Ant-Man and The Wasp: Quantumania-előzetes

Amikor kijött warezban az előzetes akkor lemaradtam, ez van. Most befutott rendes minőségben, Paul Rudd humorizál kicsit, de aztán leküldenek egy jelet a kvantum világba, és hát aki fogja, az nem épp a legbékésebb ember, bár elsőre olyasminek tűnik, avagy befut Kang... akinek egy változatát már láttuk a Loki sorozatban.

Eléggé Guardians of the Galaxy hangulata van! Újra lehet várni egy jobbnak kinéző Marvel filmet?

23 hozzászólás a “Ant-Man and The Wasp: Quantumania-előzetes” bejegyzéshez

  1. Úristen az a cgi kék Kang fej de szörnyű. “Jobbnak kinéző” jelző az összes Marvel filmre ráillik, de azt már tudjuk, hogy ez mit jelent. Az új Thor meg Dr.Strange filmnek is jobbnak kinéző volt a trailere, aztán meg….

  2. Nem tudom, ahogy azért-e, mert sietnek ezekkel a filmekkel vagy alapból rosszul van felvéve, de bazz szinte minden jelenet leesik a képernyőről. Totál mű az egész.

  3. Bill Murray nekem új infó, nem gondoltam, hogy ilyesmi filmre is igent mind. Akkor sem, ha ez valószínű pici szerep

  4. Nagyon komolytalan az egész. Akárcsak a No Way Home esetében, itt is az idióta oda nem figyelés és készületlenség okozza a galibát. Kurvára nem hihető, hogy egy Hank Pym és Janet van Dyne csak úgy kérdés nélkül nézi ahogy egy 15 éves tini bekapcsol valami gépet és csak a bekapcsolás után kérdeznek rá, hogy te mi tököm ez? Vicc az egész.

  5. Látványosnak ígérkezik. A jelek szerint kulcsfontosságú film lesz a negyedik-ötödik fázisban. Jó látni Michael Douglast és Michelle Pffeifert is, de EL valóban jobban nézett ki hosszú hajjal. Remélem Kang vállalható főellenfél lesz.

  6. atyauristen, mekkora greenscreen fertő ez, az egész jelenetben nincs 5 rendes díszlet. ne már, pedig ez érdekelt eddig. na mindegy, akkor majd D+.

  7. Éppen nézem újra a Lostot, második évad felénél járok, de ütött ahogy most kinéz..

  8. @ 3.

    És rendezhette volna Quantum Tarantino is akkor már. :)

    De tényleg nem néz ki jól rövid hajjal.

  9. @Kastély Ferenc
    Mi minden év január elsejétől újrázzuk. Valóban jól néz ki még itt is.

  10. valaki segítsen már pls. (tudom olvassak inkább utána, de sokan értenek itt a képregényekhez, hátha valaki gyorsabban összefoglalja).

    1. Az Ant-Manben az volt, hogy összement nagyon a doki felesége és folyamatosan zsugorodott, így került a kvantum világba (szóval gondolom nagyon kicsi lett).

    2. a második részt nem láttam (gondolom ott hangzik el a megfejtés).

    3. és most ebben a világban gonoszkodik Kang (akinek tudom sok alternatív verziója van) – de most akkor itt egy nagyon miniatűr világban nagyon gonoszkodnak nagyon fejlett technológiával, vagy akkor ez itt megint valami másik dimenzió? (ergo ha kijönnek a mi világunkba gonoszkodni, és valaki véletlen rájuk lép, akkor vége is a gonoszkodásnak?)

  11. @ 16 abelh

    Ha jót akarsz magadnak, akkor ezt most ne olvasd el!

    Ez jóval korábbról induló történet. Volt egy kicsit kelekótya tudós. Akinek még a kutyáját is előre időzített, általa épített gépek etették a konyhában.
    Na ez a tudós véletlenül rájött, hogy hogyan kell zsugorítani a dolgokat. Aztán ismered a sztorit, Drágám, a kölykök összementek! Ez már maga egy trilógia sorozat. Ez a doki aztán össze-vissza zsugorított, nagyított dolgokat.

    Namost..

    A Marvel ugyan csökönyösen nem hajlandó bevallani. De vélhetően Hank Pym az Wayne Szalinski egyenes ágú leszármazottja. És itt valószínűleg az univerzum is azonos. Mert már ez se mindegy.

    Kang meg feltételezhetően az egyik gyereke leszármazottja lesz Szalinskinek, akinek már tele a zsákja ezzel az egész méretváltozással. Mert hát ki szeretné azt átélni állandóan, amit a gyapjúpulcsi 60°-on mosva..

    Én csak azt nem értem, hogy most Scott Lang-ék, hogyan kerültek Aprajafalvára, amikor a kertben kellene lenniük??!!

    Gőzöm sincs abelh… Én se értem ezt az egészet. Nem elég, hogy multiuniverzumok vannak. De még a kvantumvilág is ilyen. Komolyan, mint a Grincs elején, amikor a hópehelyben laknak a Kik. De hol vannak az Umpa Lumpák akkor? hmm

  12. Hát azért van ott egy külön világ, mert….mert…. mert QUANTUM!
    Ennyi, ott mindent lehet.

    Nekem várós ennek ellenére is, mert Ant-man tipikusan az a hős, akinek jobban áll a hülyülés, mint a nagyobb izomhegyeknek.

    …de jó lenne, ha lenne azért valami pár mondatos magyarázat végre, ami utal a Loki végén történtekre.

  13. LnB: volt egy kicsit kelekótya tudós. Akinek még a kutyáját is előre időzített, általa épített gépek etették a konyhában.

    Hirtelen azt hittem a következő lépés egy hatalmas hangszóró rákötése egy erősítőre és egy gitárra max hangerőn, majd pedig begurul egy delorean..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.