Cavill hivatalosan is visszatért

Gondolom mostanra már mindenki belefutott, hogy a Black Adam végén feltűnik Superman, és hát ma Cavill is kitette, hogy visszatért a szerepbe, méghozzá nem csak cameo szinten “a Black Adam csak a kezdet volt”, mondja kvázi.

35 hozzászólás a “Cavill hivatalosan is visszatért” bejegyzéshez

  1. YES!!!
    Az első értelmes döntés a Warnertől hosszú évek után.
    A Man of Steel, pláne a BvS meg a Justice Leauge minőségén lehet vitatkozni (de jól jönne pár tehetséges író, meg valaki, aki összefogja ezt az univerzumot és nem minden második film után új irányt jelöl ki…), de Cavill-t szerintem a többség imádta a szerepben.

  2. Csinálják már meg végre a Darkseid betámadja a bolygót filmet, mire várnak. Garantált siker, náluk van az aranytojás biogépezet, erre meg sorra dobálják az alumínium golyókat a moziba. Remélem megjön az eszük, ez a hír mindenesetre nagyon pozitív. Cavill szerintem a legjobb Superman, egyszerűen erre született.

  3. Szerintem minimum soft-reboot lesz, nézőbarátabb, reménykeltőbb, barátságosabb lesz ez az új Superman, lehet Sasha Calle Supergirl-je is feltűik benne. Darkseid-ot majd talán egy assemble filmbe berakják, lehet a Crisis filmbe, ha még tervezik azt vagy totál ignorálják a karaktert.

    És habár Lois a Snyder féle JL-ben terhes volt, ha soft-reboot lesz, valszeg azt is ejtik.

  4. A Man of Steel remek volt vele, a BvS is tetszett volna, csak bár ne lett volna olyan béna Luthor benne, miatta csak nézhető kategória.

    Cavillnek tényleg jól áll a szerep, szóval én simán néztem volna vele eddig is Superman filmeket.

  5. Csináljanak egy teljesen független filmet a DCEU-tól és dolgozzák fel a All-Star Superman-t Cavill-al!

    Rohadt sok jó Szupis képregény van! Public Enemies-hez még Gézát is vissza lehetne hozni. Öreg Cavill-hoz meg simán mehetne a Kingdom Come!

    Mi a fasz van a Warner-nél?

  6. Örülök ennek a hírnek, szerintem is Cavill szuper Superman, csak attól félek hogy emiatt bukta az esélyt arra hogy ô legyen a következő Bond.

  7. Vajon kap egy új Loist, vagy meghagyják a lassan nagymama korú Adamset. Ilyenkor jön elő, hogy a castingoknak életkorfüggőeknek kellene lenniük. Persze az életkor önmagaban nem probléma, csak furán fest majd Cavill mellett, mert bár kedvelem Amyt, tagadhatatlanul, láthatóan öregszik. Bár a sztoriba belefér, az örökifjú Kal-El mellett megöregszik a szerelme, de kérdés, hogy egy ilyen dámát akar e közönség, vagy világmegmentő zúzdát inkább.
    Lásd még: Harrison Ford – Marvel. Csak 8 évvel öregebb, mint Hurt volt. Vajon hány filmre, hány évre terveznek vele? Persze régen is volt ilyen, Roger Moore is öregebb volt, mint Connery, azokat a filmeket visszanézve is fura a ráncosnyakú akciósztár. Na mindegy Cavillnak örülök.

  8. Mondjuk ez nem volt kérdés a black adam vége után …. de már előtte is folyton utalgattak rá.

    Érdekes hogy az Amanda Wallert alakító színészt nem castingolták újra …

  9. Az megvan hogy jövőre már tíz éves a Man of Steel?
    Én nem örülök a hírnek. Szívesebben nézném más, nem szuperhős szerepben. The Man from U.N.C.L.E. elég jól állt neki.

