetést. Otthon ki keres ennyit? Árban egyeblő a két ország, sőt egyes dolgok itt kevesebből megvannak, mint otthon, egyszerűen nem értem hogy működik az az ország. Mindenki politikus és adócsaló?

  10. Azért egy családi mozizás 3000 Ft/főnél tényleg meggondolandó. Sajnos le kell írni, hogy luxusnak számít lassan egy moziba menetel, ha hozzárakjuk az esetleges utazási költséget, popcornt, üccsit…Két főnél ez már lazán 10 ezer ft/film. Ennyit pedig sok ember nem fog kifizetni.
    Én is úgy gondolom, hogy a moziknak ebben a formában leáldozott (a szegényebb országokban biztosan), maradnak a blockbusterek, a többiek pedig repülnek stream-re.
    Ilyen ütemben tényleg a bezárás lesz a következő lépés. Én is egyre inkább tapasztalom, hogy Pesten és vidéken is csökken a nézőszám…

  11. ha érdekel a film, nem érdekel mennyi a jegy.. ki kell használni, míg nem zárnak be a mozik.

  12. A film miatt megyünk, nem igazán érdekel a büfé. Minden drágul és mindenki maga dönti el mire áldoz pénzt és mire nem. Bár hozzáteszem hogy idén alig voltunk moziban hiszen kevés volt ami érdekelt minket vagy olyan késve hozták be hogy érdemesebb volt kivárni és nyugiban itthon megnézni. Persze a nagyvászon még mindig vonzó de a közönség…(nem kezdek bele sokadjára) A többi film meg amit szívesen néztünk volna az meg streamingre jött/jön.

  13. Az Uratok.: engem is meglepett, hogy Bécsben a boltban volt ami olcsóbb volt konkrétan. Erős összehasonlítás, hogy 1 óra minimálbérből itt nem mész moziba, az biztos, de hát ez az ára annak, hogy az 5. leg high-techebb ország Magyarország (ez szarkazmus volt, mert annyira abszurd a kijelentés:)

  14. Kicsit offtopic:
    Gobudában most van a TErminator 2, hátha valakit érdekel. 1290 Ft csak a jegyár.

  15. Mi az ami olcsó manapság? Minden drága!
    Mindenki arra költ elsősorban amire muszály aztán amire szeretne.

    mozre:Ott nem érhet csalódás, egyik legjobb sci-fi /akció !

  16. Eddig is havi 4-5ször jártam moziba, ezen a tényen ez a pár száz forintos emelés se fog változtatni.
    A mozi nálam egy esemény és kikapcsolódás is egyaránt.
    Hiába van netflix,Hbo, Amazon meg Disney, az igazi nagy filmek még mindig moziba mennek, és ott is éri megtekinteni őket.

  17. Évek óta nem voltunk moziban, idén is csak egyszer megyünk, a Black Adamre, de mázlim volt, mert véletlenül kb. az emelés előtti utolsó pillanatban vettem meg a jegyeket. Így szerencsére semelyik oldalról nem érint.

  18. szerencsére mióta a Northmanhez ott volt szerencsém véletlen, mi már csak az Etelébe járunk, sokkal jobb élmény mint bármelyik cinemacity ahol voltam. éles kép, jó és hangos hang, nagyon kényelmes, dönthető ülések. remélem nem emelnek, halloweenra még 2190-ért vettünk tegnap, és még mindig annyi.

  19. Etelét én is tudom ajánlani! Batmant ott néztük és mivel még csak egy éve épült a kép, a hang, a székek és a lábaidnak a férőhely is nagyon rendben van!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.