Plane-előzetes: Butler új akciófilmje

És komolyan vette a szerepet az öreg! Egy pilótát alakít, ami lezuhan valami rosszfiúkkal teli szigeten, az utasait túszul is ejtik, de ő egy fegyenccel összefogva elindul kiszabadítani őket. Elég véresen odacsapva a rosszaknak!

Kicsit Rambo hatás a poszter alatti előzetes?

13 hozzászólás a “Plane-előzetes: Butler új akciófilmje” bejegyzéshez

  1. Butler-t valahogy mindig komáltam valamiért, mint ha mindig fél úton állna a jó színész és a b-kat átlag között, majdnem mindig ugyan azt a figurát hozza, mégis csipázom. Nézhetőnek tűnik ez is tőle, viszont ez a “sittes afro aki amúgy nem is csinált rosszat” szisztéma már unalmas. Hol vannak a rendes bűnözők a mai filmekből(már azokra a karakterekre értem, akiket nem lőnek egyből agyon a főszereplők)? Valahogy mindegyik félreértett, rákenték, nemisúgyvót…

  2. Bírom Butlert. Egyszer szívesen megnézném egy Tarantino rendezésben…….. vagy egy újabb Guy Ritchie filmben.

  3. Butlertől csak a Last Seen Alive- ot hagytam ki mert már az előzetese siralmas volt. Ez viszont érdekes volt… mert láttuk az egészet. De le fog csúszni mert én is bírom hiába van a B kategória felsőbb polcán én simán elnézegetem a legtöbb filmjét.

    Yo-Ker: Rajta hát! RocknRolla (2008)

  4. Misi85: nincs gond, évente újra nézem :) az a szerep jól állt neki és ki is maxolta szerintem. Meg hàt ugye a film is kiváló volt….. nem bánnám ha többször dolgoznának együtt. Nem tartom kivételesen jó színésznek, de tud jól alakítani és sajnálnám ha benyelné a B katlan.

  5. Lost újranézés közben felbukkan ez az előzetes, amiben egy repülő lezuhan egy szigeten.
    Vicces.

    Butlert meg sajnálom.

  6. Yo-Ker:
    Én bírom valamiért, és igen, simán jól állna neki több Ritchie filmszerep. De sajnos tényleg benyelte a B kategória. A Kandahar is talán hoz majd egy kellemes limonádét jövőre de a Den of Thieves 2 amit várok még mintha mindig nem forogna pedig egy februári kecsapban idén tavaszra volt belengetve, igaz feltételesen.

  7. Kicsit sokat mutat az előzetes, de biztos hozzá a szokásos Butler kikapcsolódást :)
    Az előzetes végén az a recsegős hang nagyon jó. Moziban az ilyen előzetesek szeretem a legjobban. Szinte hallottam is ahogy körülöttem már mindenki ropogratja a kukoricát. Még mielőtt elindul a film amire igazából beültek a népek :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.