  10. Nem, még nem futottam bele, mert direkt kerültem minden ilyet.
    De hát így jártam ¯\_(ツ)_/¯

  11. de, de hát Sickness, meg Csigusz, soha semmilyen hírt nem olvastok? ez a létező összes filmes oldalon kint lesz (vagy már kint van) meg az újságok filmes blogjain, mellékletekben akárhol – MINDENHOL. :D most Humant kell izélni, mert pont itt olvastátok először? ne má.

    igen, szóval remek hír, szuper. tényleg nagyon, nagyon szorítok, hogy ne rontsák el a karaktert, nekem ez a kedvenc Supermanem.

  12. csuszu1: Vajon kap egy új Loist, vagy meghagyják a lassan nagymama korú Adamset.

    The f*ck did I just read?!
    48 éves, 9 év van köztük, bárcsak minden nagymama így nézne ki..

  13. Kastély Ferenc: csuszu1 nem ír hülyeséget, sokan ötvenegy-két évesen már nagymamává válnak. Persze Adams letagadhat pár évet, de az állítás etőől még igaz marad.

  14. Mar szerintem is hulyen fog muatatni Cavil mellett Adams. egyetertek azzal, hogy nemtonmiert nem tudnak a karakter korahoz kasztingolni, mintha nem gondolkodnanak előre egyaltalan.

  15. Kastély Ferenc, jogos, a nő gyönyörű, és bírom is, ahogy írtam. Csak arra céloztam, hogy láthatóan idősebb Cavillnál, ami önmagában nem baj, de még két-három film, ilyen tempóban és már a 60 felé botorkál. Azt pedig már muszáj lesz figyelembe venni a forgatókönyveknél. Nem vagyok benne biztos, hogy ezzel anno foglalkoztak a castingosok. Persze, nyilván nem tudhatták, hogy ilyen sokáig tart összehozni egy folytatást. Esetleg majd Highlanderesen kiírják a karakterét…

  16. csuszu1: 48 éves nagymama? Bár tény, hogy Cavill 9 évvel fiatalabb, de amúgy érdekes az a sztorilehetőség amit említesz, főleg hogy Snyder castingban erős szokott lenni, avagy ő nem véletlenül castingolhatta Adamset.

  17. human: Lehet, hogy tervezett választás volt, ha így van, az jó. 48 évesen simán lehet nagyi, de én úgy értettem, hogy nagymama korúvá válik, mire kifut a projekt.

  18. #17 Malachi:

    De, olvasok híreket, de egy általam nem látott filmről a bemutató utáni írásokat értelemszerűen kerülöm, amíg nem látom az adott filmet. (De itt Cavill volt a fotón, azt hittem simán csak a visszatéréséről szól a post)
    És bár elég sok “sejtetős” szalagcímet láttam a neten, így mondhatni “tudtam, csak nem sejtettem”, így premier plánba még nem sikerült eddig belefutni ebbe a hírmorzsába.

    De ha újraolvasod a kommentem, akkor látható, hogy nem szóltam le human-t, annyira nem érdekel a dolog, hogy kardomba dőljek emiatt, csak megjegyeztem. Azért ez nem az IGN, itt ilyesmivel nem szoktam találkozni hálaég.

  19. Cavill jó Superman, de én is sajnálom, hogy nem inkább új projekteket csinál. Szívesen látnám friss dolgokban inkább.

  20. na pont az ilyen csucsu1-félék miatt írják le 40 fölött a színésznőket hollywood-ban!
    szégyen és gyalázat, hogy egy 48 éves nőt már “lassan nagymamakorú”nak nevezi egy nyilánvalóan férfi néző!
    knrvára nem azért nevezünk lassan nagymamakorúnak egy életkort, mert gyakorlatban nagymama lehetne valaki, mert már akár 40 évesen is lehet valaki az!
    a nagymamakorúnak és a nagypapakorúnak van konnotációja, 60 körüli és fölötti korosztályt jelöl.
    az bosszantó és igazságtalan ebben, hogy egy 48 éves színészre egyikőtök sem mondaná, hogy lassan nagypapakorú lesz. azt csak harrison fordra és korosztályára aggatják.
    brad pitt is 50 fölötti, de senki se jön azzal, hogy nagypapi.
    bezzeg 48 éves színésznőt már egyes óvodás értelmi szinten levő nézők nagymamaként látnak. pffff!
    ja és aztán ha lehoznak cikkeket arról, hogy charlize theron vagy naomi watts meg a többi színésznő arról nyilatkozik, hogy 40 fölött nehezebb szerepekhez jutni és az a mérce, hogy mennyire eladhatóak még szexinek, akkor perszer kiröhögik, hogy ez baromság.

