Kecsap: The Gorge, 1001 Nights, Dune: Part Two, Dumb Money, Transformers: Rise of the Beasts, Red One, Black Adam, The Beekeeper, Thunderbolts, Sister Act 3

Anya Taylor-Joy jött Miles Teller mellé a The Gorge-ba.  Scott Derrickson (The Black Phone) akciófilmje. A történeteket még rejtegetik, de zsánercsavarós szerelmi történet lesz.

Jennifer Holland a Black Adamben, avagy a Peacemaker sorozat jócsaja az alábbi hivatalos képen szúrható ki, hiszen feltűnik a Rock filmjében.

Jeff Sneider riporter szerint Harrison Ford veszi majd át az elhunyt William Hurt szerepét a Marveles Thunderbolts-ban, avagy ő lesz Thaddeus “Thunderbolt” Ross tábornok.

A Disney One Thousand and One Nights élőszereplős filmet tervez. Itthon talán Az ezeregyéjszaka meséi címen ismert. Az új forgatókönyvét Arash Amel (The Private War) írja.

A Sister Act 3 (Apácashow) forgatókönyve elvileg a hónapban lesz kész, és Whoopi “mindenkit” látni akar benne, szeretné Lizzo, Keke Palmer, és Nicki Minaj feltűnését is a filmben.

Lehetett volna jó kis clickbaitet csinálni belőle, de valójában nem ér külön posztot, hogy 2023 november 17 helyett november 3-án érkezik a Dune: Part Two. Két hétnyit hozták előre.

A Sony csapott le a Dumb Money-ra, ami a Gamestop részvények szárnyalásáról szól.

Az Universal fejes szerint a Tom Cruise-os tényleg űrben felvett film továbbra is tervben van.

A Transformers: Rise of the Beasts újabb szereplőkkel bővült, méghozzá Michelle Yeoh & Pete Davidson személyében.

Lucy Liu jött Dwayne Johnson & Chris Evans mellé a Red One-ba, ami az Amazon ünnepi tematikájú akciófilmje.

A The Beekeeper David Ayer filmje lesz Kurt Wimmer forgatókönyvéből. A méhészek titkos szövetkezetének volt tagja személyes bosszúba kezd, de nagyobb sakktáblára kerül. Jason Statham mellett most már benne van Josh Hutcherson, Emmy Raver-Lampman, Bobby Naderi , Jeremy Irons.

Elhunyt Robbie Coltrane, aki a Harry Potter filmekből a legismertebb.

Elhunyt a többszörös Oscar jelölt Angela Lansbury.

Elhunyt Jeff Barnaby, a Blood Quantum rendezője.

7 hozzászólás a “Kecsap: The Gorge, 1001 Nights, Dune: Part Two, Dumb Money, Transformers: Rise of the Beasts, Red One, Black Adam, The Beekeeper, Thunderbolts, Sister Act 3” bejegyzéshez

  1. Thunderbolts film legjobban várt része akkor innentől Harrison Ford lelkes interjúi a film promo-körútján.

  2. Feltételezem akkor nem terveznek már túl sokat a tábornokkal. Mert akkor keresnének egy fiatalabb öregembert…

  3. Mindig tudtam, hogy nem csak a szövőmestereknek, de a méhészeknek is van titkos bérgyilkos szövetsége! Remélem ők is tudják csavarni a kilőtt golyót és a lépesmézből olvassák ki a sorsot…

  4. RIP Angela Lansbury :(((

    Fú basszus komolyan Apácashow 3? Tuti király lesz így 30 évvel később.
    Néha elgondolkodom melyik klasszikus filmet nem lehet folytatni/ rebootolni de az élet mindig rácáfol.

  5. sziasztok
    az megvan hogy a grand turismo filmet most forgatják Budapesten?
    itt van a never have i ever egyik színésze meg Orlando Bloom is meg szerepel benne David Habour is :)

  6. hehe, egyszer írtam egy telenovellás fun oldalra az Apácashow két része alapján egy telenovellát. Lehet ennek vagy 15 éve (a ledér fiatal énekesnő, hogy mentse az irháját, megbújik egy kolostorban, ahol nemcsak az anyjára talál rá, aki elhagyta, hanem a tiltott szerelemre is egy lelkész képében, közben pedig a lányneveldében tanít zenét a fiataloknak), komálta a néhány tíz olvasó, aztán megjelent egy argentín telenovella nagyjából ugyanezzel az alappal.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.