  21. Endymion: óvodás értelmi szint, aha. Szerinted degradáló a “nagymama kor”? Az én édesanyám 45 évesen lett nagymama és nem sértődött meg, ha kinézték belőle, hogy unokája van.
    A negatív előjelet elvakultságodban te képzelted oda. Mondhatnám, hogy “na pont az ilyen edymion félék miatt” kell egy nőnek félve megérnie az érett kort, mert azt hangoztatják az ilyen megnyilvánulásokkal, hogy abban valami szégyenletes van, holott büszkének kellene lennie rá, és a maga szépségében, méltóságában megélnie minden pillanatát, nem pedig erőlködve megfelelni az irreális elvárásolnak, hogy 30-nak nézzenek ki, mert “magymama korúnak lenni” megalázó! Nem, nem az. És én se írtam ilyet. Azt írtam, hogy gyönyörű, meg azt, hogy kedvelem, te meg ebbe valami nőgyűlölő kirekesztést akarsz belelátni.
    Azt értem, hogy a 48 éves nagymama többeknél értetlenséget vált ki (bár ezt sem írtam, csak azt, hogy “lassan”), de azért a többség értette, hogy mit akarok írni. Neked is sikerülhet, próbáld újra.

  22. na lehet mégis megéri belenézni a black adambe?:D:D ahh dehogy, idővel biztos feldobják youtube-ra is, nem rontanám miatta az arányomat:D brahha, nade egyáltalán nem volt vicces.
    Érdekes párbeszéd alakult itt ki Amy kapcsán. Nekem az jutott eszembe, hogy Chastain érdekes választás lett volna/lenne Henry mellé.. vannak színészek emberek, akik idősebbnek/fiatalabbnak néznek ki a koruknál, avagy szerencsésebbek/szerencsétlenebbek a sorstársaiknál. Az idő múlása mindig nehéz kérdés amúgy is, meg hát ugye vannak sokan, akik képtelenek szembenézni az idősödéssel meg egy-két ránccal meg szarkalábbal. Amy szerintem a szerencsésebbek közé tartozik, igazából rengeteget számít egy-egy kosztüm, haj, hogyan lövik be a sminkjét, viszont ha felcsusszan pár +kiló, nála látványosabb, mint mondjuk mittomén McCarthy-nál:D egyébként, ha már Brad Pityu jött fel példának, ő is tudott úgy kinézni az elmúlt években, mint valami hajléktalan, de ők is emberek, csak nem mindegy, ki hogyan éli meg, hogy már nem 20-30 hanem 40-50 éves. A színészeknél ez egyébként még megterhelőbb lehet, mint nekünk átlagembereknek, gondoljatok csak bele, ők a testükből, az arcukból élnek elsősorban. Másrészt legtöbbször azért ismerjük be, a férfiak szebben öregednek a nőknél.. nagyon ritka, ha egy nő mindenfajta beavatkozás nélkül úgy öregszik, hogy nem öregszik:D Hirtelen Mirren ugrott be, Lopeznél nem tudom, milyen elixírt kotyvasztottak, hogy 53 éves.. nála 6 évvel idősebb egy Helen Hunt mondjuk és mintha kiradírozták volna az arcát, felismerhetetlen. Nomindegy ez soktényezős kérdés de alapjáraton kicsit nekem is felszaladt a szemöldököm a nagymamakor kifejezésen. Péklapáttal kéne megcsapkodni, aki elterjeszt és divatba hoz ilyen kifejezéseket, mert lehet szépíteni, de női szemmel nézve lehet mosolyogni hozzá, akkor is sértő, mert senki nem használ olyat, hogy nagypapakor:D

    Elkalandoztam bocsi.. jó hír, én örülök, bírtam Henry-t supermanként csak attól félek, hogy az idő múlásával ezt is el fogják barmolni, műanyag gagyiság betegségben fog szenvedni, mint a legtöbb szuperhős film.

  23. “mert senki nem használ olyat, hogy nagypapakor”

    de használ, csak azt a 70 fölötti színészeknél lehet hallani inkább

    szerintem is sértő Adamsre, akkor is, ha akár 32-36 évesen is lehet valaki nagyszülő

  24. blady, ha ez sértő, akkor nézz utána, hogy 30-35 év feletti szülés milyen kockázatokkal jár. 20-30 között ideális a tudomány szerint, ami átlag 25, tehát egy nő 50 körül biológiailag nagymama korú. És mivel ez egy filmes blog: a színésznők szerintem pont azért érzik kínosnak a korukat, mert, ahogy írjátok, beszélni sem lehet róla, az a kirekesztő, aki szóba hozza. Természetesnek kéne lenni, hogy egy nő választhat, hogy meddig a karrier, és mettől a család. De amíg bélyeg az anyaság, nagymamaság, addig lesznek olyan nők, akik ezektől depressziósak lesznek, elutasítóak a saját családjukkal, gyerekükkel. Amy Adams 3 unokával is lehetne olyan szexi, mint anélkül, de ti stigmának látjátok (tisztelet a kivételnek) az egyik(!) legszebb dolgot, ami egy nővel történhet. Ez is oka lehet, hogy kínosan érinti őket a téma, a színésznőket különösen, hiszen, ahogy írod, a testükből, arcukból élnek, ezt választották. Pedig lehetne ez simán csak egy életrajzi adat. Nem lenne gáz egy színésznőnek korban hozzá illő szerepeket játszan (ami néhányatok szerint sértő). De amíg “felszalad a szemöldökünk”, mikor kiderül, hogy az a bombázó a kifutón, a való világban hétköznapi életet él és talán van egy unokája, addig persze, hogy frusztrálja, ha szóba kerül egyáltalán.

  25. “de azért a többség értette, hogy mit akarok írni.”
    A többség, aki reagált a marhadásgra, amit írtál, pont ellentmond neked. Ja, hogy nem akarod észrevenni?
    “a színésznők szerintem pont azért érzik kínosnak a korukat, mert, ahogy írjátok, beszélni sem lehet róla, az a kirekesztő, aki szóba hozza” – ezt még is honnan a jó fenéből veszed? :D a kisujjadból szoptad? honnan a fenéből tudhatnád, hogy a színésznők mit miért éreznek kínosnak? színtiszta spekuláció az egész.
    az viszont nem spekuláció, hogy igenis degradáló egy nőnek, ha nagymamakorúnak nevezed, mivel ezzel leöregezed. ennek pedig knrvára semmi, de semmi köze nincs ahhoz, hogy a te anyukád mikor lett nagymama, mert ahogy írtam fentebb is, 40 alatt is lehet valaki nagymama, DE nem ez az általános.
    a “nagymamakorú” és a “nagypapakorú” egy korosztályt jelöl, ami NEM a negyvenes korosztály, hanem a 60 fölötti. a fejre állsz, akkor is ez van, ez a kifejezés konnotációja.
    normális ember nem nevez egy 48 éves (ráadásul jó formában levő) nőt “lassan nagymamakorú”nak! ez igenis degradáló és NEM hízelgő! főleg, hogy egy 48 éves fickót tuti nem neveznél lassan nagypapakorba lépőnek.
    ahelyett, hogy belátnád, hogy a megfogalmazásoddal túlzásba vitted, inkább kötöd az ebet a karóhoz és mindenféle magyarázatokkal próbálod validálni, hogy miért is volt helyes a megfogalmazásod :D idekevered azt, hogy 35 alatt ideális szülni, aminek rohadtul semmi köze nincs ehhez. egy férfi még 70 fölött is nemzőképes, mégsem ez alapján fogja a 70eseket senki sem apakorúnak nevezni.
    nem véletlen, hogy ennyien felemelték szavukat a sértős megfogalmazásod miatt. ezek után mondjuk én sem tudom, hogy jennifer anistont vagy reese witherspoont is lassan nagymamakorú színésznőkként jellemeznéd?
    azt sem kell idekeverni, hogy SZERINTED az egyik legszebb dolog, ha egy nő nagymama lesz. ez is csak egy szubjektív dolog, semmi köze annak, hogy kultúrálisan milyen jelentése van a nagymamakorú kifejezésnek.
    a színésznőket pedig igenis sérti, ha még idő előtt nagymamakorúnak bélyegzik és ez alapján akarják castingolni őket:
    https://www.huffpost.com/entry/carrie-anne-moss-grandmother-role-at-40_n_607467a5c5b6ed5952832d44
    bár az eddigi hozzászólásaidat olvasva valószínűleg inkább megennéd a kalapodat, minthogy belásd azt, hogy tévedtél és újragondold, amit írtál.
    Amy Adams nem lassan nagymamakorú, ahogy más 50 körüli nő sem az. Ahogy az 50 körüli férfiak sem, attól még hogy van köztük olyan, aki már 48 évesen nagypapa. sajnos a hozzád hasonló gondolkodásúak miatt írják le 40 fölött a színésznőket, míg a férfiakat vígan castingolják akcióhős és hőszerelmesnek is.

  26. “senki nem használ olyat, hogy nagypapakor:D”

    de de használnak, egy 70 éves De Niro-ra az Irishmanben

  27. “a tudomány szerint, ami átlag 25, tehát egy nő 50 körül biológiailag nagymama korú. ”

    A tudomány szerint! Én arra próbáltam célozni az agymenésemmel, hogy engedtessék meg, hogy a nők döntsék el, mit milyen korban vállalnak be, vagy mit nem kezdenek a testükkel, a “nagymama” kezdetű plecsnik kitüntető használatával pedig éljenek csak (!) és kizárólag az unokák, akiket ez megillet. :) Szép és jó világ lenne, minden más apró naiv gondolat mellett, nekem lényegében csak az adott életkorhoz passzoló szerepek ilyesféle kategorizálásával van bajom. Írom úgy, mintha 5 éves volnék, ha teszem azt, megütöm a 40-et és nincs unokám, ne nagymamakorúzzanak már le,.. ha 30 fölött jársz és a kiskölkök csókolommal köszönnek az utcán, ne mondd, hogy nem esne szarul:D:D

  28. Oh és még egy kiegészítés: az a jelenlegi társadalmunk szegénységi bizonyítványa, defektje, vagy a társadalmunk kb halála, ha valaki azt gondolja, hogy az egyik legszebb, ami egy nővel történhet, hogy unokája, gyereke legyen, de ez már végképp elkanyarintotta a kommentfolyamot a lényegtől, szóval bocs az offért.

  29. Endymion:nem azt írtam, hogy egyetértenek, hanem, hogy értik. Nagy különbség. A korukat azért érzik kínosnak, mert erősítitek a sztereotípiákat, miszerint sértő az életkor említése ilyen formában. Máskülönben miért lenne sértő?
    Anyukámnak tényleg semmi köze ehhez, ebben igazad van. Látod, beismerem, hogy tévedtem.
    Értem, hogy szerinted te döntöd el, hogy melyik korosztály minősül nagymama, nagypapa korúnak, de szerencsére ez nincs így.
    Hogy kulturálisan minek milyen jelentése van, hát… a múlt században szerencsére sok ilyet sikerült lerombolni, hogy ne legyen “degradáló és NEM hízelgő!” ha valakit annak neveznek, ami, hanem az elfogadás kerüljön előtérbe. Ne kelljen egy nőnek Madonna vagy Zellweger módra szanaszét plasztikáztatnia magát, hogy a magas elvárásoknak és “kulturális jelentéseknek” megfeleljen.
    És akkor nem zárná ki egymást a két szerepkör, nem kellene erről vagy arról lemondaniuk, csak azért, hogy a társadalom ne mondja rájuk, hogy lenagymamázták, és ez már valaminek a vége, pont, nics tovább! Éppen, hogy nem így van! Csak vannak, akik így látják, és emiatt látják sértőnek a nagymamázást.
    blady:talán a tudományt se kellett volna idehozni, ebben igazad van.
    “Én arra próbáltam célozni az agymenésemmel, hogy engedtessék meg, hogy a nők döntsék el, mit milyen korban vállalnak be” én is hasonlót írtam, olvasd vissza.
    A “nagymama” egy plecsni szerinted? Értem, hogy aki nem erre vágyik az ne vegye fel, de akinek ez büszkeség az szégyellje magát? Vagy hogy gondolod? Maradjon családban, mint valami rejtegetni való szégyen? Nyílván, a magánélet szent, ezt senki nem vitatja, de pont a sztárok, színészek, csak a legritkább esetben tudják titokban tartani a magánszférát. Akkor szégyenkezniük kell ? Nem lehetnek büszkék rá, ha már nyilvános minden pillanatuk? Otthon lehet Nagymama, de merje ezt más a szemébe mondani? Komolyan?
    Unoka születik:
    -Gratulálok, Nagymama!
    -Anyád a nagymama, te gyökér!
    Bocs…
    Goldie Hawn, az Elvált nők klubjában kap egy szerepajánlatot, aztán kiderül, hogy a főhősnő helyett annak anyát kéne alakítania. Elkeseredésében úgy kibotoxoztatja magát, hogy pohárból inni sem képes utána. Jó kis szatíra, de úgy látszik, ezt is mindenki a saját szájíze szerint értelmezi.
    Hogy a nagymamaság az EGYIK legszebb dolog, az azt jelenti, hogy vannak más dolgok is. Nincs kirekesztés.
    Éppen ezért, az, hogy az utolsó bejegyzésedben “társadalmunk szegénységi bizonyítványa, defektje”-ként aposztrofálod a nagymamaság szépségét, túl azon, hogy hány nagymamát sértesz meg ezzel, gyakorlatilag kizárólagosságot kívánsz gyakorolni afölött, hogy megmondd, kinek hogyan kellene megélnie életének ezt a korszakát.
    Carrie Anne-Moss-t imádom (latexkirálynő, Beckinsale mellett, és kiváló színésznő), sajnálom, hogy így érez, de azt gondolom, azért járt így, mert nem hagyjuk, hogy életkorától függetlenül értékeljük. 55 évesen is 30-nak akarjuk látni, aztán csodálkozunk, ha elkerülik az igazi szerepek. Az, hogy eljátszik egy nagymama szerepet, nem kéne, hogy azt jelentse, hogy mást már nem is játszhat. De ő úgy éli meg, hogy bezárult a kör. A nagymamaság a vég. Nem volna szabad hagyni, hogy így legyen. Emellett sokminden beleférhet(ne).
    Hiába írnám, hogy Roger Moore, akire hivatkoztam, 46 volt mikor Bond lett, azt kapom, hogy a férfiakat másként látom, de nem így van. Nincs baj azzal, ha valaki fiatalos, de ne legyen ez elvárás, valódi életkorunk szerint is értékelhetőek legyünk, ne kelljen megfelelnünk irreális elvárásoknak. Persze, tudom, hogy nem győztem meg senkit, de nem baj, örülök, az önmagáért való vitának is! :)

Comments are closed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.